Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βουλευτές Μίδες: Διαβάστε και φρίξτε για τις καταθέσεις εκατομμυρίων

 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRESS TIME: ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ

Αυτές είναι οι καταθέσεις των πολιτικών!
 

-Σε πολλές περιπτώσεις, οι καταθέσεις είναι «σπασμένες» σε διάφορες τράπεζες, σε λογαριασμούς των πολιτικών, αλλά και των συζύγων και των παιδιών τους.


Αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα συγκλονιστικό το ρεπορτάζ της Press-Time για τα εκατομμύρια των "σωτήρων" μας στις Τράπεζες. Δύσμοιρε, ευκολόπιστε και πάντα προδομένε λαέ, απ' αυτούς τους μεγιστάνες περιμένεις να εξασφαλίσεις γάλα για το παιδί σου; Η αποκάλυψη της Press-Time μόνο οργή και αγανάκτηση μας φέρνει. Διαβάστε ένα απόσπασμα μέσω του Πινακίου.



Την ίδια ώρα που η Βουλή αναζητά τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ που έστειλαν βουλευτές στο εξωτερικό και εξετάζει ποιοι μπορεί να έστειλαν χρήμα στην Ελβετία και άλλους οικονομικούς «παραδείσους» χωρίς να το δηλώσουν ποτέ, η εβδομαδιαία ανεξάρτητη πολιτική εφημερίδα “PRESS Time” φέρνει στο φως όλες τις καταθέσεις –τουλάχιστον τις φανερές- των εθνοπατέρων μας. 

Η αρχή του «ξεκαθαρίσματος» με την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με τις έρευνες για μαύρο πολιτικό χρήμα στην Ελβετία, ακόμα και η εξάντληση της αυστηρότητας της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του εμβάσματος του συζύγου της Ντ. Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου, καθιστούν υπεύθυνη την κυβέρνηση. Καθιστούν υπεύθυνη τόσο την παρούσα, όσο και την επόμενη που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου, να δώσει πλήρη διάσταση σε ό,τι αφορά τα λεφτά των καταθέσεων στο εξωτερικό από τους εθνοπατέρες, με πλήρη και ενδελεχή διερεύνηση των πόθεν έσχες και όσων έχουν δηλωθεί και δεν έχουν δηλωθεί σε αυτά. Τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο και την
...

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αγωνίζεται για την είσοδό του στη Βουλή

http://www.youtube.com/watch?v=ML2hycLzXXo 

Ενώ οι παλαιοπολιτικάντηδες, τα ΜΜΕ και οι Δημοσκόποι, συμπεριφέρονται σαν να μην έχουμε, κρίση / ανεργία / διαπάθηση του δημοσίου χρήματος / εξευτελισμό των Ελλήνων Πολιτών / διασυρμό της χώρας παγκοσμίως, Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την είσοδό στη Βουλή σε Α΄ Φάση, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ικανού αριθμού Βουλευτών , οι οποίοι θα έχουν ως αποκλειστικό στόχο να προετοιμάσουν τη Β΄ Φάση, η οποία θα προβλέπει νέες εκλογές για τον σχηματισμό Κυβέρνησης Συνεργασίας ανανεωμένων πολιτικών δυνάμεων με πίστη και θέληση για ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ / ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές. Με απλά λόγια δηλαδή να γίνει κατανοητό ότι ο Σύνδεσμος έρχεται για να φέρει εις πέρας την εντολή του Ελληνικού Λαού για ανασυγκρότηση της χώρας και ότι σε αυτή την προσπάθεια καλούνται να συνεισφέρουν όλοι οι πολίτες από όλο το "πάζλ" της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος έχει ως στόχο την ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ώστε να κηρυχθούν οι επόμενες εκλογές Αναθεωρητικές για την σύνταξη ενός νέου Συντάγματος, το οποίο εκτός των άλλων θα θεσμοθετεί και την διαρκή παρέμβαση του πολίτη στις αποφάσεις της Κυβέρνησης (επίλυση νομικών θεμάτων για Δημοψήφισμα, κλπ).

Επίσημες Προγραμματικές Θέσεις: http://www.syndesmosee.gr/index.php/the-party/171-politikes-theseis 

Πολύ σημαντικό. Διαβάστε το γιατί αφορά την τελευταία μας δυνατότητα να ζήσουμε με αυτάρκεια!!ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ!!!!!

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΠΙΑ!
Το νεράκι του Θεού … στο κράτος!!!
rainΤο νερό της βροχής, νομίζετε πως ανήκει σε όλους μας; Όχι βέβαια. Ανήκει στο κράτος και η εκάστοτε κρατική εξουσία αποφασίζει σε ποιους και με ποιους όρους θα το δώσει…
Υπάρχουν αποφάσεις που ενώ φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας, στην πραγματικότητα, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Μια τέτοια, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νερό και τις γεωτρήσεις.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν
....

80 τραπεζικούς λογαριασμούς είχε ο Τσοχατζόπουλος!! Α ΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

80 τραπεζικούς λογαριασμούς είχε ο Άκης: Το «ένοχο» μυστικό του Β. Αργύρη

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μιλάμε για την Βουλή που ξέρει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της, όπως φαίνεται από την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

0ba8a29ec3d9df2dd3e4924b4c5bc07c_XL.jpg?t=1330154142Η πικρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι γνώριζαν για το σκάνδαλο του Άκη πριν αρχίσουν οι εισαγγελικές έρευνες, οι κατηγορίες, οι απολογίες, οι προφυλακίσεις και όλα όσα είδαμε.
Για παράδειγμα ο πρόεδρος της επιτροπής για το πόθεν έσχες και αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ξέρει ότι ο Άκης είχε δεκάδες τραπεζικούς λογαριασμούς – λένε ότι έφθαναν τους 80! Οι λογαριασμοί εμφανίσθηκαν στο πόθεν έσχες του Άκη και των συγγενικών του προσώπων πρώτου βαθμού για την οικονομική χρήση του 2010, που περιλαμβάνει και τις κινήσεις που έγιναν μέχρι και τον Ιούνιο του 2011. Η συγκεκριμένη δήλωση κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2011 και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Σημείωση: ο Β. Αργύρης σήμερα δεν είναι υποψήφιος βουλευτής. Έχει αναλάβει οργανωτικά καθήκοντα στην Ιπποκράτους δίπλα στον Ε. Βενιζέλο…

Έπιναν νερό εδώ και 5 χρόνια από δεξαμενές με τόνους λάσπης στο Ξηρόμερο

Η δημοτική αρχή παραδέχεται το πρόβλημα και προσπαθεί να καλύψει την αδράνεια των προηγούμενων χρόνων Συνυπεύθυνες οι δημοτικές αρχές των προηγούμενων χρόνων και όσοι κατείχαν θέση ευθύνης!!
Αφοπλίζει η ειλικρίνεια του Αντιδημάρχου κ.Λιβάνη και απευθύνει έκκληση σε Περιφέρεια και Κυβέρνηση να βοηθήσει

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη παρουσιάζοντας με στοιχεία,που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα νερού στο Δήμο Ξηρομέρου ο Αντιδήμαρχος κ.Λιβάνης , ο οποίος παραδέχτηκε και επισήμανε πως κατανοεί την αγωνία και την ανησυχία των κατοίκων γι’αυτό επέλεξε την αποκάλυψη και όχι την συγκάλυψη του θέματος η δημοτική αρχή Ξηρομέρου.Να θυμίσουμε ότι το έγγραφο (αριθ. πρωτ. 86475/2409, 86489/ 2411, 9-4-2012 ) της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αναφέρει ότι διαπιστώθηκε μικροβιακή επιβάρυνση δεικτών κοπρανώδους προέλευσης και πως δεν διαπιστώθηκε υπολειμματικό χλώριο που
......

Αληθεύουν αυτά που διαβάζουμε για υποψήφιο της ΝΔ με καταδικαστικές αποφάσεις στο κεφάλι του, στο Νομό Χαλκιδικής?

ΠΩΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΒΑΓΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΙΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

Γράφει η "Γαλάζια Αρβύλα"
Χαμός με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Συγγρού πέταξε την τελευταία στιγμή εκτός ψηφοδελτίων τον επί σειρά ετών πρώτο εκλεγμένο βουλευτή του Νομού- και βέβαιο φαβορί για να...
επανεκλεγεί στις εκλογές- Γιώργο Βαγιωνά για να χρίσει στη θέση του έναν υποψήφιο με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων στην πλάτη του! Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Βαγιωνάς ουδέποτε δήλωσε ότι παραιτείται από υποψήφιος, όπως ψευδώς αφέθηκε από κάποιους να διαρρεύσει, αλλά προειδοποίησε τη Λεωφόρο Συγγρού να είναι προσεχτική στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και να μην κάνει το λάθος να εντάξει στους κόλπους της ανθρώπους που ελέγχονται για πολλά ποινικά παραπτώματα. Το αποτέλεσμα είναι η ΝΔ να επιλέξει να πετάξει εκτός τον γιατρό Γ. Βαγιωνά για να κάνει το χατίρι του υποψηφίου με τις καταδικαστικές αποφάσεις που όπως μαθαίνουμε έχει μεγάλη πρόσβαση στον κομματικό μηχανισμό. Ποιοι τρίβουν τα χέρια τους από την εξέλιξη αυτή; Εάν πιστέψουμε αυτά που λένε άνθρωποι του Βαγιωνά, το κόμμα του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη αφού θεωρείται δεδομένο το "κόψιμο" Βαγιωνά από το γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα έχει βαρύ εκλογικό κόστος για τη ΝΔ .
 
http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_5746.html

Λαθρομετανάστες Πακιστανοί μιλούσαν με τις ώρες στο Πακιστάν και χρέωναν… ανυποψίαστους Έλληνες!

Μια ομάδα Πακιστανών βρήκε το δικό της τρόπο να μιλάει με εξωτερικό χωρίς να πληρώνει ούτε ένα σεντ!
Όλα αυτά στο Ρέθυμνο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, την Πηγή και τον Καβρό…
Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι αλλοδαποί παραβίαζαν “τηλεφωνικές γραμμές” μέσω των καφάο και… χρέωναν ανυποψίαστους πολίτες για κλήσεις που έκαναν στο εξωτερικό!
Το ότι “πειράχτηκε” η τηλεφωνική γραμμή του, ο πολίτης το καταλάβαινε μέρες μετά, όταν έπαιρνε στα χέρια του το φουσκωμένο λογαριασμό.
Τελικά, δύο από τα μέλη της ομάδας των αλλοδαπών έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας…
Οι αρχές αναζητούν και άλλους συμπατριώτες τους…
FlashNews

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θελουν να μας θάψουν ζωντανούς. Θα τους αφήσουμε;

1


Πλέον δεν πρέπει κανείς να διατηρεί καμία απολύτως αμφιβολία ως προς το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση διατήρησης του υπάρχοντος status quo στη διακυβέρνηση της Ελλάδας.
Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, αυτού του ανεκδιήγητου τύπου που δεν μπορεί να πει συνεχόμενες τρεις λέξεις δίχως να κάνει “εεεεε”, που μας έψεξε πέρυσι διότι του στερήσαμε την ποδοσφαιρική του προπόνηση, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που έρχονται με τα οποία ακόμη και η φράση εργασιακός μεσαίωνας φαντάζει λίγη για να περιγράψει. Το αν θα έρθουν μονοκοπανιά ή σε δόσεις ως συνήθως ώστε κάθε φορά που γλυτώνουμε κάτι να λέμε “ουφ πάλι καλά” λίγη σημασία έχει.
Ποια είναι αυτά όπως τα είδαμε στο tro-ma-ktiko;
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα
....

Όποιον και αν ψηφίσεις, παίρνεις και τον άλλο για δώρο!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Σαμαράς: όσοι ψηφίζουν μικρά κόμματα, δίνουν φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Όλα τα μέτρα της νέας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ…
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες
...

Την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου και το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά.

(σσΑ: Με κάθε τόσο σημαντική συνεργασία τρέμουν σύγκορμα τα μνημονιακά ανδρείκελα)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Κοινή είναι η εκτίμηση και η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι μόνο ενωμένη η Κοινωνία μπορεί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη προδοσία και λαίλαπα.

Παρά ταύτα, η αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ….. συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί.

Σήμερα, εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της πατρίδας, η Εθνική Ανεξαρτησία και η υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών.

Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν.

Ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας
.....

Πάει και ο Δημήτρης Μητροπάνος...

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές που «γέννησε» ποτέ η Ελλάδα, δεν υπάρχει πια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που γνώρισε ποτέ αυτός το τόπος, έφυγε από τη ζωή.

Όπως όλη του η ζωή, έτσι κι ο θάνατος του ήταν «ήσυχος». Δεν προκάλεσε, δεν απασχόλησε ποτέ με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά του. Μπήκε το πρωί στο νοσοκομείο Υγεία. Η εισαγωγή του έγινε εσπευσμένα. Η υγεία του ήταν κλονισμένη χρόνια τώρα. Αιτία θανάτου, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, οξύ πνευμονικό οίδημα.

Τσοχατζόπουλος: ''Ό,τι έκανα, το έκανα για το ....καλό της Ελλάδας''

Μιλάμε για απύθμενο θράσος από το λαμόγιο.....



- Η εμπλοκή φιλικών και συγγενικών του προσώπων σε offshore εταιρίες ?  ( Σύμπτωση, είπε το λαμόγιο) - Τα 3 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό της θείας της συζύγου του? ("Λάθος" της τράπεζας, είπε το λαμόγιο)



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο  Τσοχατζόπουλος, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές,(Μίζες εκατομμυρίων, για να καταλαβαινόμαστε), που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων.

Ο Τσοχατζόπουλος απολογήθηκε από τις 12:00 το μεσημέρι και δέχθηκε ερωτήσεις από τον ανακριτή βάσει του υπομνήματος που παρέδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία επικαλούμενος απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις προμήθειες των όπλων, ενώ φέρεται να δηλώνει επιφύλαξη ως προς την υπερασπιστική του γραμμή για τους TOR-M1, υπόθεση της οποίας η δικογραφία είναι ογκωδέσταση.

Ο Α. Τσοχατζόπουλος κρατήθηκε και τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ καθώς οι φυλακές παρέμειναν κλειστές λόγω αργίας και θα οδηγηθεί το πρωί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σε σύμπτωση απέδωσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώπιον του ανακριτή, την εμπλοκή είτε συγγενικού του προσώπου είτε της λογίστριάς του στις υπεράκτιες εταιρίες που φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για την μεταφορά στην Ελλάδα μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ο πρώην υπουργός φέρεται να αρνήθηκε στην απολογία του, ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των επίμαχων εταιριών όπως θεωρούν οι Εισαγγελείς στο πόρισμα που συνέταξαν για την υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υπεραμύνθηκε των επιλογών που έκανε ως υπουργός 'Αμυνας. Για την προμήθεια των υποβρυχίων ο  Τσοχατζόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν απόφαση του ΚΥΣΕΑ η συγκεκριμένη προμήθεια για το Πολεμικό Ναυτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να λογοδοτήσει σήμερα για την προμήθεια των αντιπυραυλικών συστημάτων TOR-M1 ,αρκέστηκε ωστόσο να επισημάνει ότι η συγκεκριμένη επιλογή ενίσχυσε την άμυνα της χώρας ενώ
...

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης με μία ολιγόλογη δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι συντάσσεται
με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγκεκριμένα η δήλωσή του έχει ως εξής:
“Ποτέ δεν υπήρξα κυβερνητικός σεισμολόγος. Ποτέ δεν ζήτησα πολιτικά ή άλλα δεκανίκια στην όποια καριέρα μου από σάπια πολιτικά συστήματα που ξεπούλησαν τα όνειρα όλων μας. Και ειδικά της δικής μας της γενιάς, του Πολυτεχνείου, που πιστέψαμε σε μιά
ελεύθερη πατρίδα,δημοκρατική και αξιοκρατική.
Γι’ αυτό και επενδύω τις όποιες ελπίδες και όνειρα μας απέμειναν και δεν μας στέρησαν οι προσκυνημένοι πολιτικοί στη Τρόϊκα, σε
αυτή την πατριωτική κίνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”.

Υ.Γ
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής Άκης Τσελέντης θα βρίσκεται σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το όνομά του θα ανακοινωθεί επίσημα όταν παρουσιαστεί ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας,το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ακόμα 3 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν τις μέρες της Λαμπρής. Αλήθεια, αυτά τα καθάρματα που ακόμα τολμάνε και βγαίνουν στις τηλεοράσεις ζητώντας την ψήφο μας, πώς κοιμούνται τα βράδια? Πώς μπορούν και ζουν ξέροντας ότι το αίμα των Ελλήνων τους πνίγει καθημερινά?..........

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι των τριών ανθρώπων που έβαλαν τέλος στη ζωή τους

Ανεξέλεγκτες κοινωνικές διαστάσεις έχει πάρει η οικονομική κρίση, η οποία σε συνδυασμό με τα δεκάδες καθημερινά και προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους πολίτες της χώρας οδηγεί στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakitoday.com μια αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων γυναίκα, έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό το τριήμερο του Πάσχα. Η αυτόχειρας κατοικούσε σε χωρίο της ορεινής Ξάνθης και η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας άλλα δύο άτομα, ένας νεαρός από χωριό της Ροδόπη και ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Αλεξανδρούπολη, έβαλαν τέλος στη ζωή τους κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, με την ίδια ακριβώς μέθοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Θράκη έχει εκτιναχτεί στα ύψη την τελευταία διετία.

Βράβευσαν τον ιταλό δήμαρχο που δώρισε το μισθό του για την Ελλάδα. Μπράβο τους!


Ο Ρωμιός αποδεικνύει πως έχει ακόμη φιλότιμο και το απέδειξαν οι καλοί μας φίλοι στον “Επιμένων Ελληνικά” που βράβευσαν τον ιταλό δήμαρχο που δώρισε το μισθό του για την Ελλάδα.
«Βραβείο Τιμής»  λοιπόν στον ιταλό φιλέλληνα δήμαρχο της πόλης Cava de Tirreni κο Marco Galdi απένειμε ο Γενικός Διευθυντής του «Επιμένων Ελληνικά» κ. Απόστολος Φορλίδας σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 σε αθηναϊκό ξενοδοχείο.
Ο ιταλός δήμαρχος είχε συναντήσεις σε δήμους και πόλεις της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου που ήταν προσκεκλημένος. Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην Αθήνα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με στελέχη του «Επιμένων Ελληνικά». Στο περιθώριο της συνάντησης, δόθηκαν οι βάσεις για μια σειρά από κοινού συνεργασίες στην Ιταλία που θα προωθήσουν την γενικότερη εικόνα της πατρίδας μας στη γείτονα χώρα. Η πρώτη κοινή δράση θα γίνει στις 28 Απριλίου 2012 και ξεκινά ο σχεδιασμός για μια σειρά από δράσεις για τον Ιούνιο.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γεν. Δντης μας κ. Φορλίδας, ο αναπλ. Δντης κ. Αρτόπουλος, ο υπεύθυνος του τεχνικού τομέα κ. Σκλάβος και ο
...

Η Οδός της Ταπείνωσης και της Συγχώρεση | Ο δρόμος και το παράδειγμα Του

Γεράσιμος Πολίτης

Η Οδός της Ταπείνωσης και της Συγχώρεσης, αυτογνωσία, Θεολογία, Κινεζική Φιλοσοφία, Ταο
Ή ύπερηφάνεια, όπως καί η επιθυμία γιά τά δημιουργήματα,
Διασπά τήν Πρωταρχική Αρμονία, τήν Πρωταρχική Απλότητα.
Κάνει διακρίσεις στή φύση,
Υποτιμώντας ορισμένα πλάσματα.
Όλα τά φυσικά τά μεταχειρίζεται παρά φύση,
Ώστε νά καταστρέφει μέ αυτή τήν κακή χρήση τήν ώραιότητα τής φύσεως.
Όπως αυτός πού έχει έπιθυμία γιά τά δημιουργήματα είναι σκλάβος τών αισθήσεων,
Τό ίδιο καί αυτός πού έχει κενοδοξία.
Γιατί ο άνθρωπος τής έπιθυμίας έλκύεται από τούς άλλους μέ τ' αυτιά καί τά μάτια του,
Ενώ ο άνθρωπος τής κενοδοξίας προσπαθεί νά έλκύσει πάνω του τ' αυτιά καί τά μάτια τών άλλων.
Μέ ο,τι φαίνεται καί άκούγεται, γοητεύει καί έντυπωσιάζει Αυτούς πού κρίνουν τήν άρετή μόνο μέ τίς αισθήσεις τους.
Έτσι, είπε ο Αρχαίος Σοφός:
«Όποιος στέκεται στίς μύτες τών ποδιών δέ στέκεται γερά.
Όποιος κάνει μεγάλες δρασκελιές δέν
...