Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Ο Χαϊκάλης μπέρδεψε τη Βουλή με το Δελφινάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς…

 
xaikalis

Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς πρότεινε ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά αδυνατώ. Να ενωθούν τα κόμματα, να σχηματίσουν πανεθνική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΚαι το ΓΑΠ πρόεδρο της Δημοκρατίας με εναλλακτική λύση το Σημίτη! Και τον Ακη στο Πεντάγωνο ξανά!
Δε γνωρίζω αν ο κος Χαϊκαλής εξακολουθεί να κάνει θέατρο και να παίζει επιθεώρηση αλλά εκεί μια τέτοια ατάκα θα έφερνε πολύ γέλιο. Ειδικά με την προτεινόμενη προσθήκη μου.
Δηλαδή θα επαναφέρουμε έναν κουρασμένο από την απραξία 5 1/2 ετών πολιτικό, που δε συμμάζεψε καθόλου το κράτος για να σώσει τη χώρα μαζί με τον Τσίπρα επειδή “τον πάει”. Ο ένας θα λέει “ευρώ”, ο άλλος “καμιά θυσία για το ευρώ”. Αντε βγάλε άκρη.
Και όλοι μαζί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί θα ενωθούν.
Πάντως ο Καμμένος μάλλον σε εκνευρισμένος θα το γύρισε. Είχε και τη Γιαταγάνα που μίλησε για τουρκική μειονότητα. Του ‘σκασε κι ο Χαϊκάλης την πρόταση. Δε θέλει πολύ.
Βέβαια δεν αδικώ εντελώς το βουλευτή των ΑΝΕΛ που μπορεί να μπέρδεψε τη Βουλή με το Δελφινάριο.
Με:
> ένα Σαμαρά που από εκφραστής της άλλης λύσης έγινε φουλ μνημονιακός
> με τον κυρ Φώτη που αντιδρούσε στο μνημόνιο, το εφήρμοσε και τώρα ξαναβγήκε
> συναδέρφους στους ΑΝΕΛ όπως ο κος Μαρκόπουλος που πήδηξαν πάλι στο μνημονιακό μαντρί
> το ΓΑΠ να πουλάει τρέλα και να κάνει περιοδεία στα νησιά σαν περιφερειάρχης
κι ένα σωρό άλλα, πώς να μην τα μπερδέψει;
Πάντως η πρόταση του κου Χαϊκάλη τώρα που το ξανασκέπτομαι δεν είναι απλά κωμωδία. Είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Να την ανεβάσουμε στην Επίδαυρο!
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου