Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Η Ολλανδέζα σύζυγος του Παπακωνσταντίνου, δηλώνει ότι (το γύρισε το παραμύθι) αγαπάει την Ελλάδα και έχει ....εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη!

 


SIZIGOSPAPA


Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ...ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου στο δικαστικό συμβούλιο φέρεται να έχει η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιακολίν Βίνκε.

Η Ολλανδέζα σύζυγος του Γ. Παπακωνσταντίνου, που στέκεται συνεχώς στο πλευρό του πρώην υπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σύζυγος της πληρώνει τα λάθη των άλλων .
«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» εξομολογείται η κ.Βίνκε σε κυριακάτικη εφημερίδα.
«Έχω ζήσει όλη την ιστορία από κοντά. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία μέχρι παραπομπή ήταν τόσο ξεκάθαρα πολιτική δεν εξεπλάγην. Χάρηκα που η ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι πολλοί βουλευτές δεν πείστηκαν από το πόρισμα και την πρόταση της παραπομπής. Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και χαίρομαι που είναι στα δικά της χέρια πλέον η υπόθεση» προσθέτει η σύζυγος του πρώην υπουργού.
«Αγαπώ αυτή τη χώρα και ελπίζω να μη χρειαστεί να φύγουμε ποτέ. Ξέρετε αγαπώ την Ελλάδα με όλη μου την καρδιά, όπως ακριβώς είναι» λέει η κ. Βίνκε, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι πραγματικοί φίλοι του κ.Παπακωνσταντίνου ήταν είναι και θα είναι στο πλευρό του.

(Agiovasilema):Επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη, θα θυμίσουμε στην κυρία αυτή, πόσο ΔΕΝ αγαπούσε την Ελλάδα όταν ο άντρας της την κατέστρεφε και πόσο διαφορετικές ήταν οι τότε δηλώσεις της στην εφημερίδα  Financieele Dagblad, όπου μας χαρακτήριζε ως έναν διεφθαρμένο λαό που έχει κάνει τη φοροδιαφυγή εθνικό του σπόρ και επίσης ότι ο σύζυγός της δεν πληρώνεται όσο του αξίζει και ότι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με δυο παιδιά σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο και τα διάφορα έξοδα που προκύπτουν από την κοινωνική θέση του συζύγου. Το θράσος της είναι ανάλογο του άντρα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου