Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Β. Παπανικολάου αρχηγός σε εταιρεία δολοφόνων!!!!

 

Σε βάρος της σπείρας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), διακεκριμένη απάτη στο Δικαστήριο κατ’ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση, διακεκριμένη πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση και ψευδορκία μάρτυρα!

papanikolaou-vaggelis
Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ και άλλα δέκα άτομα φέρονται σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας να εμπλέκονται σε σπείρα που εκμεταλλευόταν εύπορους ηλικιωμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Ευάγγελο Παπανικολάου, πρώην βουλευτή Αργολίδας που είχε καταδικαστεί για απάτες το 2013.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση), διακεκριμένη απάτη στο Δικαστήριο κατ’ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση, διακεκριμένη πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση και ψευδορκία μάρτυρα.
Ο πρώην βουλευτής φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της «σπείρας» ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρειος Πάγος επικύρωσε το 2013 εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκε ο τέως βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Ευάγγελος Παπανικολάου του Ηλία σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ” επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς για δήθεν διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, τις Τράπεζες, κ.λπ.
Ο κ. Παπανικολάου σχετικά με την προηγούμενη καταδίκη του παρίστανε «εν γνώσει του ψευδώς» ότι λόγω της μακράς βουλευτικής ιδιότητάς του και την άσκηση δικηγορίας στην Αθήνα είχε υψηλές γνωριμίες.
Λόγω των γνωριμιών αυτών έλεγε ψευδώς ο επίμαχος βουλευτής ότι μπορούσε να διορίσει τα παιδιά των ενδιαφερόμενων πολιτών στο Δημόσιο, σε ΝΠΔΔ, στους ΟΤΑ, σε Τράπεζες και σε άλλους οργανισμούς. Μάλιστα μπορούσε να τα διορίσει σε θέσεις που εκείνοι επιθυμούσαν και μάλιστα μέσω του ΑΣΕΠ και χωρίς να συμμετέχουν σε σχετικό διαγωνισμό.
Η δικογραφία πάντως για την εν λόγω εταιρεία δολοφόνων αναφέρει ότι η σπείρα εντόπιζε μοναχικούς ανθρώπους που ήταν εύποροι και να έφταχναν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά το θάνατο του.
πηγή

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!! ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!!!



Σε γερμανική κατοχή περνούν τα 14 αεροδρόμια της χώρας με ένα τίμημα της πλάκας στο πλαίσιο της παράδοσης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας στους ξένους τοκογλύφους.
Δύο μικρομεσαίες δημοτικές επιχειρήσεις απ’ την Γερμανία άρπαξαν το θησαυρό των ελληνικών αεροδρομίων δημιουργώντας ένα καθαρά γερμανικό μονοπώλιο αφού και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανήκει στη Χόχτιφ.
Ένα ακόμη βήμα, στην ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας, στη σύγχρονη γερμανική μπότα, έγινε χθες, με την παράδοση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, κοψοχρονιά, σε επενδυτικά σχήματα, που ελέγχονται εξ’ ολοκλήρου από γερμανικά συμφέροντα.
Η εξέλιξη αυτή, που συνέπεσε, τι ειρωνεία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η «κρίσιμη» διάσκεψη με την τρόικα, στο Παρίσι, αποδεικνύει ότι η σημερινή Γερμανία, των Μέρκελ-Σόιμπλε, επιδιώκει να ολοκληρώσει, ότι άφησαν μισοτελειωμένο, οι ναζιστές πρόγονοί τους, πριν 70 χρόνια. Όχι μόνο να εγκατασταθούν ως κατακτητές, στη χώρα μας, αλλά και να βάλουν χέρι στον πλούτο της.
Γιατί τα αεροδρόμιά μας, δεν είναι, απλά, κάποια τμήματα εδάφους, ούτε, μόνο, κάποιοι εκμεταλλεύσιμοι χώροι, για την επιχειρηματική κερδοφορία. Συνιστούν εθνικό πλούτο, που ανήκει στους κατοίκους αυτής της χώρας και των

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος. Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του.

 
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του άνδρα που τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 11 άτομα.
Το όνομα του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Βάκο Αρμπέρ, είναι Αλβανός υπήκοος, περίπου 30 ετών και ήδη γνωστός στις Αρχές.
Ο 30χρονος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει, ενώ είναι σεσημασμένος και έχει εμπλακεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Οι έρευνες διενεργούνται εντός αλλά και εκτός Αθηνών, ενώ ήδη έχουν ελεγχθεί σπίτια τα οποία επισκεπτόταν ο δράστης το τελευταίο διάστημα.

Ο Αλβανός δολοφόνος με το καλάζνικοφ, κυκλοφορεί ελεύθερος στην Αθήνα και γαζώνει κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει επίθεση σε νυχτερινό κέντρο!

Έχει ήδη σκοτώσει έναν άνθρωπο και έχει κάνει άλλες 3 επιθέσεις σε νυχτερινά κέντρα μέσα στον τελευταίο μήνα!! Και ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και μπαίνει όπου θέλει και πίνει ποτάκια...


ΦΩΤΟ από δελτίο Mega
ΦΩΤΟ από δελτίο Mega
Μόνο από τύχη δεν θρηνούμε νεκρούς, αφού το κατάστημα στο Μικρολίμανο ήταν γεμάτο από κόσμο, ξημερώματα Σαββάτου, με τους τραυματίες όμως να είναι δεκάδες, πολλοί εξ' αυτών σε σοβαρή κατάσταση.


Στα ίχνη του αδίστακτου Αλβανού οι αστυνομικές αρχές.




Δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ έχουν επιδοθεί το τελευταίο 24ωρο στο κυνήγι του μανιακού δολοφόνου με το καλάσνικοφ και συγκεκριμένα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

 
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες , οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει σε έναν συγκεκριμένο ύποπτο και μάλιστα θεωρούν πια με βεβαιότητα πως πρόκειται για Αλβανό 35 με 38 ετών περίπου και ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο οποίος όπως απέδειξε στο Μικρολίμανο κυκλοφορεί οπλισμένος σαν «αστακός».

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όχι μόνο την φωτογραφία που έβγαλε ο Αλβανός στο κλαμπ όπου προκάλεσε το παρολίγον μακελειό, αλλά και από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων όπου τα χαρακτηριστικά του απεικονίζονται σε μεγάλο βαθμό, την στιγμή μάλιστα που πυροβολεί και διαφεύγει τρέχοντας από το σημείο.

Ένα από αυτά τα βίντεο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και δείχνει τις δραματικές στιγμές, δευτερόλεπτα αφότου ο αλλοδαπός δράστης είχε πυροβολήσει κατά ριπάς με το καλάσνικοφ, εναντίον των θαμώνων του καταστήματος.



Λίγο νωρίτερα, το δελτίο ειδήσεων του Alpha είχε παρουσιάσει ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο ο δράστης φαίνεται από πιο μακριά, αλλά ακούγονται πεντακάθαρα οι πυροβολισμοί.




Τα ναρκωτικά, η μαστροπεία και η στυγνή του φύση


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός είναι μέλος σκληρής ομάδας μαστροπών και διακινητών ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως είναι συστηματικός χρήστης τις συγκεκριμένης ουσίας.
 
Για τον λόγο αυτό και επειδή οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο οπλοφόρος είναι για μεγάλα χρονικά διαστήματα κάτω από την επήρεια της κοκαΐνης, είναι προσεκτικοί στης κινήσεις τους, όσον αφορά στον εντοπισμό του, καθώς ανά πάσα στιγμή ο άνθρωπος αυτός είναι σε θέση να δημιουργήσει νέο μακελειό, καθώς απέδειξε πως αδιαφορεί πλήρως για την ανθρώπινη ζωή.

Σχετικά με την απίστευτη επίθεση στο κλαμπ της οδού Δηλαβέρη, από τους αστυνομικούς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποια παρεξήγηση του δράστη με την κοπέλα που κάθονταν μαζί της και έπινε ποτό, με τον φωτογράφο μάλιστα του καταστήματος να έχει απαθανατίσει τις σκηνές.

Ίσως, λοιπόν, η παρεξήγηση αυτή να ήταν και η αιτία για την επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τους 15 τραυματίες, από το καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσε ο δράστης εναντίον των πελατών του καταστήματος.


Πλούσιο εγκληματικό παρελθόν


Με οδηγό αυτή τη φωτογραφία οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο και κυρίως στην επικινδυνότητα που έχει για το κοινωνικό σύνολο, ο αδίστακτος κακοποιός.
 
Άλλωστε, ήδη μέχρι στιγμής ο στυγνός εγκληματίας έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Μεταξουργείο, επίσης σε νυχτερινό κατάστημα και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο.

Και σε εκείνη την περίπτωση, το θύμα ήταν απλά ένας ανυποψίαστος θαμώνας του νυχτερινού κέντρου στην περιοχή του Μεταξουργείου, οποίος είχε την φριχτή ατυχία να βρεθεί μπροστά στην κάνη του όπλου του μανιακού δολοφόνου.

Συνολικά ο αλλοδαπός με το καλάσνικοφ έχει στείλει στα νοσοκομεία της χώρας 17 άτομα από τέσσερις επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει σε νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεις, τον τελευταίο μήνα.


Κρίσιμες ώρες για τους τραυματίες

Σε σοβαρή κατάσταση στο Αττικόν μια νεαρή με τραύμα στο κεφάλι - Σοβαρά τραύματα φέρουν και δύο άντρες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό

Δεκαπέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός της ένοπλης επίθεσης, που σημειώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μπαρ στον Πειραιά.



Από τους πολίτες που τραυματίστηκαν, τέσσερις μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όμως, δύο από αυτούς έφυγαν αμέσως αφότου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα, ενώ άλλοι δύο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 23 ετών παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό μηρό, ωστόσο, ο νεαρός, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στο θώρακα, δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Το απόγευμα του Σαββάτου η 23χρονη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Στο Αττικόν μεταφέρθηκαν συνολικά 11 άτομα από τα οποία τα τέσσερα πήραν γρήγορα εξιτήριο. Από τους επτά τραυματίες που έμειναν στο νοσοκομείο, οι δύο μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και ένας στο Θριάσιο, ο οποίος θα χρειαστεί, μάλιστα, επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής στο χέρι του.

Στο Αττικόν παραμένουν τώρα τέσσερα άτομα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια νεαρή στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείο, με τραύμα στο κεφάλι.

Σοβαρά τραύματα φέρουν, ωστόσο, και δύο άντρες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν.

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στη θωρακική περιοχή.

Μάλιστα, η κατάσταση του 39χρονου είναι πιο σοβαρή καθώς υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για τραύμα που έφερε κοντά στην καρδιά.

Η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.