Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Η κωλοτούμπα της μέρας ξανά από το κωλοτουμποκόμμα. Μαντέψτε...το ΛΑΟΣ θα παραμείνει στην Κυβέρνηση τελικά...(Λες και είχαμε αμφιβολίες...)

Το μέγα πρόβλημα ήταν το νομοσχέδιο για την εν μέρει αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Ετέθη ευθέως θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά τελικά οι τέσσερις υπουργοί του κόμματος και ο Γ. Καρατζαφέρης αποφάσισαν να μην αποχωρήσει το κόμμα.


Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

Όπως είπε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης, ο ΛΑΟΣ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση, παρόλο που θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. Αιτιολόγησε την στάση του λέγοντας ότι παραμένει γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση και το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ, όπως είπε, υπήρχε συμφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, να μην έρθει αυτό το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή, τελικά ήρθε, και θεωρεί ότι δεν μπορεί τέτοιες ώρες που η χώρα δίνει τη μεγάλη μάχη να έχουμε τέτοια νομοσχέδια, ειδικά από τη στιγμή που έχει προηγηθεί συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου