Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

kentro1
Το παρακάτω κείμενο είναι καταγγελία των κατοίκων του κέντρου που υπογράφουν ως Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας:
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αναγκαζόμαστε να ζούμε σαν τα ζώα, επειδή η Πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην εκτεταμένη εξαθλίωση της πόλης γενικότερα και του 6ου Δ.Δ. ειδικότερα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δεν είναι από παζάρια στα πέρατα της Ασίας και της Αφρικής
.kentro5
Είναι εικόνες από την παραλαϊκή που στήνεται από εκατοντάδες αλλοδαπούς και τις μαφίες τους εδώ και πολλούς μήνες στην οδό Φυλής κάθε Τετάρτη. Ρομά, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί, νταβατζήδες, πρεζέμποροι, έμποροι λαθραίων τσιγάρων και
.......
κλεπταποδόχοι στήνουν πάρτυ κάθε Τετάρτη, πριν ακόμη τελειώσει η λαϊκή, κατά κύριο λόγο από την οδό Δεριγνύ ως την Αγίου Μελετίου. Και επειδή όλη αυτή η έκταση δεν τους φτάνει καταλαμβάνουν πλέον και τους κάθετους δρόμους έχοντας βγει πια και στην Αριστοτέλους. Σε λίγο και στην Πατησίων... Το ίδιο θέαμα κάθε Σάββατο και στην Μιχαήλ Βόδα.
kentro2
Εκατοντάδες αλλοδαποί απλώνουν ένα σεντόνι πάνω στο οδόστρωμα και πουλάνε ό,τι έχουν μαζέψει από τα σκουπίδια και ό,τι τους έχουν δώσει σε φιλανθρωπία οι ΜΚΟ, η Εκκλησία, ο Δήμος και συμπολίτες μας. Ρούχα, παπούτσια, μικροπράγματα και διάφορα άλλα. Εκεί πάει η φιλανθρωπία, για όποιον δεν γνωρίζει.
Ακόμη και ζωντανές κότες πουλάνε, τις οποίες άκουσον άκουσον τις βγάζουν από τα υπόγεια - κοτέτσια, όπου διαμένουν.
Μία φορά ήρθε ολόκληρο φορτηγάκι με ζωντανές κότες μέσα σε κλουβιά, τις οποίες τις πούλαγε ένας Ρομά. Τους έδινε μία στο κεφάλι, εκεί μέσα στον κόσμο και ο αγοραστής τις έπαιρνε ψόφιες. Ολα αυτά μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Το σκουπιδαριό δε που αφήνουν από όπου περάσουν δεν το χωράει ο νους και η φαντασία.
Υπάρχουν πάρα πολλά μικρά παιδιά, κυρίως Αφγανόπουλα, που τα αφήνουν όρθια ώρες δίπλα στα σεντόνια, πολλά μωρά σε καρότσια επίσης, για να διασφαλίσουν την «πραμάτεια» τους από τους «κακούς» αστυνομικούς, όταν και όποτε αυτοί εμφανίζονται.
kentro3
Χτες κάναμε φασαρία να μαζέψουν την πραμάτεια και εμφανίστηκαν δύο ελεεινοί 60άρηδες Ελληνες, προφανέστατα νταβατζήδες, από αυτούς που συναντά κανείς σε χαρτοπαικτικές λέσχες και οίκους ανοχής, να ζητήσουν τον λόγο και να μας πουν «δεν τους λυπάστε τους καημένους που είναι φτωχοί». Να ποιοί είναι οι αλληλέγγυοι.
Μαζί τους έσκασε μύτη και όλη η Πακιστανική προστασία. Φυσικά εξαφανίστηκαν μόλις είδαν πως καλέσαμε το 100. Ενα μόνο περιπολικό με δύο νέα παιδιά μπόρεσε να καθαρίσει ένα κομμάτι της παραλαϊκής, μόνο με την παρουσία τους.
kentro4
Για το θέμα έχουμε απευθυνθεί τρεις φορές εγγράφως στο Υπουργείο Ανάπτυξης, που είναι υπεύθυνο για τις λαϊκές, επανειλλημμένως στον Δήμο, ο οποίος δεν έκανε τίποτε, στην Δημοτική Αστυνομία, που όσο λειτουργούσε, προσπαθούσε με τις ελάχιστες δυνάμεις της να τους διώξει και φυσικά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου