Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αρχίζουν τα συσσίτια στα σχολεία....Και το Πασοκ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ συνεχίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας.

Όταν όλα τα μπλογκς γράφαμε πριν από μήνες για παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία της Αθήνας, το υπουργείο Παιδείας έκανε λόγο για... προβοκάτσιες από εκπαιδευτικούς ή για μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν έχουν επεκταθεί.  Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες το υπουργείο έκανε ότι δεν γνώριζε την τραγική κατάσταση που επικρατεί. Τώρα, αλλάξανε το βιολί καθώς δεν μπορούν να τα κρύψουν περισσότερο, ομολογούν επισήμως ότι υπάρχει πρόβλημα και θα αρχίσουν τη διανομή συσσιτίων.

Η Χριστοφιλοπούλου, αφού τελείωσε με τα εσωκομματικά της, ανακοίνωσε  σήμερα ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει πιλοτικά η διάθεση μικρογευμάτων σε 18 σχολεία της Αθήνας, που βρίσκονται σε λαϊκές και υποβαθμισμένες περιοχές (Ταύρο, Εξάρχεια, Μενίδι, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πλατεία Βάθης, Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο Αυλώνα). Στις περιοχές αυτές παρουσιάστηκαν τα περισσότερα κρούσματα ασιτίας μικρών παιδιών οικογενειών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα και δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ούτε μια φέτα ψωμί με τυρί.
Το γεύμα θα περιλαμβάνει γάλα, μπισκότα δημητριακών και φρούτα. Η διάθεση θα γίνεται μέσω κουπονιού που θα δίνεται στους μαθητές και θα το «εξαργυρώνουν» στα κυλικεία, λαμβάνοντας τρόφιμα.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ζήσει ούτε Κατοχές, ούτε μετεμφυλιακές περιόδους και αυτές τις εικόνες τις ακούγαμε μόνο από τους γονείς μας.

Και να που ο εφιάλτης επαναλαμβάνεται, στην Ελλάδα του 2012, την Ελλάδα του Μνημονίου, της προδοσίας και της γερμανικής κατοχής. Το μόνο που απομένει είναι να στηθούμε όλοι στη σειρά για κανένα όσπριο και κανένα κιλό αλεύρι γιατί σε λίγο ούτε αυτά θα έχουμε...

Και όλοι αυτοί οι άθλιοι προδότες, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ακόμα βρίσκονται εκεί πάνω στην εξουσία, ας μην το ξεχνάμε...

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου