Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ- ΣΕΙΣΜΟΣ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΓΑΙΟ.sam1
Αρχικώς, ο σεισμός είχε μετρηθεί στα 4.6 Ρίχτερ, ωστόσο ο σεισμολόγος κ. Λέκας πριν από λίγο σε δηλώσεις του, είπε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5.1 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Σαμοθράκη, την Καβάλα και τη Μυτιλήνη. Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 29 χλμ. νοτιοανατολικά του νησιού και το εστιακό του βάθος ορίζεται στα 5 χλμ. Μετά τον πρώτο σεισμό που έγινε αισθητός σε όλο το Βορειοανατολικό Αιγαίο, ακολούθησαν δύο μετασεισμοί. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, καθώς ο σεισμός εκδηλώθηκε σε μια αρκετά σεισμογενή περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει σεισμούς ακόμη και πάνω από 6 Ρίχτερ. Για την ώρα οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί και προτρέπουν τους κατοίκους της περιοχής, να βρίσκονται σε επιφυλακή για τα επόμενα 24ωρα, έως ότου ολοκληρωθεί η μετασεισμική ακολουθία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου