Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ο Χαϊκάλης μπέρδεψε τη Βουλή με το Δελφινάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς…

 
xaikalis

Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς πρότεινε ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά αδυνατώ. Να ενωθούν τα κόμματα, να σχηματίσουν πανεθνική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΚαι το ΓΑΠ πρόεδρο της Δημοκρατίας με εναλλακτική λύση το Σημίτη! Και τον Ακη στο Πεντάγωνο ξανά!
Δε γνωρίζω αν ο κος Χαϊκαλής εξακολουθεί να κάνει θέατρο και να παίζει επιθεώρηση αλλά εκεί μια τέτοια ατάκα θα έφερνε πολύ γέλιο. Ειδικά με την προτεινόμενη προσθήκη μου.
Δηλαδή θα επαναφέρουμε έναν κουρασμένο από την απραξία 5 1/2 ετών πολιτικό, που δε συμμάζεψε καθόλου το κράτος για να σώσει τη χώρα μαζί με τον Τσίπρα επειδή “τον πάει”. Ο ένας θα λέει “ευρώ”, ο άλλος “καμιά θυσία για το ευρώ”. Αντε βγάλε άκρη.
Και όλοι μαζί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί θα ενωθούν.
Πάντως ο Καμμένος μάλλον σε εκνευρισμένος θα το γύρισε. Είχε και τη Γιαταγάνα που μίλησε για τουρκική μειονότητα. Του ‘σκασε κι ο Χαϊκάλης την πρόταση. Δε θέλει πολύ.
Βέβαια δεν αδικώ εντελώς το βουλευτή των ΑΝΕΛ που μπορεί να μπέρδεψε τη Βουλή με το Δελφινάριο.
Με:
> ένα Σαμαρά που από εκφραστής της άλλης λύσης έγινε φουλ μνημονιακός
> με τον κυρ Φώτη που αντιδρούσε στο μνημόνιο, το εφήρμοσε και τώρα ξαναβγήκε
> συναδέρφους στους ΑΝΕΛ όπως ο κος Μαρκόπουλος που πήδηξαν πάλι στο μνημονιακό μαντρί
> το ΓΑΠ να πουλάει τρέλα και να κάνει περιοδεία στα νησιά σαν περιφερειάρχης
κι ένα σωρό άλλα, πώς να μην τα μπερδέψει;
Πάντως η πρόταση του κου Χαϊκάλη τώρα που το ξανασκέπτομαι δεν είναι απλά κωμωδία. Είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Να την ανεβάσουμε στην Επίδαυρο!
freepen

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.....(Ίσως η πιο έξυπνη καμπάνια για τα κλεμμένα μας Μάρμαρα...)

 

20130803-092413.jpg

20130803-092420.jpg

20130803-092427.jpg
20130803-092435.jpg

20130803-092442.jpg

20130803-092447.jpg
20130803-092452.jpg
20130803-092459.jpg
20130803-092505.jpg



ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013- ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 



Ποσοστά – σοκ που εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή στο 18% αποκάλυψε η δημοσκόπηση που ζήτησε ο Σαμαράς. Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα της μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα
στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων η Χρυσή Αυγή δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και δείχνει μία ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά. «Παίρνει την ψήφο του λούμπεν κομματιού της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, που είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τις ακροδεξιές εκρήξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν προβληματίσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τους κυρίους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη. «Το θέμα πλέον είναι μείζονος εθνικής σημασίας», λένε άνθρωποι που μπορούν να αναλύσουν περισσότερο- και σε βάθος- την επικρατούσα τάση στο εκλογικό σώμα.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με τα «Παραπολιτικά έδωσε εντολή «να βγουν όλα στο φως» για την δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ σαν αιχμή του δόρατος για την ανάσχεση της δημοτικότητας του ακροδεξιού κόμματος θα χρησιμοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου που θα αναλάβουν να βγάλουν στο φως την δράση της Χρυσής Αυγής, έχοντας εντολή να δείξουν μηδενική ανοχή σε κρούσματα βίας.

Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή και ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύονται την δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών συμπολιτών μας και στοχεύουν ακριβώς στην απόγνωση αυτών των ανθρώπων, με αποτελέσματα που πλέον η πολιτική ζωή στον τόπο μας ...αδυνατεί να ελέγξει.
 
(agiovasilema: Συνεχίστε την ανθελληνική σας πολιτική, συνεχίστε την αδιαφορία απέναντι στην ασυδοσία και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, συνεχίστε την καραμέλα περί ρατσισμού των Ελλήνων και θα παραγγείλετε πολλά μυστικά γκάλλοπ ακόμα εκεί στου Μαξίμου...)


 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τρόικα- H αλήθεια βρίσκεται στο διαδίκτυο…Σε κοινή θέα… Όλα παίζουν ως τον Οκτώβριο του 2013


internet111
του SON OFEON
Στα διεθνή fora οι τροικανοί είναι ανθρώπινοι και ειλικρινείς και λένε ξεκάθαρα και δημόσια τις απόψεις τους.
Αντίθετα οι κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ φροντίζουν να κρύβουν την αλήθεια ή να την παραμορφώνουν.
Διαβάστε λοιπόν σε μετάφραση τι λέει ο κος Thomsen της τρόικας για την σχέση του με την σημερινή κυβέρνηση και το χρηματοδοτικό κενό :
….
ΕΡΩΤΗΜΑ : Εντάξει, και στην δεύτερη ερώτηση δεν έχουν στο ΔΝΤ ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, αν η σημερινή πλειοψηφία χάσει την πλειοψηφία της?

MR. THOMSEN: Εμείς δεν ασχολούμαστε με ένα υποθετικό σενάριο. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση συνεργασίας με την παρούσα κυβέρνηση και σ’ αυτό είναι που επικεντρωνόμαστε. (1)

…….
EΡΩΤΗΜΑ: Η ερώτησή μου αφορά το ζήτημα της χρηματοδότησης. Όταν κοιτάzετε στο μέλλον προς το τέλος της δεκαετίας, βλέπετε καμία ανάγκη για κάποιου είδους αναδιάρθρωσης του χρέους ή για αύξηση απομείωσης του χρέους?

MR. THOMSEN: Υπάρχει ένα πλαίσιο ενεργειών σε ισχύ.
Οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας έχουν αναλάβει την
....

Τρόφιμα μόνο για Ελληνες και δήμαρχος μόνο για μουσουλμάνους




kaminis
του Στρατή Μαζίδη

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση του κου Μιχαλολιάκου θα αγόραζα ένα ολόκληρο ανθοπωλείο και θα το έστελνα στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Τι καλύτερη αβάντα θα μπορούσε να παράσχει ο δήμαρχος στη διαμοίραση αγαθών μόνο για Ελληνες;
Πίσω από τους πάγκους να ήταν για να βοηθήσει στη δουλειά, δε θα τον έπαιρνε κανείς χαμπάρι.
Ο κος Καμίνης επικαλείται τη νομιμότητα και πολύ καλά κάνει. Όμως δεν τον θυμάμαι να επιδεικνύει αντίστοιχη συμπεριφορά όταν ο Χασάν και ο Μουσταφά απειλούσαν με τζιχάντ πέρυσι στην Ομόνοια σπάζοντας βιτρίνες και παρμπρίζ. Ούτε τον θυμάμαι να την επικαλείται για να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν όσοι παράνομα πέρασαν τα σύνορα.
Επομένως η νομιμότητα δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα στα χείλη του δημάρχου για επιλεκτική χρήση.
Το ζήτημα είναι το εξής. Η πρωτοβουλία της Χ.Α. να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Ελληνες, έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία; Αν κρίνουμε από το 15% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις, το οποίο αντιστοιχεί σε πολύ παραπάνω από 1.000.000 ψηφοφόρους, μάλλον το πρώτο.
Ο δήμαρχος λογικά δεν είναι ηλίθιος να μην
...

Απίστευτη η αιτία του πρωτοφανούς αλληλοσκοτωμού των Τσιγγάνων στη Γαστούνη: Ήθελαν πίσω τη νύφη επειδή δεν έκανε παιδί!!!

 

 





Η «κίνηση» της μίας οικογένειας των ΡΟΜΑ να πάρουν πίσω τη. νύφη από την οικογένεια του γαμπρού φαίνεται, σύμφωνα με τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία, να είναι η αιτία του «μακελειού» που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα το απόγευμα της Τετάρτης στη Γαστούνη. (σχετικό ρεπορτάζ)
Νεκροί, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν ο 26χρονος γαμπρός, η 31χρονη αδελφή του, ο 50χρονος πατέρας τους και ο επίσης 50χρονος θείος τους.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν τα μέλη τριών οικογενειών, χωρισμένα σε δύο «στρατόπεδα», με την οικογένεια της νύφης ωστόσο να μη μετρά κανένα θύμα!
Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας προχώρησαν στη σύλληψη οκτώ ατόμων, έξι ανδρών και δυο γυναικών, ηλικίας από 20 έως 50 ετών, τα οποία οδηγήθηκαν το
....

Το Αρχαιολογικό Μουσείο, κόσμημα για την πολη του Ηρακλείου, άνοιξε πάλι.

image_4

 

Μετά από εφτά χρόνια απουσίας και με την ανακαίνισή του στα τελειώματα, άνοιξε χθες το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με σημαντικά εκθέματα που απεικονίζουν τους ιστορικούς χρόνους στην αρχαία Κρήτη από την Γεωμετρική, την Αρχαϊκή, την Κλασική, Ελληνιστική και Ρωμαϊκή εποχή. Η ανακαίνιση – επέκταση του μουσείου άρχισε το 2010, και η ένταξή της στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ το 2011, παρέδωσε τον πρώτο όροφο στο κοινό με έργα τέχνης, που απεικονίζουν και αποτυπώνουν μορφές και όψεις από την επίσημη και ιδιωτική ζωή, τους θεσμούς, τη λατρεία και τις ταφικές πρακτικές από τη δωρική κοινωνία των
....

Για να γλυτώσουν το τομάρι τους…


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΕ το δίκαιο, στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, συντελείται μια αδικία και εξηγούμεθα.

ΕΙΧΕ τους φίλους του ο κ. Τσοχατζόπουλος. Φίλοι στην παντοδυναμία του στις μαλακές πολυθρόνες, εχθροί του στο σκληρό του(ς) εδώλιο. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρέθηκε απέναντι στους συνεργάτες του. Καθένας το τομάρι του και η «φιλία» πάει περίπατο. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω κι όποιον πάρει ο…χάρος.

ΟΙ συνεργάτες και «εν αμαρτίαις» τσιράκια του έπιναν νερό στο όνομά του. Ορκίζονταν για την εντιμότητα και τινάζονταν για στάση προσοχής στο τηλεφώνημά του. Και, βέβαια, το’ χαν καμάρι. Άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου «τω καιρώ εκείνω»…Να του διεκπεραιώνεις υποθέσεις και να σου
...

Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

kentro1
Το παρακάτω κείμενο είναι καταγγελία των κατοίκων του κέντρου που υπογράφουν ως Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας:
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αναγκαζόμαστε να ζούμε σαν τα ζώα, επειδή η Πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην εκτεταμένη εξαθλίωση της πόλης γενικότερα και του 6ου Δ.Δ. ειδικότερα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δεν είναι από παζάρια στα πέρατα της Ασίας και της Αφρικής
.kentro5
Είναι εικόνες από την παραλαϊκή που στήνεται από εκατοντάδες αλλοδαπούς και τις μαφίες τους εδώ και πολλούς μήνες στην οδό Φυλής κάθε Τετάρτη. Ρομά, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί, νταβατζήδες, πρεζέμποροι, έμποροι λαθραίων τσιγάρων και
.......

Γιώργος Δελαστίκ: Κυβέρνηση... κοινωνικής σφαγής!


Ακραία μνημονιακή κυβέρνηση σφαγιασμού εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων...
Γιώργος Δελαστίκ: Κυβέρνηση... κοινωνικής σφαγής!

και ταυτόχρονα κυβέρνηση παραγκωνισμού των εσωκομματικών πολιτικών τους αντιπάλων είναι αυτή που συγκρότησαν το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Οι πρόεδροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «πούλησαν» επίσης αδίστακτα στενούς κομματικούς τους φίλους στους οποίους χρωστούν πάρα πολλά σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ποτέ κανένας ηγέτης δεν είναι πιστός φίλος.


Δύο είναι οι υπουργοί-σύμβολα της νέας κυβέρνησης και του εξτρεμιστικά αντιλαϊκού της χαρακτήρα: ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης!


Ο πρωθυπουργός τοποθέτησε τον πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης με μία και μόνη αποστολή: να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων! Για να συγκρουστεί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τελικά να προκαλέσει καταστροφικό χάος στο δημόσιο σύστημα υγείας τοποθέτησε ο Αντώνης Σαμαράς και τον Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του υπουργού Υγείας. Από κοινού με τον σφαγέα των εργασιακών δικαιωμάτων, τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση που αφέθηκε στο
...

Καλημέρα σας κύριοι, νομίζω ότι τελικά είμαι… ρατσιστής!

 

Η καταγγελία κάποιου ως ρατσιστή, ιδιαίτερα στην χώρα μας, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» την προσάπτουν εναντίον οποιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική τους για πολλά θέματα, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Από πλευράς προπαγανδιστικής τεχνικής, αυτό αποβλέπει στο να φέρει σε θέση σε άμυνας τον οποιονδήποτε αντίπαλο, να επηρεάσει το φρόνημά του για αντίσταση σε ένα θέμα και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία ως ένα άτομο μειωμένου ηθικού κύρους.

Του Μάνου Ηλιάδη

Η προώθηση της τεχνικής αυτής, στο πλαίσιο κυρίως του προβλήματος των λαθρομεταναστών, έχει φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να ανοίξει κανείς το στόμα του σε δημόσιο διάλογο, χωρίς να απολογηθεί εκ των προτέρων, με το γνωστό «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…». Μία πλασματική κατάσταση αλλάζει, όμως, όταν έρχεται σε προφανή αντίθεση με την πραγματικότητα. Και αυτό, εκτός από αρκετές άλλες χώρες, ισχύει σήμερα περισσότερο για την Αγγλία, την χώρα με την πλέον φιλική μεταναστευτική πολιτική, όπου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Έτσι, εκτός από τις αρχές ασφαλείας που ασχολούνται όλο και πιο εντατικά με τα προβλήματα που τίθενται από την παρουσία πολυάριθμων μεταναστών, άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτες έντονες διαμαρτυρίες από πολίτες και πολιτικούς. Μία χαρακτηριστική αντίδραση ήταν αυτή του
...

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ανοικτή επιστολή Ιωάννη Κατσούρη Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Καλλιθέας προς κο. Δένδια Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

 

katsourisnΚε. Υπουργέ θα κάνετε κάτι για το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης η θα πρέπει να ρωτήσετε τον επικοινωνιολόγο σας πρώτα;;;;

Τι θα γίνει με την ανοδική πορεία εισερχόμενης εγκληματικότητας;;;

Τι θα γίνει με την ανεργία των Ελλήνων πολιτών που επιβαρύνεται εκτός από τις απάνθρωπες απολύσεις που κάνετε σαν Κυβέρνηση, από την ανεξέλεγκτη σε καθημερινή βάση εισροή λαθρομεταναστών και τη

... 

Και πανούργος και δόλιος!


 

Του Θανάση Νικολαΐδη

Η φυλακή (φυλάκιση) συμμορφώνει. Η προοπτική της προλαμβάνει. Και δεν μιλάμε για γεννημένο εγκληματία, αδιόρθωτο και...ανεπίδεκτο. Οι άλλοι, οι συνήθεις που «αμάρτησαν για τα παιδιά τους", είτε οι πολιτικοί για τη μίζα τους, στο κελί «συνέρχονται» και ωριμάζουν για ομολογία. Και για κάρφωμα συνενόχων.

ΔΕΝ μπορούσες να «αγγίξεις» πολιτικό κι ήταν…ανίερο ακόμα και να το σκεφθείς. Με χειροπέδες μεγαλόσχημοι της πολιτικής; Ανήκουστο. Ωστόσο, κάτι είναι κι αυτό, όσο κι αν τεντώθηκε της σκοπιμότητας το σκοινί. Παραπέρα, είναι πρόοδος και επανάσταση για τα ελληνικά δεδομένα να σου περνούν τις χειροπέδες γιατί τσέπωνες το επίδομα της πεθαμένης μάνας σου.

ΔΕΝ το πίστευε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος. Ούτε κι εμείς. Και, βέβαια, περιμέναμε χειροπέδες και σε άλλα χέρια π. χ. βατοπεδινών, αλλά μη τα
...

Τραγική εξέλιξη- Βρέθηκαν νεκρά τα δυο αδελφάκια από την Ηλεία...

 


aggeloudia1
Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού - Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Τα δύο αδερφάκια ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν μέσα στο κανάλι και χάθηκαν τα ίχνη τους.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες και αργότερα είχαν τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, χωρίς όμως μέχρι αργά το βράδυ να υπάρξει αποτέλεσμα. Τελικά το πρωί της Πέμπτης, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά.
Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβάν από την πρώτη στιγμή βάσει των ενδείξεων εκτιμήθηκε πως είχαν πέσει μέσα στο κανάλι και είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στον πάτο. Δόθηκε εντολή να σταματήσει η τροφοδοσία με νερό σε αυτό ώστε να πέσει η στάθμη και να βοηθήσει αυτό στις έρευνες.
Κατά τη διάρκεια του προανακριτικού έργου ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η μητριά του ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά στο κανάλι γιατί δεν τα αγαπούσε, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο.
Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο που μπορεί να δώσει εγκληματική τροπή στην υπόθεση.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Αγνοούνται δύο ανήλικα παιδιά σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι - Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο πατέρας τους! (PHOTO)

 





20:15 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγοριών στο αρδευτικό κανάλι στο Κάτω Στρέφι. Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα δύο αγόρια χάθηκαν όταν πήγαν στο σπίτι των παππούδων τους για να φέρουν φαγητό και νερό στους γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στα κτήματα που νοικιάζουν και καλλιεργούν στην περιοχή.
Η αναζήτηση των παιδιών από τους γονείς ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν διαπίστωσαν ότι αργούσαν να επιστρέψουν.
Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, εντόπισαν κοντά στο κανάλι το φαγητό (κρέας) που μετέφεραν τα παιδιά, αντιλαμβανόμενοι ότι πιθανότατα τα δύο ανήλικα παιδιά έπεσαν μέσα.
Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες, παρόντων των απαρηγόρητων γονέων. Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού δίνει διάσταση εγκλημαυικής ενέργειας στην υπόθεση, ισχυριζόμενος -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι τα παιδιά τα έσπρωξε στο κανάλι η γιαγιά τους (μητριά του πατέρα του)!



18:45 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnew.com, τα δύο παιδιά που αναζητούνται, κάτοικοι Στρεφίου, 4 και 7 ετών αντίστοιχα, βουλγαρικής καταγωγής, πιθανότατα έπεσαν στο αρδευτικό κανάλι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ροή των υδάτων έχει σταματήσει από το φράγμα του Αλφειού, προκειμένου να κατέβει η στάθμη του νερού (αν και κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο).
Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δύο ανήλικα παιδιά αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com έχουν πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Στρεφίου.
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/ileia-tora-agnooyntai-dyo-anilika-paidia-se-ardeytiko-kanali-sto-strefi

Εισαγόμενος…ανθελληνισμός


Εισαγόμενος…ανθελληνισμός (τελευταίο)

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ, λοιπόν, η Ελλάδα, σιωπηλά και ειρηνικά. Δεν ακούστηκε χτύπος στην πόρτα για να γραδάρουμε την φιλοπατρία των Πρωθυπουργών μας, ούτε φάνηκαν στρατεύματα στα σύνορά μας, για να τους καταγράψουμε ως νέους…Κουίσλινγκ, να τους αποκαλέσουμε, με την ίδια ευκολία, «Κυβερνήσεις Τσολάκογλου». Όλα έγινα με το μαλακό και μοιράστηκαν άτοκα δάνεια στους…παρελκόμενους των ελληνοποντίων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ, κανένας μας δεν νοιάστηκε για την εγκυρότητα των «χαρτιών» τους και η πλαστογραφία πήγε σύννεφο. Για να πέσουν σύννεφο και οι ψήφοι. Με τη γραφειοκρατία σε…διάλλειμα, όσο κρατούσαν οι διαδικασίες. Για διαβατήριο (σε μια βδομάδα), τον ενοποιημένο αλλοδαπό (μη δεν αρεστεί, το μετανιώσει και το σκάσει), με την αλυσίδα των κρίκων να τραβάει ο ένας τον άλλο. Προς την «πατρίδα» που δεν ήταν πατρίδα τους.

ΠΗΡΑΝ, λοιπόν τα (άτοκα) δανειάκια τους, αγόρασαν το
...

To troktiko σχολιάζει τους καπηλευτές του ονόματός του...

Απλή παρένθεση, για τις καπηλείες...
Για να αποσαφηνίσουμε, τα mail που αναφέρονται
στην καπηλεία και εκμετάλλευση του ονόματος του τρωκτικού και της ιδέα του Σωκράτη,

επειδή είναι εκατοντάδες και έχουν το ίδιο νόημα δεν τα ανεβάζουμε...,
... γιατί κρίνουμε πως δεν είναι της παρούσης,
την στιγμή που η Ελλάδα περπατάει σε πολύ δύσβατο μονοπάτι
με πολλές και επικίνδυνες λακκούβες να δίνουμε εμείς ιδιαίτερη προσοχή... στις ροχάλες...

Θα επανέρθουμε όμως όταν έρθει η ώρα...


Υ.Γ. Λίγες ερώτησεις όμως στο τρομακτικό που αναφέρε πως : "το όνομα του επιλέχθηκε αυθόρμητα και από θυμό",
απάντηση :πότε ακριβώς τρεις μήνες πριν τον Θάνατο του Σωκράτη ??

:"Mια ομάδα θαρραλέων συντακτών μεταξύ των οποίων και δυο από την ομάδα του troktiko, "
απάντηση : μήπως δύο από του χιλιάδες αναγνώστες που μας έστελναν mail βαπτίστηκαν συντάκτες??

"δημιουργήσαμε κάτι τόσο μεγάλο όσο το τροκτικό"
απάντηση ": (!!) που στον ύπνο σας??

"σταθερά, επώνυμοι Έλληνες από τον χώρο των Επιστημών, της Δημοσιογραφίας και όχι μόνο, γράφουν καθημερινά στο blog μας"
απάντηση: ξεχάσατε και της ξανθιές βουλευτίνες που σας έστελναν και καλή δύναμη...


Αν σας ενοχλεί η λέξη "ροχάλες",
τότε απαντήστε ποιος διαφημιστής με ποιον επιχειρηματία και ποιον μεγαλοδημοσιογράφο κρύβεται από πίσω σας?
Γιατί η διαφημιστική gpoint που επικαλείστε είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη?
Γιατί ο λογαριασμός σας στην τράπεζα δεν αντιστοιχεί σε καμία εταιρεία αλλά σε πρόσωπο,
και γιατί τους αλλάζετε συνέχεια?
Πόσο ροχάλας πρέπει να είναι κάποιος για να εξιστορεί στα τηλ που δέχεται για διαφημίσεις το πόσο δύσκολα πέρασε μετά τη δολοφονία του Σωκράτη ενώ ούτε καν τον γνώριζε?

ΕΦΕΤ – ανάκληση επικίνδυνων αλλαντικών της Creta Farm και της “ΠΑΣΣΙΑΣ”

(agiovasilema: Τζάμπα και οι πρόσφατες ολοσέλιδες διαφημίσεις της CRETA, τότε που ο Νικας μας τάιζε ιταλικό αλογάκι αντί για γαλοπούλα, στις οποίες πανηγύριζε για τα ...αγνά προϊόντα της που είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.)


Την ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων.
Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ διαπίστωσαν συγκεκριμένα την ύπαρξη μη ασφαλών προϊόντων τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων.
Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:
-«Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:
lot 040713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 14.10.2013,
lot 040613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 04.09.2013,
lot 070613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 11.09.2013,
lot 180613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.09.2013,
lot 270613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 06.10.2013,
lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09.10.2013,
lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 10.10.2013,
-«Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, βάρους 1,5 kg, L01318502, «Μπέικον φιλικό», Creta Farm, βάρους 100 gr, L01320006 με ανάλωση μέχρι 16.12.2013, «Μπριζόλα καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2€), L01317606 με ανάλωση μέχρι 23.09.2013, «Ζαμπόν μπούτι», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2€) GR, L01316328 με ανάλωση μέχρι 10.09.2013, «Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, βάρους 160 gr, L01317406, με ανάλωση μέχρι 21.09.2013, «Μπριζόλα Καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160gr, L01318406, L01319106, L01317006, L0131760, τα οποία παράγονται από την εταιρεία CRETA FARM A.E..
-«Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, βάρους 180 gr, L77288, L77667, L77316, «Γαλοπούλα Καπνιστή», ΠΑΣΣΙΑΣ,, βάρους 180 gr, L77386, L77516, L77459, τα οποία παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Πηγή : naftemporiki.gr

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Πολίτες σφάζονται στα σπίτια τους και εσείς στέλνετε τα ΜΑΤ στη Μονή Εσφιγμένου;

 

20130730-214555.jpg

Κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κε. Δένδια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απαράδεκτης εικόνας που παρακολουθήσαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και την εμπλοκή των Σωμάτων ασφαλείας, με σκοπό την απομάκρυνση των Πατέρων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από τον τόπο μετανοίας τους;;
Γιατί κύριε Υπουργέ δεν ασχολείστε με την εγκληματικότητα εισαγόμενη και μη, που έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά ξοδεύετε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού με το στέλνετε
αστυνομικές δυνάμεις επεμβαίνοντας στα εσωτερικά προβλήματα του
...

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ- ΣΕΙΣΜΟΣ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΓΑΙΟ.



sam1
Αρχικώς, ο σεισμός είχε μετρηθεί στα 4.6 Ρίχτερ, ωστόσο ο σεισμολόγος κ. Λέκας πριν από λίγο σε δηλώσεις του, είπε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5.1 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Σαμοθράκη, την Καβάλα και τη Μυτιλήνη. Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 29 χλμ. νοτιοανατολικά του νησιού και το εστιακό του βάθος ορίζεται στα 5 χλμ. Μετά τον πρώτο σεισμό που έγινε αισθητός σε όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο, ακολούθησαν δύο μετασεισμοί. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, καθώς ο σεισμός εκδηλώθηκε σε μια αρκετά σεισμογενή περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει σεισμούς ακόμη και πάνω από 6 Ρίχτερ. Για την ώρα οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί και προτρέπουν τους κατοίκους της περιοχής, να βρίσκονται σε επιφυλακή για τα επόμενα 24ωρα, έως ότου ολοκληρωθεί η μετασεισμική ακολουθία.


 

ΚΥΠΡΟΣ- ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ...

Σας μεταφέρω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του κ. Παύλου Σιακά γιατί πιστεύω ότι είναι και προβληματισμοί του καθ’ ενός από μας. Η εξαθλίωση που βιώνουν οι πολίτες, ας μετατραπεί σε οργή για να συνετίσει το άθλιο κατεστημένο που μας έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού, Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν υπάρχει χρόνος. Τα
...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ



(26-7-2013)
Ο "κωλοτούμπας" Καρατζαφέρης απογοήτευσε πολλούς που του έδωσαν την ψήφο τους (έστω και άν ήταν ψήφος διαμαρτυρίας ) .
Απο όλα τα σημερινά αντιμνημονιακά κόμματα , η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει την πιό γενναία αρνητική διαφήμιση .
Εύλογα πολλοί αναρωτιούνται "Μήπως ο Μιχαλολιάκος προορίζεται να γίνει ο νέος Καρατζαφέρης ;" .

Μέχρι πότε θα πέφτουμε θύματα ;
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα κριτήριο για να καταλαβαίνουμε την τιμιότητα των κομμάτων απο την πρώτη στιγμή ;

Πιστεύω πως "ΝΑΙ" .

Η nea taksi θέλει να μας κρατήσει φυλακισμένους στις πόλεις για να εξαρτώμαστε απο αυτήν ( ή για να μας έχει στιβαγμένους σε ένα σημείο όταν θελήσει να κάνει 

.... 

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αυτοί είναι οι εμπρηστές της Σάμου – για πιθανή “πρόβα πολέμου” μιλούν στην ΕΥΠ.

 

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΡΙΟΙ.


Στην περιοχή πλησίον του σημείου εμπρησμού, επλεε τουρκικό αποβατικο ρυμουλκούμενο από παλαιότερο τουρκικό πολεμικό που αναχαιτισθηκε από σκάφος του ΛΣ.
Στην Σάμο κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και ο π. Αυγουλέας.

 

Πρόβα πολέμου και μέτρησης αντιδράσεων με συντονισμένη ενέργεια που θα πρέπει να προβληματίσει. Δείτε τους:

20130729-210715.jpg
20130729-210723.jpg
SAMOS.GR

Γιατί δεν κάνεις εσύ την αρχή Ελενα Ακρίτα και να φας από τα σκουπίδια;

 
ftwxeia

Προχθές σημείωνα ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος οφείλει να στείλει ένα ανθοπωλείο ολόκληρο στο Γιώργο Καμίνη. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και με την Ελενα Ακρίτα.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΑλήθεια την θυμάται κανείς στον πιο αδύναμο κρίκο; Πώς προσέβαλε τους παίκτες και τι ύφος είχε; Εμένα μου θύμιζε και με εκείνο το κοντό κουρεματάκι αξιωματικούς βορειοευρωπαϊκού λαού του 20ου αιώνα που κρατούσαν τη γνωστή βέργα.
Τι λέει λοιπόν η κα Ακρίτα; Καταρχήν αποκαλεί φασίστες κοντά μισό εκατομμύριο Ελληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή και κατατάσσει στα φασιστοειδή όσους πεινασμένους και
...

Κι ύστερα…πλάκωσαν Ασιάτες


 
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΡΙΝ «φύγουμε» απ’ τους Βαλκάνιους (γεωγραφικά γείτονες, ιστορικά…άνισοι). Αντρόγυνο βουλγάρων και κατοικούσαν στην Ελλάδα. Και εργάζονταν. Πορτοφολάδες! Πίναν’ τον καφέ τους το πρωί πριν πάνε στη…δουλειά. Απολογισμός. Ένα με ενάμιση χιλιάρικο ημερησίως η σοδιά. Την έπιασε 2-3 φορές η αστυνομία έμπαινε στη φυλακή για ώρες κι έβγαινε. Πώς; Τα’ χε…κανονίσει. Μητέρα ανηλίκου. Με τις εγκυμοσύνες απανωτές και υπολογισμένες. 

ΚΙ ύστερα πλάκωσαν Ασιάτες! Με την ελληνική φιλοξενία να ξεκινάει απ’ τους λαθρομετανάστες στο σαπιοκάραβο με τα ναυαγισμένα τους όνειρα, να συνεχίζεται με ένα πιάτο φαΐ, ρούχο και ζεστασιά, αλλά να εξαντλείται μπροστά σε κινδύνους που δεν(;) βλέπουμε.

ΕΚΕΙ, στην πολυάνθρωπη Άπω Ανατολή που την ευλόγησε ο Θεός μόνο για ν’ αυγαταίνουν τα παιδιά πνιγμένα στη φτώχια κι απέναντι παλάτια, δεν έχει δρόμο να διαβείς. Ζώστηκαν τη φτώχια τους και τα
...

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μας μισούν.

Το σίχαμα. το ψυχοπαθής και μισέλληνας Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Euroworking group σταμάτησε την δόση που κατευθύνονταν στην Ελληνική πλευρά γιατί έλειπαν 245 άτομα από την τελευταία παρτίδα θυσιαζόμενων.

Όλα κινδύνεψαν σε μια στιγμή να βρεθούν στον αέρα. Οι θυσίες και οι προσπάθειες ενός ολόκληρου λαού να υπάρξει ανάμεσα τους, η εξάχρονη ύφεση, το 1,5 εκ άνεργοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις το 25% του ΑΕΠ που χάθηκε τα άνεργα παιδιά μας που φεύγουν, τα σχολεία που κλείνουν, τα νοσοκομεία, οι στρατιές νέων ανέργων που προστίθενται.

Τίποτα από αυτά δεν μέτρησε. Δεν το έλαβαν υπόψη ούτε μια στιγμή. Δεν θέλησαν να πουν «χαλαλι» και να χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη τον δοκιμαζόμενο έθνος. Να το αφήσουν να ξαποστάσει μια ώρα να λάβει μια ανάσα να σηκωθεί μετά να συνεχίσει. Κι όμως παλεύουμε για την σωτηρία του ευρώ.

Μας μισούν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως καμιά μεταρρύθμιση δεν πέτυχε. Κανένας στόχος δεν πιάστηκε κανένα φως δεν υπάρχει στο τούνελ. Μας κοροϊδευτούν όταν μιλούν για τα λάθη τους και μετά ζητούν να τα επαναλάβουμε.

Η χώρα έχει μεταβληθεί σε στρατόπεδο αναγκαστικής λιτότητας φτώχιας ανεργίας και εθνικού αφανισμού. Είμαστε τα σύγχρονα θύματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Είμαστε αδύναμοι και μας μισούν όπως μίσησαν τους εβραίους στον ΒΠΠ. Είναι ο πολιτισμός τους τέτοιος και μας αφανίζουν.

Το είδαμε στο kookfamily

Εμείς και οι…ξένοι (μέρος 1ο)


 
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΤΟ πέρασαν για «παγκοσμιοποίηση» και είχαν τον σκοπό τους. Τα μακρινά και απρόσιτα κέντρα αποφάσεων. Όταν μείναν’ μόνοι κι αφέντες, απαλλαγμένοι απ’ την κομουνιστική…έγνοια.  Εκεί, λοιπόν, στα ανήλιαγα γραφεία των ασώματων κεφαλών, αποφάσισαν χωρίς να ρωτήσουν τους λαούς. Ανάμιξη λαών, θρησκειών και κουλτούρας κι ας χάσει ο καθένας (λαός) την ιστορία του. «Όπως…Αμερική». Με το  μακρύκαννο να εξολοθρεύει Ινδιάνους και να αφανίζει πολιτισμούς.

ΓΙΑ να πουλήσουν τα μεταλλαγμένα (τους) σε διευρυμένη (παγκόσμια) αγορά. Μην έχουν να κάνουν κατά απείθαρχο (λαό) μεμονωμένα και «ενοχοποιούνται» οι (ΝΑΤΟικές τους) βόμβες.

ΚΑΙ πλάκωσαν (μετά την «κατάρρευση») ξένοι στην Ευρώπη (διάβαζε Βαλκάνια και εννοούμε…Ελλάδα). Ξένοι που τους καλοτυχίζαμε για την «σοσιαλιστική τους πορεία προς τον κομουνισμό», και το’ σκασαν απ’ τον προθάλαμο του «παραδείσου». Μόλις οσμίστηκαν διάλυση και πριν προλάβουν ν’ αρπάξουν κάτιτις από εκείνα που
...

Η Ολλανδέζα σύζυγος του Παπακωνσταντίνου, δηλώνει ότι (το γύρισε το παραμύθι) αγαπάει την Ελλάδα και έχει ....εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη!

 


SIZIGOSPAPA


Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ...ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου στο δικαστικό συμβούλιο φέρεται να έχει η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιακολίν Βίνκε.

Η Ολλανδέζα σύζυγος του Γ. Παπακωνσταντίνου, που στέκεται συνεχώς στο πλευρό του πρώην υπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σύζυγος της πληρώνει τα λάθη των άλλων .
«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» εξομολογείται η κ.Βίνκε σε κυριακάτικη εφημερίδα.
«Έχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση» προσθέτει η σύζυγος του πρώην υπουργού.
«Αγαπώ αυτή τη χώρα και ελπίζω να μη χρειαστεί να φύγουμε ποτέ. Ξέρετε αγαπώ την Ελλάδα με όλη μου την καρδιά, όπως ακριβώς είναι» λέει η κ. Βίνκε, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι πραγματικοί φίλοι του κ.Παπακωνσταντίνου ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό του.

(Agiovasilema):Επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη, θα θυμίσουμε στην κυρία αυτή, πόσο ΔΕΝ αγαπούσε την Ελλάδα όταν ο άντρας της την κατέστρεφε και πόσο διαφορετικές ήταν οι τότε δηλώσεις της στην εφημερίδα  Financieele Dagblad, όπου μας χαρακτήριζε ως έναν διεφθαρμένο λαό που έχει κάνει τη φοροδιαφυγή εθνικό του σπόρ και επίσης ότι ο σύζυγός της δεν πληρώνεται όσο του αξίζει και ότι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με δυο παιδιά σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο και τα διάφορα έξοδα που προκύπτουν από την κοινωνική θέση του συζύγου. Το θράσος της είναι ανάλογο του άντρα της...

Αγνοήστε τις οφειλές σας στην Eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.


eurobank  Αγνοήστε τις οφειλές σας στην Eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η
....

Μαυρίσανε στο ξύλο τον πρώην δήμαρχο Αλμυρού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση...

 

20130727-234856.jpg

Τον έδειρε ο αδερφός της γυναίκας που τον είχε καταγγείλει σε τηλεοπτική εκπομπή για σεξουαλική παρενόχληση
Τί δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος στο e-Volos.gr
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού Σπύρος Ράππος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο ίδιος στο e-Volos.gr, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αποχωρώντας από το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στην Σούρπη Αλμυρού Μαγνησίας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με
ρεπόρτερ του e-Volos.gr, όλα συνέβησαν αστραπιαία, όταν αποχωρώντας από το πανηγύρι, γύρω στη 1.30 με 2.00 παρά τα ξημερώματα του Σαββάτου και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, ξαφνικά ένας άντρας, με τα αρχικά ονοματεπώνυμου Σ.Β., άνοιξε
....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ: "ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..."

 


xrisi-avgi-evaggelatos


H Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για ένα θέμα που δημοσιεύτηκε στο NewsIt υποστηρίζονται πως σκοπό΄είχε να σαμποτάρει το κοινωνικό έργο του κόμματος.
Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

"Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:
"Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Ο φακός του NewsIt απαθανάτισε ένα ζευγάρι ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής με το μαύρο τζιπ τους και πήραν και εκείνοι τρόφιμα."
Η Αλήθεια όμως είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί να την δει ολόκληρη η μικρή και καχύποπτη ψυχή του "ρεπόρτερ". Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οχήματος, καθώς και αρκετοί άλλοι, δεν ήρθαν να παραλάβουν τρόφιμα για τους ίδιους, αλλά για
...