Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Αγνοούνται δύο ανήλικα παιδιά σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι - Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο πατέρας τους! (PHOTO)

 





20:15 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγοριών στο αρδευτικό κανάλι στο Κάτω Στρέφι. Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα δύο αγόρια χάθηκαν όταν πήγαν στο σπίτι των παππούδων τους για να φέρουν φαγητό και νερό στους γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στα κτήματα που νοικιάζουν και καλλιεργούν στην περιοχή.
Η αναζήτηση των παιδιών από τους γονείς ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν διαπίστωσαν ότι αργούσαν να επιστρέψουν.
Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, εντόπισαν κοντά στο κανάλι το φαγητό (κρέας) που μετέφεραν τα παιδιά, αντιλαμβανόμενοι ότι πιθανότατα τα δύο ανήλικα παιδιά έπεσαν μέσα.
Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες, παρόντων των απαρηγόρητων γονέων. Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού δίνει διάσταση εγκλημαυικής ενέργειας στην υπόθεση, ισχυριζόμενος -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι τα παιδιά τα έσπρωξε στο κανάλι η γιαγιά τους (μητριά του πατέρα του)!



18:45 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnew.com, τα δύο παιδιά που αναζητούνται, κάτοικοι Στρεφίου, 4 και 7 ετών αντίστοιχα, βουλγαρικής καταγωγής, πιθανότατα έπεσαν στο αρδευτικό κανάλι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ροή των υδάτων έχει σταματήσει από το φράγμα του Αλφειού, προκειμένου να κατέβει η στάθμη του νερού (αν και κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο).
Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δύο ανήλικα παιδιά αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com έχουν πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Στρεφίου.
http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/ileia-tora-agnooyntai-dyo-anilika-paidia-se-ardeytiko-kanali-sto-strefi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου