Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδας, κάνει διακοπές σε σουίτα των 1.020 ευρώ τη βραδιά!!!!


ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ 1.020 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!


tzefri-hotel-xlidi
Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως -αν μη τι άλλο- ήταν απολαυστικές και μέσα στη χλιδή και στα Χανιά της Κρήτης όπου βρίσκεται εσχάτως, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι, σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Ενδεικτικά, η σουίτα κοστίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά, ενώ το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου έφτασε εκεί τη Δευτέρα το μεσημέρι και μέχρι και προχθές επιβεβαιωνόταν η παραμονή του στο
...
 

PSI: Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία


by Spiros Lavdiotis on Mar 22, 2012

Στις 24 Φεβρουαρίου 2012, το Υπουργείο Οικονομικών άνοιξε την αυλαία της διαδικασίας της ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων με την δημοσιότητα των όρων του περιβόητου PSI (Private Sector Involvement). Δηλαδή, της συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών ( εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών) στο «κούρεμα» (haircut) των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έγκριση που παρέσχε το υπουργικό συμβούλιο στο PSI γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελών της 26ης Οκτωβρίου 2011 και του συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (Eurogroup) της 21ης Φεβρουαρίου 2012. Στο πλαίσιο αυτό προτείνεται η ανταλλαγή ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, συνολικού ύψους 206 δις ευρώ, τα οποία θα ανταλλαγούν με τους ακόλουθους όρους : (i) τα νέα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου θα έχουν ονομαστική αξία ίση με το 31.5% της ονομαστικής αξίας των ανταλλασσόμενων παλαιών ομολόγων, (ii) με βραχυπρόθεσμα χρεόγραφα του EFSF ( Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) διάρκειας δύο ετών (ή και μικρότερης) από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του PSI και ονομαστικής αξίας ίσης με το 15% της ονομαστικής αξίας των ανταλλασσόμενων ομολόγων, και (iii) ένα δικαίωμα επιπρόσθετης πληρωμής (warrant) συνδεδεμένο με τον ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ της Ελλάδος, που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά δεν θα ξεπερνά ετησίως το 1% της ονομαστικής αξίας των
...

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σας θυμίζει κάτι; Γέμισε με καταστήματα “Αγοράζω Χρυσό” η Πορτογαλία

Σύμφωνα με επίσημη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, τα καταστήματα ανταλλαγής χρυσού αυξήθηκαν 29% το 2011 σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ στο α΄ τρίμηνο του 2012 άνοιγαν κατά μέσο όρο δύο ενεχυροδανειστήρια την ημέρα!

Ο κόσμος πουλά βέρες και κοσμήματα για να ξεπληρώσει τα δάνειά του ή και να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες…

Το ΔΝΤ που σώζει και εκεί τη χώρα, έχει φέρει την εξαθλίωση σε μια χώρα, που σημειωτέον, παραδοσιακά έχει ογκώδη αποθέματα χρυσού, μιας και η κεντρική τράπεζα της χώρας κατέχει περισσότερο χρυσό σε σχέση με το μέγεθος της οικονομίας απ’ όσο οποιαδήποτε άλλη χώρα του ευρώ.

olympia.gr

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Δεκαπενταύγουστος: Η μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή των Ελλήνων



Δεκαπενταύγουστος: Η μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή των ΕλλήνωνΚάθε καλοκαίρι όλη η Ελλάδα φοράει τα καλά της για να τιμήσει τη Θεοτόκο. Δεν είναι μόνο η Τήνος και η Παναγιά Σουμελά στην Βέροια. Η χάρη της γιορτάζεται στην πλατεία κάθε χωριού…
Γιατί οι Έλληνες είναι τόσο έντονα δεμένοι με την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου; Από τη μία είναι ο συμβολισμός της ίδιας της Παναγίας. Είναι η αγία, η ανώτερη απ’ όλες μεν, αλλά την ίδια ώρα η πιο προσιτή στον άνθρωπο. Υπέφερε ως θνητή και ως μάνα. Οι σταθμοί της ζωής της είναι στιγμές που μπορεί να τους νιώσει κάθε γυναίκα. Έγινε, έτσι, το σύμβολο του ανθρώπινου πόνου, αλλά και της παρηγοριάς μας όταν έχουμε προβλήματα. Το «Βοήθα Παναγιά μου» δεν θα είχε την ίδια δύναμη αν η ίδια δεν είχε ζήσει όσα έζησε…
Από την άλλη, ειδικά για την Ελλάδα, η γιορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου έχει έναν ακόμη συμβολισμό: Το τέλος της ξεκούρασης, των διακοπών. Κάθε χρόνο
...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ". ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ...


allodapoi-maxairi
Η φρίκη της Πάρου με τον 21χρονο πακιστανό κανίβαλο που έκλεψε, βίασε και πολτοποίησε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς, αλλά και η στυγερή δολοφονία του 53χρονου ταξιτζή, φαίνεται πως απασφάλισαν τη βόμβα της λαθρομετανάστευσης που τα τελευταία χρόνια απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και μάλιστα με έναν πρωτοφανή τρόπο που προκαλεί τρόμο, αλλά και πολλά ερωτηματικά.
Την ώρα που η περίφημη επιχείρηση Ξένιος Ζευς συνεχίζεται με φτωχά αποτελέσματα, αφού μόλις λίγες δεκάδες είναι οι λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται καθημερινά μέσα σε έναν τεράστιο όγκο εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, καθημερινά πλέον καταγράφονται σοβαρά περιστατικά επιθέσεων εις βάρος αλλοδαπών με νεκρούς και τραυματίες.
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η δολοφονική επίθεση με 10 μαχαιριές εις βάρος ιρακινού λαθρομετανάστη στην Ομόνοια, την οποία έσπευσαν να καταδικάσουν κάνοντας λόγο για απαράδεκτες ρατσιστικές επιθέσεις, τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αριστεράς. Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις, αφενός γιατί δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες και αφετέρου διότι κάποιοι ακόμη αναρωτιούνται πώς στα ίδια κόμματα, δεν περίσσεψε ούτε μια λιτή δήλωση συμπαράστασης για το τραγικό περιστατικό με θύμα την 15χρονη μαθήτρια!
Τις τελευταίες μέρες, το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο. Ωστόσο, παρότι πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν για ρατσιστικές επιθέσεις, τα γεγονότα μάλλον τους διαψεύδουν, αφού στα περισσότερα από τα επεισόδια και τις δολοφονίες που έχουν καταγραφεί, οι δράστες είναι ομοεθνείς των θυμάτων. Συγκεκριμένα:
Γεωργιανός είναι ο δράστης που συνελήφθη και ο οποίος κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι σε ομοεθνή του στο Άγιο Όρος.
Στη Θεσσαλονίκη, 25χρονος Τυνήσιος δολοφονήθηκε από δυο ομοεθνείς του, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
26χρονος Πακιστανός συνελήφθη στη Σαλαμίνα για τον βιασμό και τη δολοφονία 19χρονου συμπατριώτη και συγκατοίκου του.
Ένας πακιστανός σοβαρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής ομάδας πακιστανών τα μεσάνυχτα στο Αιγάλεω.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι λεγόμενες "ορφανές" επιθέσεις που δεν έχουν εξιχνιαστεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να σχηματίσουν το παζλ του εντοπισμού των δραστών, πριν εξάγουν συμπεράσματα.
πηγή makeleio.gr

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στον Αττίλα

Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή την επέτειο από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολή στην Κύπρο στις 14 Αυγούστου 1974, γνωστής και ως «Αττίλας 2»... ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr, δύο επετειακά αφιερώματα.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, παρουσιάζεται απόσπασμα από την ταινία «Επικαίρων» της εποχής με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα στις 14 και 15 Αυγούστου 1974. Στην ταινία παρουσιάζεται η άφιξη του αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και υπουργού Εξωτερικών Γεωργίου Μαύρου και του προέδρου της Κυπριακής Βουλής και προσωρινά προεδρεύοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, μετά το ναυάγιο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων στη Γενεύη για το Κυπριακό.

Καταγράφεται επίσης η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό μετά την εκδήλωση του «Αττίλα ΙΙ», με τη συμμετοχή του υπουργού Δημοσίων Έργων Γεωργίου Αλέξανδρου Μαγκάκη, του υπουργού Απασχόλησης Κωνσταντίνου Λάσκαρη, του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Σόλωνα Γκίκα, του υπουργού Γεωργίας Δημητρίου Παπασπύρου και του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Γεωργίου Μυλωνά. Στα πλάνα διακρίνεται ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής να εξέρχεται από το κτήριο της Βουλής συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Αβέρωφ-Τοσίτσα.

Στην ταινία περιλαμβάνεται και το ραδιοτηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τον ελληνικό λαό, στο οποίο μιλά για την κατάσταση στην Κύπρο μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και την τουρκική εισβολή.

Επίσης το αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει το επεισόδιο της σειράς εκπομπών με τον Κώστα Βαξεβάνη «Το κουτί της Πανδώρας», με τίτλο «Φάκελος Κύπρου, η εισβολή», παραγωγής 2011.

Στην εκπομπή καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία για το τι έγινε στην Κύπρο μετά το πραξικόπημα και στην τουρκική εισβολή, οι πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Οι πρώην αξιωματικοί Αριστοτέλης Παλαΐνης, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Αρίστος Νικολάου, Χάρης Πατίχης, Σταύρος Σταύρου και Χρηστός Τουφεξής αποκαλύπτουν στο φακό της εκπομπής στοιχεία για τις προετοιμασίες των Τούρκων για την επικείμενη εισβολή, για την ημέρα της απόβασης των Τούρκων (20/7/1974), καθώς και για τα μοιραία λάθη των ελληνικών δυνάμεων. Αναφέρονται στον «ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ» (14/8/1974) και δίνουν τη δική τους εξήγηση για το πώς χάθηκε η Αμμόχωστος. Τέλος, κάνουν λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο, αυτοί που εγκατέλειψαν τα πεδία των μαχών, διεκδίκησαν αργότερα διακρίσεις και τιμές.

Στην εκπομπή περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό, αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Κακογιάννη, «Αττίλας ΙΙ», αλλά και το ηχητικό μήνυμα του αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Παρουσιάζονται επίσης, για πρώτη φορά, απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν την κρυφή ατζέντα του Χένρι Κίσινγκερ και τα σχέδια των Αμερικανών για το μέλλον της Κύπρου.

Περνάει στα "μουλωχτά" η είδηση της χρονιάς (τουλάχιστον): ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ GPS ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Πράσινο φως για να χρησιμοποιούνται έξυπνες συσκευές παρακολούθησης (ηλεκτρονικό τσιπ) ηλικιωμένων, ασθενών και ανηλίκων ανάβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,βάζοντας όμως αυστηρές προϋποθέσεις.
 
Η συσκευή GPS θα χρησιμοποιείται για άτομα που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες ή για ανήλικα παιδιά και μόνο έπειτα από ενημέρωση και συγκατάθεση του εμπλεκόμενου.  Η Αρχή ανησυχεί για τους κινδύνους που μπορεί να εγκυμονεί μια τέτοια συσκευή για τα παιδιά και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, εάν πιστέψουν ότι η συνεχής παρακολούθησή τους είναι
....

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Κωλογερμαναράς πιλότος αποκάλεσε εν πτήση την Ελλάδα "μαύρη τρύπα που δίνουμε τα λεφτά μας".



Ο ξεφτίλας.
Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Έλληνες επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν...



 ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα "Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους"!
"Καλως ήρθατε στην Ελλάδα, τη χώρα "Μαύρη Τρύπα" στην οποία δίνουμε τα χρήματά μας", είπε ο Γερμανός πιλότος στο επιβατικό κοινό, το οποίο αποτελείτο κυρίως από Γερμανούς τουρίστες!
Μια πτήση, η οποία ερχόταν απευθείας από τη Γερμανία με προορισμό το Ηράκλειο. Ο πιλότος χωρίς να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και Κρητικοί, είπε να πρωτοτυπήσει. Έτσι, αντί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να αναφερθεί στον καιρό, τα μίλια, τη θερμοκρασία και όλα τα σχετικά, είπε να κάνει πλάκα με τη χώρα μας!
Δεν έχει πει βέβαια κανείς στον "κύριο" αυτό για το ρόλο της Γερμανίας στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ούτε και για τα δις ευρώ που έχει βγάλει η χώρα του εκμεταλλευόμενη την θέση της Ελλάδας.
Πρόκειται πάντως για μια ακόμη απόδειξη της εικόνας που έχουν οι ξένοι για τη χώρα μας και της προπαγάνδας σε βάρος μας...

πηγή

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με ....5 αγχολυτικά....



viki-
Στην Α' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Θριάσιο» νοσηλεύεται φρουρούμενη με συμπτώματα καταβολής και εξάντλησης η Βίκυ Σταμάτη.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, διακομίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται όπως και ο σύζυγός της, στο νοσηλευτικό ίδρυμα κατά την χθεσινή εφημερία του.
Αρχικά οι αστυνομικοί δήλωσαν στους γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων ότι η κρατούμενη παρουσίαζε συμπτώματα δηλητηρίασης. Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε ότι είχε καταναλώσει μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών. Δηλαδή, αντί για τρία χάπια, πήρε πέντε και... περίμενε να πεθάνει!
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Σταμάτη, δεν έδειξαν ανησυχητικά ευρήματα κι έτσι θα λάβει εξιτήριο πιθανότατα αύριο.

Εμείς, της προτείνουμε την άλλη βδομάδα που θα προσπαθήσει πάλι να ....αυτοκτονήσει, ας φάει 6 τσίχλες και ας περιμένει πάλι. Πού ξέρει? Μπορεί να σταθεί πιο τυχερή.

Ελεεινός και ανεκδιήγητος ο σχιστομάτης γενίτσαρος Ρέσλερ, εγκαλεί την Ελλάδα γιατί δεν απλοποίησε τις διαδικασίες για την πράσινη ανάπτυξη!! Πόσο ακόμα δηλαδή;




Το θέατρο του παραλόγου. Η πραγματική οικονομία διαλύθηκε επειδή η συμμορία Παπανδρέου έδωσε κάθε ίχνος ρευστότητας στην πράσινη απάτη με διαδικασίες εξπρές, νομοθετήματα νύχτας, εντολές επιπέδου Αμιν Νταντά στις τράπεζες και ο Ρέσλερ σήμερα “εγκαλεί την Ελλάδα για μη απλοποίηση των διαδικασιών”! Την ίδια στιγμή που αυξάνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για να πληρώνουν οι πολίτες τα υπερκέρδη Δηλαδή τι ρε γίγαντα; Να θεσμοθετήσουμε την φυλετική ανωτερότητα ώστε όποιος σκάει μύτη με Γερμανικό διαβατήριο ή συστατική του Αντρίκου να μπορεί να βάλει ανεμόμυλους και στον Ιερό Βράχο;
Από ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Facebook το απόσπασμα:Δείτε με προσοχή το μέρος τής συνέντευξης που αναφέρει:

“Ερωτώμενος σχετικά με το λεγόμενο «Σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα, ο Φίλιπ Ρέσλερ, κατηγορεί την Αθήνα για ασυνέπεια, φέρνοντας ως παράδειγμα την απουσία προόδου στην
απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης φωτοβολταϊκών μονάδων, που αποθαρρύνει τους επενδυτές, μεταξύ των οποίων ένας γερμανός κατασκευαστής που
....
 

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Το μεγάλο φιάσκο της αστυνομίας, του Υπουργού και των δακρύβρεχτων ανακοινώσεων της Αριστεράς:Οι ίδιοι οι Πακιστανοί διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον Ιρακινό δολοφόνησαν Έλληνες ακροδεξιοί! Ο Ιρακινός ήταν ληστής που πήγε να κλέψει ζευγάρι τοξικομανών!!!!



Τζάμπα χύθηκε ένας τόνος μελάνι από την αριστερά που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα..Ο Ιρακινός  ήταν ληστής του δρόμου και τον σκότωσε πρεζόνι...Δεν φαντάζομαι να κατηγορήσουν μέχρι και ένα τέτοιο "άρρωστο" άτομο ότι είναι ακροδεξιός "τιμωρός"...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που θα διαβάσετε παρακάτω...
 αλλάζει τελείως η ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα - και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής - για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα....

Οι αποκαλύψεις, που κάνει το planet-greece φέρνουν τα πάνω - κάτω στους ισχυρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας ότι Έλληνες ρατσιστές προκάλεσαν αιματοκύλησμα στο κέντρο της Αθήνας.

5 αυτόπτες μάρτυρες, όλοι τους αλλοδαποί, περιγράφουν μία τελείως διαφορετική διάσταση των όσων εκτυλίχθηκαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους 5 αλλοδαπούς, ο ένας εκ των οποίων είναι και ιδιοκτήτης εστιατορίου, τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν όπως τα λέει η αστυνομία. Ο ίδιος ήταν ανοιχτός χθες, σχεδόν όλη τη νύχτα, λόγω του γεγονότος ότι εκεί, σε ένα υπόγειο, που έχουν μετατρέψει σε θρησκευτικό τόπο λατρείας, οι μουσουλμάνοι βρίσκονταν μέχρι αργά λόγω Ραμαζανιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους 5 αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα, ένα νεαρό ζευγάρι (άνδρας και γυναίκα) τοξικομανών περνούσε από το σημείο. Κάποια στιγμή ο Ιρακινός με έναν φίλο του, τους επιτέθηκαν στη συμβολή της Αναξαγόρα με τη Γερανίου προκειμένου
...
....

Γιατί η αγάπη και η ανθρωπιά της Αριστεράς εξαντλούνται πρώτα στους ξένους;



 
Μια δημοσιογραφική παροιμία λέει ότι είδηση είναι όταν «άνθρωπος δαγκώσει σκύλο», αλλά πιο είδηση θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο και δεν βγει η φιλοζωική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ να το καταγγείλει ως αποτέλεσμα ρατσισμού κατά των τετράποδων και κυνοφοβίας. Αυτά γι’ αστείο, γιατί στους περισσότερους Ελληνες δεν φαίνεται καθόλου διασκεδαστική η συνεχιζόμενη «ελληνοφοβία» της ευρύτερης Αριστεράς, που έδωσε τα ρέστα της υπερασπιζόμενη αδιακρίτως όλους τους λαθρομετανάστες. Πριν προλάβουν να τους πάνε για εξακρίβωση, τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει καταγγελίες για... πογκρόμ, παρότι όλα έγιναν απολύτως νόμιμα - και μάλιστα καθυστερημένα. Η ατυχέστατη πολιτικά και ανθρώπινα συγκυρία του ότι φώναζαν για πογκρόμ κατά λαθρομεταναστών τη μέρα ακριβώς που επιβεβαιώ­θηκε ότι το ΤΕΡΑΣ που «έλιωσε» σωματικά και ψυχικά τη 15χρονη στην Πάρο είναι 20χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης δεν φαίνεται να τους προβλημάτισε καθόλου. Ομως μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ένιωσε οργή, αγανάκτηση και πολλά ερωτήματα για τη σπουδή των Συριζο-κουκουέδων να δείξουν ότι πρώτα
......

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;






DENDIAS
Προκαλεί ο k. Δένδιας με τις δηλώσεις του  για την επίθεση και την δολοφονία του Ιρακινού λάθρο  από αγνώστους.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας δήλωσε σήμερα σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Ιράκ από αγνώστους.

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την
.....
 

Η σελίδα του Πακιστανού δολοφόνου στο facebook

To ανθρωπόμορφο κτήνος ποζάρει πότε μόνος, με παρέα...Ήθελε και fb το Πακιστάνι...
Λαθρομετανάστης, φονιάς, βιαστής, παράνομος, αλλά στο facebook πρώτη μούρη το καθίκι. Γιατί να κρύβεται εξάλλου?..Ελλάδα είναι εδώ και  ό,τι γουστάρουν κάνουν τα αποβράσματα...........................


Αυτή είναι η βόμβα που έτρεμαν και γι αυτό έκρυβαν τον Πακιστανό δράκο??????


ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ; ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ; ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΥΒΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Στον Πακιστανό που ομολόγησε ότι κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, αναφέρεται στο tweeter ο Κώστας Μαρκόπουλος , κάνοντας λόγο  για '' πολιτικό άσυλο ''.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος έγραψε : ...

'' Το κτήνος της Πάρου είπε ότι πήρε πολιτικό άσυλο ! Αύριο ζητώ τον φάκελο του μέσω Βουλής. Να δούμε ποιοι λεβέντες το έκαναν και τι θα πουν τώρα ''.
Ελπίζουμε όλοι να έχει γίνει '' λάθος ''. Περιμένουμε άμεσα εξηγήσεις από τους συναρμόδιους υπουργούς. 
fimotro

Φοβούνται καταψήφιση εκεί στη ΝΔ και ο μνημονιακός Σαμαράς διαρρέει μέσω συνεργατών, ότι όποιος κουνηθεί θα τον διαγράψουν...



thumb
Αντιμέτωπος με το ίδιο του το κόμμα θα βρεθεί, όπως φαίνεται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αφού ημέρα με την ημέρα πληθαίνουν οι αντιδράσεις των κομματικών στελεχών που διαφωνούν τόσο με τα νέα μέτρα όσο και με την εγκατάλειψη του αιτήματος για επαναδιαπραγμάτευση του Mνημονίου. Το εξπρές ξεπούλημα εν τω μεταξύ πυροδοτεί ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση, αφού οι συνδικαλιστές της Ν.Δ. δέχονται καθημερινά πλέον τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων για την πολιτική που έχει επιλέξει η κυβέρνηση.
Το Μαξίμου προτίμησε να απαντήσει με μία διαγραφή - μήνυμα προκειμένου να προλάβει το κύμα αντιδράσεων το οποίο βλέπει ότι δημιουργείται. Την περασμένη εβδομάδα διέγραψε τον τέως υφυπουργό Εργασίας Νίκο Νικολόπουλο ύστερα από ηλεκτρονικό μήνυμα του τελευταίου με το οποίο χαρακτήριζε την επαναδιαπραγμάτευση «ξεχασμένη ιστορία», ενώ συνεργάτες του Σαμαρά αφήνουν να εννοηθεί ότι τον δρόμο της εξόδου από τη Ν.Δ. θα πάρουν κι άλλοι.
Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο αφήνουν να εννοηθεί ότι και ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης θα πρέπει να κατεβάσει τους τόνους της κριτικής προς την κυβέρνηση, διότι πλέον στη Ν.Δ. δεν ισχύει το «ο παλιός είναι αλλιώς», ενώ ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να δείξει ότι δεν υποχωρεί μπροστά σε τίποτα.
Ποιοι αντιδρούν
Όσο όμως και εάν εμφανίζεται εύκολη υπόθεση η διαγραφή του Νικολόπουλου, τον οποίο έτσι κι αλλιώς ο Σαμαράς είχε στην μπούκα μετά την αιφνιδιαστική παραίτησή του από το κυβερνητικό αξίωμα που του είχε δώσει, και του Ν. Κακλαμάνη, ο οποίος έχει αυτοπροταθεί για γραμματέας του κόμματος και δεν φαίνεται να υπαναχωρεί με τίποτε, παρά τις έμμεσες υποδείξεις των συνεργατών του πρωθυπουργού, τα
....
 

Στυγνοί εγκληματίες ή μήπως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;




Η εγκληματικότητα έχει αλλάξει πρόσωπο δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έγινε βίαιη, απάνθρωπη και αδιάκριτη.
Πέρα από τις επιθέσεις στους δρόμους, δαίμονες με μορφή ανθρώπου εισβάλλουν στα σπίτια φιλήσυχων ανθρώπων και οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα.
του Στρατή Μαζίδη

Διότι και αυτό ακόμη το τραυματικό γεγονός μιας διαρρήξης και συνάντησης πρόσωπο με πρόσωπο   με μια συμμορία μπορεί με το πέρασμα του χρόνου ίσως κάπως να ξεθωριάσει. Όταν όμως παρά το γεγονός ότι δεν προέβαλες καμιά αντίσταση σε ότι ζήτησαν, βλέπεις να σου βιάζουν τη γυναίκα ένας ένας με τη σειρά σαν, σαν κάτι
....

Για την 15χρονη που παλεύει για την ζωή της στην Πάρο και την αδράνεια της αριστεράς.


(Διαβάσαμε το παρακάτω κείμενο στο ιστολόγιο http://kke4ever.blogspot.com/2012/08/15-red-star.html Το επιλέξαμε για αναδημοσίευση, γιατί είναι το μοναδικό άρθρο που συναντήσαμε σε κάποιο αμιγώς αριστερό ιστολόγιο, γραμμένο από συντάκτη που διαθέτει ανθρώπινα αισθήματα και λογική, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συντρόφων του, που η στάση τους στο συγκεκριμένο έγκλημα είναι κατάπτυστη...)

Μια προσωπική άποψη για την εγκληματική πράξη του μετανάστη από το Πακιστάν στην Πάρο.Του Red Star.



Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της απάνθρωπης επίθεσης και βιασμού της 15χρονης νεαρής στο όμορφο νησί της Πάρου.Με στοιχείο το dna του δράστη ανακαλύψανε πως πρόκειται για ένα 21 ετών Πακιστανό που δούλευε στην Πάρο.Από το ρεπορτάζ του www.real.gr αντιγράφω.

«Την ακολούθησα με σκοπό να της κλέψω το κινητό. Εκείνη άκουγε μουσική και την πλησίασα χωρίς να με καταλάβει. Τότε άρχισε να φωνάζει.
Της έπιασα το κεφάλι και της το χτυπούσα στα βράχια επειδή αντιστάθηκε. Στη συνέχεια την κακοποίησα σεξουαλικά», φέρεται να είπε στην απολογία του στη ΓΑΔΑ ο 21χρονος Πακιστανός. 

Οι αστυνομικοί άκουγαν σαστισμένοι τη λεπτομερή ομολογία του δράστη. «Με το πάνω μέρος του μαγιού της προσπάθησα να την πνίξω. Την ανέβασα σε πιο ψηλό σημείο και την πέταξα στα βράχια ώστε να φαίνεται ότι έπεσε».

      Η ανήλικη κοπέλα είναι τραυματισμένη πολύ βαριά και νοσηλεύεται διασωληνωμένη ,ενώ δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.
Σίγουρα πρόκειται για ένα απάνθρωπο έγκλημα ,ένα από τα πολλά που συμβαίνουν.Το γεγονός ότι δράστης είναι ένας Πακιστανός όμως του δίνει μια πολιτική διάσταση.Δεν είναι άλλωστε το μοναδικό έγκλημα μεταναστών-λαθρομεταναστών.Η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε (εννοείται) το γεγονός ενώ ο φασίστας Κασιδιάρης με αφορμή αυτό το περιστατικό ζήτησε μέσω μηνύματος στο twitter να μπουν ναρκοπέδια στα σύνορα !

Δεν θα αναλύσω εδώ τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η λαθρομετανάστευση ούτε θα πω για την συνθήκη του Δουβλίνου ή για
....