Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013- ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 Ποσοστά – σοκ που εκτινάσσουν την Χρυσή Αυγή στο 18% αποκάλυψε η δημοσκόπηση που ζήτησε ο Σαμαράς. Μεγάλο πονοκέφαλο στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν τα ευρήματα της μυστικής δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Με βάση τα
στοιχεία, σε δείγμα 5.000 ερωτηθέντων η Χρυσή Αυγή δείχνει να κινείται πολύ κοντά στο 20%, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και δείχνει μία ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά. «Παίρνει την ψήφο του λούμπεν κομματιού της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, που είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τις ακροδεξιές εκρήξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν προβληματίσει τόσο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τους κυρίους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη. «Το θέμα πλέον είναι μείζονος εθνικής σημασίας», λένε άνθρωποι που μπορούν να αναλύσουν περισσότερο- και σε βάθος- την επικρατούσα τάση στο εκλογικό σώμα.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με τα «Παραπολιτικά έδωσε εντολή «να βγουν όλα στο φως» για την δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ σαν αιχμή του δόρατος για την ανάσχεση της δημοτικότητας του ακροδεξιού κόμματος θα χρησιμοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου που θα αναλάβουν να βγάλουν στο φως την δράση της Χρυσής Αυγής, έχοντας εντολή να δείξουν μηδενική ανοχή σε κρούσματα βίας.

Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή και ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύονται την δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών συμπολιτών μας και στοχεύουν ακριβώς στην απόγνωση αυτών των ανθρώπων, με αποτελέσματα που πλέον η πολιτική ζωή στον τόπο μας ...αδυνατεί να ελέγξει.
 
(agiovasilema: Συνεχίστε την ανθελληνική σας πολιτική, συνεχίστε την αδιαφορία απέναντι στην ασυδοσία και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, συνεχίστε την καραμέλα περί ρατσισμού των Ελλήνων και θα παραγγείλετε πολλά μυστικά γκάλλοπ ακόμα εκεί στου Μαξίμου...)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου