Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Μαυρίσανε στο ξύλο τον πρώην δήμαρχο Αλμυρού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση...

 

20130727-234856.jpg

Τον έδειρε ο αδερφός της γυναίκας που τον είχε καταγγείλει σε τηλεοπτική εκπομπή για σεξουαλική παρενόχληση
Τί δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος στο e-Volos.gr
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού Σπύρος Ράππος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο ίδιος στο e-Volos.gr, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αποχωρώντας από το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στην Σούρπη Αλμυρού Μαγνησίας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με
ρεπόρτερ του e-Volos.gr, όλα συνέβησαν αστραπιαία, όταν αποχωρώντας από το πανηγύρι, γύρω στη 1.30 με 2.00 παρά τα ξημερώματα του Σαββάτου και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, ξαφνικά ένας άντρας, με τα αρχικά ονοματεπώνυμου Σ.Β., άνοιξε
....
την πόρτα του αυτοκινήτου του και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ο πρώην Δήμαρχος, αιμόφυρτος, μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.
Ο άντρας που επιτέθηκε στον πρώην Δήμαρχο, τυγχάνει να είναι ο αδερφός της γυναίκας, που πριν αρκετά χρόνια είχε καταγγείλει τον Σπύρο Ράππο για σεξουαλική παρενόχληση σε τηλεοπτική εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας, που παρουσίαζε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ωστόσο σύμφωνα τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος, θεωρεί αδύνατο να του επιτέθηκε γι’ αυτόν το λόγο.
“Ίσως νομίζει ότι μεσολάβησα να κάνει μία επένδυση, ξενοδοχείο αν θυμάμαι καλά, στην Όρθυ”, δήλωσε στον ρεπόρτερ του e-Volos.gr, συμπληρώνοντας ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.
www.e-volos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου