Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Σας θυμίζει κάτι; Γέμισε με καταστήματα “Αγοράζω Χρυσό” η Πορτογαλία

Σύμφωνα με επίσημη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, τα καταστήματα ανταλλαγής χρυσού αυξήθηκαν 29% το 2011 σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ στο α΄ τρίμηνο του 2012 άνοιγαν κατά μέσο όρο δύο ενεχυροδανειστήρια την ημέρα!

Ο κόσμος πουλά βέρες και κοσμήματα για να ξεπληρώσει τα δάνειά του ή και να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες…

Το ΔΝΤ που σώζει και εκεί τη χώρα, έχει φέρει την εξαθλίωση σε μια χώρα, που σημειωτέον, παραδοσιακά έχει ογκώδη αποθέματα χρυσού, μιας και η κεντρική τράπεζα της χώρας κατέχει περισσότερο χρυσό σε σχέση με το μέγεθος της οικονομίας απ’ όσο οποιαδήποτε άλλη χώρα του ευρώ.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου