Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Υπέρ των Γερμαναράδων η απόφαση της Χάγης για τις αποζημιώσεις!!!!!Ασυλία στους δολοφόνους για τη σφαγή στο Δίστομο!!!


*Μετά την προδοσία από την Ελλάδα, που μας έστειλε στην Χάγη, νίκησαν οι βόρειοι και οι ισχυροί.
Ας γίνουμε μια γροθιά μαζί με τα Καλάβρυτα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τις άλλες μαρτυρικές πόλεις, μακριά από τους εγκληματίες πρόδότες , Έλληνες πολιτικούς
Η Ιταλία παρέβη τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Γερμανία επιτρέποντας τη διεξαγωγή δικαστικών διαδικασιών με αντικείμενο την καταβολή αποζημιώσεων από το Βερολίνο προς τα θύματα ναζιστικών εγκλημάτων, αναφέρεται στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

«Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ετεροδικία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος» ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στο Μέγαρο της Ειρήνης στη Χάγη.
Το βασικό νομικό διακύβευμα της δίκης αφορούσε το δικαίωμα στην ετεροδικία, δηλαδή το δικαίωμα της Γερμανίας να μην δικάζεται ως κράτος από δικαστήρια άλλων χωρών και επομένως να μην αναγνωρίζει τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων (στην προκειμένη περίπτωση της Ιταλίας), όταν αυτά κρίνουν ότι η Γερμανία θα πρέπει να πληρώσει για τις θηριωδίες των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Βερολίνο είχε προσφύγει στη Χάγη επιδιώκοντας την καταδίκη της Ιταλίας, με το επιχείρημα ότι τα ιταλικά δικαστήρια δεν σεβάστηκαν την ετεροδικία -δικαστική ασυλία- της Γερμανίας όταν έκριναν υπέρ της καταβολής αποζημιώσεων προς τους συγγενείς θυμάτων του ναζισμού στην Ευρώπη.

Η ιταλική πλευρά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ετεροδικία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ότι η ετεροδικία μπορεί να υφίσταται μόνο για την
....

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ναι, αυτό είναι προδοσία ! Το μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να ξέρετε…

 Aπό το ''taxalia''

Τη λέξη προδοσία, που με ευκολία χρησιμοποιούν οι Έλληνες, την χρησιμοποιούμε με εξαιρετική φειδώ στο taxalia, δηλαδή σχεδόν καθόλου. Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν είναι προδότης. Δεν αποδίδουμε με ευκολία τέτοιους χαρακτηρισμούς. Εκτιμούμε ότι τα χάλια της Ελλάδας, οφείλονται σε ανικανότητα, στενοκεφαλιά, ιδεοληψίες, τεμπελιά, ανηθικότητα, ασυνέπεια των πολιτικών και άλλα αίτια και όχι στο ότι οι πολιτικοί μας προδίδουν τη χώρα. Όλοι θέλουν το καλύτερο, αλλά δεν ξέρουν πώς να το πετύχουν. Όμως το θέμα για το οποίο θα σας πούμε παρακάτω έχει όλα τα χαρακτηριστικά της “ προδοσίας.
Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
Όλοι οι Έλληνες, είμαστε πολύ ανήσυχοι για το μέλλον μας. Βλέπουμε τον ορατό κίνδυνο να γυρίσουμε σε εποχές κατοχικής πείνας.
Γιατί όμως υπάρχει αυτός ο φόβος;
Γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι με την πολιτική που ακολουθούμε ως χώρα, εξαιτίας του αποτυχημένου “ σχεδίου σωτηρίας” της τρόικας (που δεν έχει κάτι να τη συνδέει συναισθηματικά με τον ελληνικό λαό, συνεπώς μας μεταχειρίζεται σαν σκλάβους, χωρίς έλεος), δεν πρόκειται να επανακάμψει η οικονομία.
Είναι προφανές ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Όσες περικοπές κι αν κάνουμε, όσο κι αν είναι το ποσοστό του κουρέματος, όσο κι αν πέσει το ποσοστό του χρέους προς το ΑΕΠ, η οικονομία δεν είναι βιώσιμη, γιατί έχει καταστραφεί ο παραγωγικός ιστός και έχει διαλυθεί η κοινωνία. Είμαστε μια κοινωνία μίσους, όπου όλοι χαίρονται όταν “ πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα” και
...

O Niegel Farage, αυτός ο τόσο ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας, τους ξεβρακώνει ακόμα μια φορά, λέγοντας τα πράγματα έξω από τα δόντια. Όσα δεν λένε οι Έλληνες ξεφτίλες πολιτικοί στους κωλογερμανούς, τα λέει ο Άγγλος.

 
Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, τι είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Niegel Farage, σήμερα στην Ευρωβουλή για την πρόταση της Γερμανίας, την Ελλάδα και την κρίση.
Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αυτά που είπε δεν τα έχουν πει ούτε Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο.
Μπράβο κ. Niegel Farage..
Μπράβο και πάλι μπράβο 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! Και το χρυσάφι μας παίρνουν οι Γερμανοί, όπως το άρπαζαν από τους Εβραίους!

 
Είναι δυνατόν να έρχονται Γερμανοί στο Κιλκίς, να μοιράζουν φυλλάδια σε όλους τους κατοίκους για να συγκεντρώσουν το χρυσό – όπως έκαναν στη Θεσσαλονίκη με τους Εβραίους- και να τους το ανταλλάσσουν, δίνοντας ευρώ;
Είναι δυνατόν επί τέσσερις ημέρες, να συνωστίζονται οι συμπολίτες μας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης για να ζυγίσουν τις βέρες και τα δαχτυλίδια τους έναντι πινακίου …ευρώ;
Που μας κατάντησε το ΠΑΣΟΚ; Πόση κατρακύλα μας περιμένει ακόμη;
ΟΥΑΙ!

Η κωλοτούμπα της μέρας ξανά από το κωλοτουμποκόμμα. Μαντέψτε...το ΛΑΟΣ θα παραμείνει στην Κυβέρνηση τελικά...(Λες και είχαμε αμφιβολίες...)

Το μέγα πρόβλημα ήταν το νομοσχέδιο για την εν μέρει αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Ετέθη ευθέως θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά τελικά οι τέσσερις υπουργοί του κόμματος και ο Γ. Καρατζαφέρης αποφάσισαν να μην αποχωρήσει το κόμμα.


Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

Όπως είπε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης, ο ΛΑΟΣ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση, παρόλο που θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. Αιτιολόγησε την στάση του λέγοντας ότι παραμένει γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση και το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ, όπως είπε, υπήρχε συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, να μην έρθει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή, τελικά ήρθε, και θεωρεί ότι δεν μπορεί τέτοιες ώρες που η χώρα δίνει τη μεγάλη μάχη να έχουμε τέτοια νομοσχέδια, ειδικά από τη στιγμή που έχει προηγηθεί συμφωνία.

Η Ν.Δ. δέχεται την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο

XRIMANEWS.GRΑνάμεσα στις συμπληγάδες των επιλογών του βρίσκεται ο κ.Αντώνης Σαμαράς, αφού από την καθαρά αντιμνημονιακή πολιτική πέρασε στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ. και τώρα προσπαθεί να ακολουθήσει μια μέση οδό για να μην έχει απώλειες στις εκλογές.
Οι εξελίξεις όμως είναι αδυσώπητες και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλείται να αφήσει τα εξευγενισμένα «ήξεις-αφήξεις» και να πάρει θέση, γιατί προπαντός το ζητάνε οι δανειστές μας.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή» που υπογράφει ο Γιώργος Τερζής και η Έλλη Τριανταφύλλου, αναφέρεται ότι η Ν.Δ. «μοιάζει να έχει αποδεχθεί το αίτημα των πιστωτών για υπαγωγή των νέων ομολόγων στο βρετανικό δίκαιο, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από σειρά

...

Η σύζυγος του κατοχικού Πρωθυπουργού Παπαδήμου, δεν μιλάει καν ελληνικά?????

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού κα Σάνα Ίνγκραμ, επισκέφθηκε χθες το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά (του σύλλογου φίλων του παιδιού με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”).
 
Η κα Ίνγκραμ ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου από την κα Βαρδινογιάννη.
Στο τέλος της επίσκεψης έκανε και δηλώσεις…

Μόνο που τις δηλώσεις τις έκανε στα αγγλικά…
Ούτε μια λέξη στα Ελληνικά, ούτε ένα καλημέρα, ένα ευχαριστώ…

Y.Γ
Ήταν και η κα Τρέμη εκεί..από κοντά, μέσα στο χαμόγελο…
Το αφιέρωμα του ΜΕΓΚΑ, σαν αγιογραφία μου μοιάζει …
ενισχύοντας το κοινωνικό προφίλ του κ. Παπαδήμου, εν όψει των εκλογών..πηγή

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αρχίζουν τα συσσίτια στα σχολεία....Και το Πασοκ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ συνεχίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας.

Όταν όλα τα μπλογκς γράφαμε πριν από μήνες για παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία της Αθήνας, το υπουργείο Παιδείας έκανε λόγο για... προβοκάτσιες από εκπαιδευτικούς ή για μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν έχουν επεκταθεί.  Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες το υπουργείο έκανε ότι δεν γνώριζε την τραγική κατάσταση που επικρατεί. Τώρα, αλλάξανε το βιολί καθώς δεν μπορούν να τα κρύψουν περισσότερο, ομολογούν επισήμως ότι υπάρχει πρόβλημα και θα αρχίσουν τη διανομή συσσιτίων.

Η Χριστοφιλοπούλου, αφού τελείωσε με τα εσωκομματικά της, ανακοίνωσε  σήμερα ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει πιλοτικά η διάθεση μικρογευμάτων σε 18 σχολεία της Αθήνας, που βρίσκονται σε λαϊκές και υποβαθμισμένες περιοχές (Ταύρο, Εξάρχεια, Μενίδι, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πλατεία Βάθης, Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο Αυλώνα). Στις περιοχές αυτές παρουσιάστηκαν τα περισσότερα κρούσματα ασιτίας μικρών παιδιών οικογενειών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα και δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ούτε μια φέτα ψωμί με τυρί.
Το γεύμα θα περιλαμβάνει γάλα, μπισκότα δημητριακών και φρούτα. Η διάθεση θα γίνεται μέσω κουπονιού που θα δίνεται στους μαθητές και θα το «εξαργυρώνουν» στα κυλικεία, λαμβάνοντας τρόφιμα.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ζήσει ούτε Κατοχές, ούτε μετεμφυλιακές περιόδους και αυτές τις εικόνες τις ακούγαμε μόνο από τους γονείς μας.

Και να που ο εφιάλτης επαναλαμβάνεται, στην Ελλάδα του 2012, την Ελλάδα του Μνημονίου, της προδοσίας και της γερμανικής κατοχής. Το μόνο που απομένει είναι να στηθούμε όλοι στη σειρά για κανένα όσπριο και κανένα κιλό αλεύρι γιατί σε λίγο ούτε αυτά θα έχουμε...

Και όλοι αυτοί οι άθλιοι προδότες, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ακόμα βρίσκονται εκεί πάνω στην εξουσία, ας μην το ξεχνάμε...

agiovasilema

Μειώσεις διοδίων υποσχέθηκαν οι αλήτες, αυξήσεις κάνουν από αύριο!!

Πρωτομηνιά αύριο και έρχονται νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, κυρίως στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, πλην της Αττικής Οδού και της Αθηνών-Πατρών.


Τι κι αν η κατοχική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί, πολλές φορές και σε όλους τους τόνους, ότι το κόστος των διοδίων για τους οδηγούς θα μειωθεί;

Από αύριο 1η Φεβρουαρίου, η τιμή των διοδίων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της περιφέρειας θα ανέβει κατά 5-10 λεπτά. Στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το αντίτιμο θα ξεπεράσει πια τα 13 ευρώ και από τα 12,90 θα φτάσει στα 13,20 ευρώ!

Αιτία των αυξήσεων; Η απόφαση να ενσωματωθεί στις τιμές των διοδίων η αύξηση του ΦΠΑ στο 23%. Οι αυξήσεις ισχύουν για όλους τους οδηγούς, ακόμη και για εκείνους που έχουν e-pass.

Στον αυτοκινητόδρομο Μορέας (Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα) η αύξηση θα είναι μεταξύ 1,90 και 2,50 ευρώ, στην Αθηνών-Λαμίας, η τιμή των διοδίων θα κυμαίνεται από 2,10 έως 2,55 ευρώ στα μετωπικά διόδια και από 0,40 ευρώ έως 2 ευρώ στα πλευρικά. Στο σταθμό Αγίας Τριάδας της κεντρικής οδού για τα ΙΧ η τιμή θα διαμορφωθεί στο 1,65 ευρώ.

Σε αυξήσεις προχώρησε και η κοινοπραξία που κατασκευάζει το τμήμα Μαλιακός- Κλειδί Ημαθίας.

Στα διόδια Πελασγίας τα δίκυκλα θα πληρώνουν 1,80 ευρώ, τα ΙΧ 2,60 ευρώ, τα φορτηγά 6,60 ευρώ και οι νταλίκες 9,20 ευρώ. Στο Μοσχοχώρι η διέλευση για τα δίκυκλα είναι 2,10 ευρώ, τα ΙΧ 3,00 ευρώ, τα φορτηγά 7,60 ευρώ και τις νταλίκες 10,60 ευρώ.

Στα Μακρυχώρι τα δίκυκλα 0,70 ευρώ, τα ΙΧ 1,10 ευρώ, τα φορτηγά 2,60 ευρώ και οι νταλικες 3,70 ευρώ. Στον Πυργέτο τα δίκυκλα 1,70 ευρώ, τα ΙΧ 2,40 ευρώ, τα φορτηγά 6,00 ευρώ και οι νταλίκες 8,40 ευρώ. Στη Λεπτοκαρυά τα δίκυκλα 2,20 ευρώ, τα ΙΧ 3,10 ευρώ, τα φορτηγά 7,90 ευρώ και οι νταλίκες 11,00 ευρώ.
Αυξήθηκαν επίσης και τα πλευρικά διόδια Γυρτώνης και Μακροχωρίου.

 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Είναι και το πολιτικό θράσος θέμα των στατιστικολόγων;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Όταν ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη να δηλώνει πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο επειδή τότε ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε να κάνει άλλη δουλειά (να κυνηγά το έγκλημα), δηλώσαμε ότι η επιστήμη έχει πλέον σηκώσει τα χέρια ψηλά και πως μετά από αυτή την ομολογία, δεν είχαμε κάτι άλλο να ακούσουμε.

Αλλά έπρεπε να το φανταστούμε: Όταν σ’ αυτή τη χώρα κανένα βαρέλι (ούτε της χρεοκοπίας) δεν έχει πάτο, πώς θα βρίσκαμε πάτο στο βαρέλι της πολιτικής ανοησίας, του πολιτικού θράσους και
...

Ινδός και Αλβανοί οι δράστες της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας στον Περισσό

H είδηση είχε σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρη της περιοχή. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Ελλησπόντου στον Περισσό τον περασμένο Ιούλιο  Ήταν ολοφάνερο πως επρόκειτο για έγκλημα.

Η  γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη. Δεν άντεξε. Κατέληξε από ασφυξία.
Οι αστυνομικοί επτά μήνες μετά έφτασαν στη λύση. Έπιασαν τον έναν από τους τρεις δράστες, έναν Ινδό που ομολόγησε ότι έδρασε μαζί με δύο Αλβανούς.
Κίνητρο; Η ληστεία, τα λίγα αντικείμενα αξίας που είχε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι και τα 1.500 ευρώ, τόσο αποτίμησαν τη ζωή της.

Τα γερμανικά ζώα συνεχίζουν τις επιθέσεις στους λαούς της νότιας Ευρώπης.Η ιταλική Il giornale κατά του γερμανικού Der Spiegel, γιατί κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο το ναυάγιο του Concordia και απαξιωτικές εκφράσεις για τους Ιταλούς!…

Η υπόθεση θυμίζει τη δική μας «περιπέτεια» με τη γερμανική Bield και το Focus για τα ειρωνικά και υβριστικά δημοσιεύματά τους κατά της Ελλάδας….
Τώρα σειρά έχουν οι Ιταλοί! Μόνο που αυτή τη φορά η εφημερίδα που επιτίθεται κατά των Ιταλών είναι το «σοβαρό και έγκυρο» εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel!
Επίθεση στην Ιταλία χαρακτηρίζει η ιταλική εφημερίδα Il giornale (έντυπο του Μπερλουσκόνι) το πρωτοσέλιδο του Spiegel που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με φωτογραφία του Concordia και απαξιωτικές και ειρωνικές εκφράσεις για τους Ιταλούς….
Το Spiegel μεταξύ άλλων γράφει: «Οι Ιταλοί είναι φυγόπονοι, άτακτοι και άνανδροι! Είναι ένας λαός του Schettino (του καπετάνιου του Concordia) και δεν υπάρχει τίποτα πιο
...

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Προτείνω αποδοχή της πρότασης του Μανώλη Γλέζου. Από σήμερα ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!

Η κόκκινη γραμμή του Συντάγματος είναι το άρθρο 120.
Έχει ήδη παραβιαστεί και μας το θυμίζουν ξεκάθαρα χαμογελώντας οι γνήσιοι εκπρόσωποι των εισβολέων.

Η φωτογραφία του παλιού ραδιοφώνου που γυρίζει πίσω μνήμες επταετίας στους παλαιότερους όταν ακούγαν τις ειδήσεις απο την DEUTSCHE WELLE είναι αυτή που επέλεξε το γερμανικό πρακτορείο για να συνοδεύσει την "Είδηση " αποστολής Ανώτατου επιτρόπου... που θα κυβερνά την Πατρίδα μας με την ανοχή της τρικομματικής κυβέρνησης.

Είναι η ώρα να αντιδράσουμε οι πολίτες με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Προτείνω σαν πρώτη κίνηση τήν Πανελλήνια και δυνατή αποδοχή από όλους της πρότασης του Μανώλη Γλέζου για

1.ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ