Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Μας μισούν.

Το σίχαμα. το ψυχοπαθής και μισέλληνας Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Euroworking group σταμάτησε την δόση που κατευθύνονταν στην Ελληνική πλευρά γιατί έλειπαν 245 άτομα από την τελευταία παρτίδα θυσιαζόμενων.

Όλα κινδύνεψαν σε μια στιγμή να βρεθούν στον αέρα. Οι θυσίες και οι προσπάθειες ενός ολόκληρου λαού να υπάρξει ανάμεσα τους, η εξάχρονη ύφεση, το 1,5 εκ άνεργοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις το 25% του ΑΕΠ που χάθηκε τα άνεργα παιδιά μας που φεύγουν, τα σχολεία που κλείνουν, τα νοσοκομεία, οι στρατιές νέων ανέργων που προστίθενται.

Τίποτα από αυτά δεν μέτρησε. Δεν το έλαβαν υπόψη ούτε μια στιγμή. Δεν θέλησαν να πουν «χαλαλι» και να χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη τον δοκιμαζόμενο έθνος. Να το αφήσουν να ξαποστάσει μια ώρα να λάβει μια ανάσα να σηκωθεί μετά να συνεχίσει. Κι όμως παλεύουμε για την σωτηρία του ευρώ.

Μας μισούν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως καμιά μεταρρύθμιση δεν πέτυχε. Κανένας στόχος δεν πιάστηκε κανένα φως δεν υπάρχει στο τούνελ. Μας κοροϊδευτούν όταν μιλούν για τα λάθη τους και μετά ζητούν να τα επαναλάβουμε.

Η χώρα έχει μεταβληθεί σε στρατόπεδο αναγκαστικής λιτότητας φτώχιας ανεργίας και εθνικού αφανισμού. Είμαστε τα σύγχρονα θύματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Είμαστε αδύναμοι και μας μισούν όπως μίσησαν τους εβραίους στον ΒΠΠ. Είναι ο πολιτισμός τους τέτοιος και μας αφανίζουν.

Το είδαμε στο kookfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου