Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Τα γερμανικά ζώα συνεχίζουν τις επιθέσεις στους λαούς της νότιας Ευρώπης.Η ιταλική Il giornale κατά του γερμανικού Der Spiegel, γιατί κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο το ναυάγιο του Concordia και απαξιωτικές εκφράσεις για τους Ιταλούς!…

Η υπόθεση θυμίζει τη δική μας «περιπέτεια» με τη γερμανική Bield και το Focus για τα ειρωνικά και υβριστικά δημοσιεύματά τους κατά της Ελλάδας….
Τώρα σειρά έχουν οι Ιταλοί! Μόνο που αυτή τη φορά η εφημερίδα που επιτίθεται κατά των Ιταλών είναι το «σοβαρό και έγκυρο» εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel!
Επίθεση στην Ιταλία χαρακτηρίζει η ιταλική εφημερίδα Il giornale (έντυπο του Μπερλουσκόνι) το πρωτοσέλιδο του Spiegel που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με φωτογραφία του Concordia και απαξιωτικές και ειρωνικές εκφράσεις για τους Ιταλούς….
Το Spiegel μεταξύ άλλων γράφει: «Οι Ιταλοί είναι φυγόπονοι, άτακτοι και άνανδροι! Είναι ένας λαός του Schettino (του καπετάνιου του Concordia) και δεν υπάρχει τίποτα πιο
...
 εκπληκτικό απ’ αυτό που συνέβη με το ναυάγιο στο Giglio! Η διαφορά μας μ’ αυτούς είναι ότι εμείς είμαστε μια άξια φυλή και κάποια πράγματα που συμβαίνουν σ’ αυτούς δε συμβαίνουν σ’ εμάς! Μόνο ένας Ιταλός θα μπορούσε να βυθίσει το καράβι!…Οι Ιταλοί είναι φυγόπονοι, ένα βάρος για την Ευρώπη κι ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη της νομισματικής ένωσης»!!!!
Και η ιταλική εφημερίδα απαντά οργισμένη: «Φτάνει, οι Ιταλοί δεν είναι άνανδροι!… Εμείς λαός του Schettino και σεις του Άουσβιτς!!! Το ότι οι Γερμανοί είναι ένας λαός ανώτερος, το γνωρίζουμε απ’ τον καιρό του Χίτλερ!!!!… Τους το θυμίζουμε ακριβώς σήμερα (27 Ιανουαρίου) που είναι η ημέρα μνήμης του «Ολοκαυτώματος» που καθιέρωσε ο Ο.Η.Ε! Εμείς ο λαός του Schettino ευθυνόμαστε για τριάντα νεκρούς στο ναυάγιο, θυμίζουμε όμως στον αρθρογράφο του κειμένου, Jan Fleischauer, ότι ο λαός του Χίτλερ ευθύνεται για τη σφαγή έξι εκατομμυρίων»!!!!
Το δημοσίευμα προκάλεσε την οργή της ιταλικής πρεσβείας στο Βερολίνο!
Το θέμα “παίζει”, μ’ αναδημοσιεύσεις του “πολέμου” μεταξύ των δυο εφημερίδων, σ’ όλες τις εφημερίδες της Ιταλίας.
-(*Αφορμή για την επίθεση του γερμανικού εντύπου κατά της Ιταλίας μάλλον είναι το γεγονός ότι μεταξύ των νεκρών ήταν αρκετοί Γερμανοί, όπως και πάρα πολλοί από τους διασωθέντες.)
(από την ηλεκτρονική έκδοση της Il giornale που γράφει: “Ως εδώ, φτάνει, δεν είμαστε ένας λαός άνανδρων”!)
(Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης της Il giornale: “Γράμμα στους Γερμανούς: Σε μας ο Schettino, σε σας το Άουσβιτς”!)
(παλιότερο εξώφυλλο του Spiegel με υπονοούμενο ότι οι Ιταλοί είναι μαφιόζοι)πηγή

2 σχόλια:

 1. Ενοχλούνται οι απολίτιστοι Ούνοι και για αυτό τα βάζουν με κάθε λαό που έχει να επιδείξει πολιτισμό!!
  Γιατί αυτοί τον μόνο πολιτισμό που έχουν να επιδείξουν στο πέρασμα του χρόνου,σε όλο τον Κόσμο, είναι η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!! ΑΟΥΣΒΙΤΣ και όλα τα άλλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά της Ανθρωπότητας.
  Άλλωστε η μπότα τους δεν έχει στεγνώσει από το αίμα του Β΄Παγκοσμίου πολέμου.Στάζει ακόμα!!!
  Μέχρι και ο Χίτλερ που ήταν ψυχασθενής τους Έλληνες τους παραδέχτηκε.
  Φαίνεται πως οι σημερινοί Γερμανοί είναι ποιό ψυχασθενείς από τον ΦΑΣΙΣΤΑ Προγονό τους!!!
  Και χρωστάν και κάτι αποζιμιώσεις από τις θηριοδίες τους.
  Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Ανώνυμε 4.12 έτσι ακριβώς όπως τα λες!! Προσυπογράφω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή