Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εικόνα live από τη Θεσσαλονίκη

Ξύλο, συλλήψεις, χημικά και κυνήγι από τους πραιτωριανούς του δικτάτορα ΓΑΠ, ο οποίος παρά τα πρωτοφανή μέτρα και τη βία τρέμει για τη ζωή του και έχει ετοιμάσει 3 ελικόπτερα διαφυγής

 

«Μια νύχτα σαν κι αυτή στην Αργεντινή, σ΄ αυτό το ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί» τραγουδούσαν πριν δύο μήνες οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και να που έφτασε η ώρα του ελικόπτερου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες...
έχουν επιστρατευτεί τρία ελικόπτερα (της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη διαφυγή του Παπανδρέου και της κυβερνητικής κουστωδίας σε περίπτωση που αποκλειστούν την Κυριακή στο λιμάνι όπου για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί εκεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Η Αστυνομία είχε εγκαίρως ενημερώσει την ασφάλεια του πρωθυπουργού ότι δεν είναι ασφαλέστερο το λιμάνι από το Βελλίδειο κι όμως εκείνοι επέμεναν να παραχωρηθεί η συνέντευξη στον συγκεκριμένο χώρο. Πληροφορίες για πλωτά μέσα διαφυγής δεν έχουμε , αλλά αποκλείεται να μην έχει ληθφεί και τέτοιο μέτρο.


parapolitika.gr

Το χουντικό καθεστώς μαζί με τους φράχτες, τους πραιτωριανούς αστυνομικούς, τα κανόνια και τα υπόλοιπα σύνεργα μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη να δώσει παράσταση

ΒΙΝΤΕΟ: Στήθηκε ο φράκτης της αστυνομίας στο κέντρο


Το βίντεο του seleo:




BINTEO: Σε ετοιμότητα μπροστά στο Βελλίδειο το όχημα ρίψης νερού


Το βίντεο από το seleo:




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Αυτό-αυτό-αυτό είναι σωστό. Γαμ@@στε τον Ραγκούση και τον Πρωθυπουργό, φωνάζουν χιλιάδες ταξιτζήδες

Καζάνι που βράζει μοιάζει το Ιβανώφειο στην προσυγκέντρωση των οδηγών ταξί που έχουν..
συγκεντρωθεί από όλη την Ελλάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα του επαγγελματος που σχεδιάζει η κυβερνηση.
Με συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ» και «Αυτό αυτό είναι σωστό γ...στε το Ραγκούση και τον πρωθυπουργό», το κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ δονούνταν συνεχώς δίνοντας στον καθενα να καταλάβει ότι οι οδηγοί δεν αστειεύονται.
Οι περίπου 2.500 οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Βελλίδειο κατά τις 5:30 το απόγευμα η οποία θα είναι περιφρουρούμενη προκειμένου να μην παρεισφρύσουν σε αυτή άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
spnews.gr

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ



 

Στην φυλακή ο Αφρικανός απαγωγέας της 13χρονης. Την κρατούσε όμηρο σε κοινόβιο με ομοεθνείς του και μαύρες πόρνες.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/25cf258325cf258625ce25b125ce25ba25ce25b925ce25b125ce25bd25ce25b125ce25ba25ce25b725cf258225ce25bc25ce25b125ce25bd25ce25bf25cf2582.jpg?w=160&h=118Ο Μάνος Σφακιανάκης που πήρε προσωπικά πάνω του την σωτηρία του κοριτσιού.

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο Κονγκολέζος, το τέρας που κρατούσε δέσμια σε διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα επί μια εβδομάδα, 14χρονη που είχε «ψαρέψει» στα ΚΤΕΛ όταν έκλεγε σε παγκάκι για τον αποχαιρετισμό του φίλου της, που συνοδεύτηκε με  τσακωμό.
 Ο 30χρονος αλλοδαπός έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό στο κορίτσι και την παρέσυρε στο κοινόβιό του στον Άγιο Παντελεήμονα όπου συζούσε με άλλους έξι συμπατριώτες του αλλά και τρεις μαύρες πόρνες. Το κοριτσάκι που είναι αδελφή γνωστού μπασκετμπολίστα, εντοπίστηκε χάρη στην επέμβαση κλιμακίου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, που πόρτα πόρτα έψαχναν την μικρή με την φωτογραφία στα χέρια τους. Την μικρή ο Κονγκολέζος έκανε μια φορά το λάθος να την αφήσει σε ίντερνετ καφέ όπου  εκείνη για 5 μόλις λεπτά πρόλαβε και άνοιξε τον λογαριασμό της στο  facebook. Δεν έγραψε αλλά άνοιξε να δει τυχόν μηνύματά της και έτσι εντοπίστηκε το στίγμα της.  Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο πριν από λίγο καταδίκασε τον παιδεραστή σε 4,5 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Λοιπόν, απλά τα πράγματα: ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ!

Οι δικαιολογίες τελείωσαν! Μια ζωή γκρίνιαζες γιατί δε σε εξέφραζαν τα κόμματα. Όταν επιτέλους βγήκαν στις πλατείες κάποιοι ακομμάτιστοι με την ονομασία “ Αγανακτισμένοι” σου φάνηκαν άπλυτοι. Σου φάνηκε και λίγο ότι βγήκαν για να πιουν μπύρες και να βρουν γκόμενα. Ή σε χάλασε που κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Είπες ότι δε μπορούν να πετύχουν τίποτα.
Όταν μετά από  δύο μήνες συνεχούς και αρκετά δυναμικής παρουσίας έφυγαν, κορόιδευες ότι οι Αγανακτισμένοι πήγαν Μύκονο. Αυτοί που είχαν αφιερώσει 60 μέρες από τη ζωή του
...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ-Πλημμύρα αγανάκτησης με 10 συλλαλητήρια

Οργή λαού για την κυβέρνηση και την τρόικα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και με αυτή θα έρθει αντιμέτωπος ο Παπανδρέου, ανεξάρτητα από το αν οι διαδηλωτές θα καταφέρουν να φτάσουν σε σημείο για να τους δει ή θα αντιληφθεί την παρουσία τους από τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.
Πανό του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο, λίγο πριν το επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Πανό του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο, λίγο πριν το επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Τουλάχιστον δέκα διαφορετικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και άλλες, καθώς δεν υπάρχει κλάδος που να μη διαμαρτύρεται για τις δραματικές επιπτώσεις από την εφαρμογή των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης υπό την πίεση της τρόικας.
Τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής:
1. Αγαλμα του Βενιζέλου (6 μ.μ.): ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ-ΕΔΟΘ.
2. Πλατεία Αριστοτέλους (6 μ.μ.): ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
3. Καμάρα (5 μ.μ.): σωματεία, οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αντιεξουσιαστές.
4. Κατσάνειο (6 μ.μ.): οπαδοί Ηρακλή.
5. Ιβανώφειο (6 μ.μ.): ιδιοκτήτες ταξί.
6. Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ (6 μ.μ.): φοιτητές.
7. Λευκός Πύργος (3 μ.μ.): αγανακτισμένοι.
8. Πρώην 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο (3 μ.μ.): Αγανακτισμένοι.
9. Κτήριο Προσκόπων (3 μ.μ.): Αγανακτισμένοι.
10. Α' ΚΤΕΟ (5 μ.μ.): μοτοσικλετιστές.
Με τους Αγανακτισμένους θα ενωθούν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και σε όλες τις περιπτώσεις οι διαδηλωτές σχεδιάζουν να κάνουν πορείες με κατεύθυνση το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Οι διαμαρτυρίες άρχισαν από χθες στις 7 το πρωί, όταν εργαζόμενοι του ΙΚΑ έκαναν συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ιδρύματος, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους.
Στις 10, μέλη του ΠΑΜΕ μπήκαν αιφνιδιαστικά στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία του δημάρχου, πέρασαν στο μπαλκόνι και με σχοινιά άπλωσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε «μας κόβουν μισθούς, συντάξεις, μας
...

Ο Στρος Καν, ανωμαλάρα. Ο Σόρος, ανωμαλάρα. Ο τρίτος της παρέας;

Μπα… το δικό μας παιδί, την βρίσκει με βραχιολάκια και κολάν. Άλλωστε η μαμά είναι αυστηρή και δεν σηκώνει τέτοια..

Ο 81χρονος Σόρος προσπάθησε να πνίξει την 28χρονη ερωμένη του

Eυτυχώς η αγάπη δεν αγοράζεται με χρήματα κι έτσι ο συγκεκριμένος οι-κωλόγερος, ακριβοπληρώνει τα γούστα …
Πενήντα εκατομμύρια δολάρια ζητάει από το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος μία βραζιλιάνα ηθοποιός σε σαπουνόπερες. Η 28χρονη Αντριάνα Φερέιρ ισχυρίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τη χαστούκισε, αλλά και..
 ότι αθέτησε την υπόσχεσή του να της αγοράσει ένα πανάκριβο διαμέρισμα στο Upper East Side του Μανχάταν, την πιο ακριβή περιοχή της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Σύμφωνα με το BBC, στο κείμενο της αγωγής η Φερέιρ υποστηρίζει ότι ο Τζορτζ Σόρος της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει ένα διαμέρισμα, αξίας 2 εκατ. δολαρίων, στην
...

Γιατί ο Σόρος πουλάει χρυσό και αγοράζει Γη;


Στο άρθρο του Mike Adams που ακολουθεί εξηγείται το γιατί η επένδυση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρόφιμα αποτελεί επένδυση στο μέλλον. Διαβάστε το προσεκτικά γιατί όλα συνηγορούν ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα περιγράφει!

Οι τιμές των τροφίμων έχουν εκτοξευτεί σε όλη την υφήλιο και δεν φαίνεται να υπάρξει σύντομα κάμψη. Ο ΟΗΕ αναφέρει ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι στο 30% ετησίως και η πτώση της αξίας του δολαρίου κάνει τις τιμές τους να φαίνονται ακόμη υψηλότερες. Καθώς το δολάριο χάνει την αξία του λόγω του χρήματος που τυπώνει η Federal Reserve, το κόστος εισαγωγής τροφίμων από άλλα κράτη φαίνεται ότι θα διπλασιαστεί τα επόμενα δύο χρόνια - και πιθανόν και τα δύο που θα ακολουθήσουν μετά από αυτά.

Γι' αυτό τον λόγο οι επενδυτές στρέφονται στα αγροκτήματα θεωρώντας τα την νέα βιομηχανία ανάπτυξης. "Οι επενδυτές τοποθετούνται σε αγροτική γη στις ΗΠΑ και
...", αναφέρει το περιοδικό Bloomberg. "Ένα fund που ελέγχεται από τον εκατομμυριούχο hedge-fund manager, George Soros, κατέχει το 23.4% της αγροτικής επιχείρησης της Ν. Αμερικής Adecoagro SA".

Τι θα πει ο Γιώργος στους δημοσιογράφους στην Θεσσαλονίκη;



Το φαινόμενο κατάπτωσης ενός πρωθυπουργού, μπορεί να αποτυπωθεί στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν φτάνει που κυκλοφορεί φυλασσόμενος από δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες άνδρες της Αστυνομίας (εξαρτάται από τον «τύπο» της δημόσιας εμφάνισής του) έχοντας ηγεμονική στάση και προκαλεί ευθέως το αίσθημα των πολιτών της χώρας, δεν φτάνει που κρύβεται (κυριολεκτικά) και αποφεύγει κάθε είδους συνάντηση με απλούς (και όχι βαλτούς) πολίτες, ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας κρύβεται και από τις πολιτικές του δραστηριότητες που εθελοντικά ανέλαβε με την υποψηφιότητά του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, αφού οι επισκέψεις του -πλέον- στο Ελληνικό Κοινοβούλιο περιορίζονται μόνο σε διαλείμματα μεταξύ γυμναστηρίου και ποδηλασίας…!

Περιφρουρούμενος από σωματοφύλακες, περιτριγυριζόμενος από αυλοκόλακες, απομονωμένος από τους ευρωπαίους ηγέτες και φοβούμενος τους πολίτες της χώρας, είναι απολύτως βέβαιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου προσμετρά τις τελευταίες ημέρες του «μύθου» του. Κανείς δεν μπορεί να
... 

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ιαπωνία- Αναγκάζονται να παραδεχθούν αυτό που όλοι καταλαβαίναμε:Tριπλάσια η ραδιενέργεια στη θάλασσα από αυτή που είχε εκτιμηθεί

Η ποσότητα του ραδιενεργού υλικού που διέρρευσε στη θάλασσα μετά το πυρηνικό ατύχημα στην Ιαπωνία, είναι τριπλάσια απ’ αυτή που είχε υπολογίσει η διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού σταθμού στη Φουκουσίμα, Tepco, εκτιμούν Ιάπωνες ερευνητές.
Η Tepco υπολόγιζε ότι περίπου 4,720 τρισεκατομμύρια μπεκερέλ καισίου-137 και ιωδίου-131 διέρρευσαν στον Ειρηνικό Ωκεανό μεταξύ της 21ης Μαρτίου και της 30ης Απριλίου, αλλά οι ερευνητές της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (JAEA) υπολόγισαν ότι το ραδιενεργό υλικό που διέρρευσε ανέρχεται σε περίπου 15.000 τρισεκατομμύρια μπεκερέλ.
Ένας από τους ερευνητές της υπηρεσίας ο Τακούγια Κομπαγιάσι, δήλωσε σήμερα ότι η διαφορά στους αριθμούς οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι η ομάδα του

Μήπως να μας βάλουν και ένα αστέρι να ξεχωρίζουμε σαν τους Εβραίους;


Οι δηλώσεις του Ευρωπαίου Επίτροπου για την Ενέργεια, του Γερμανού Γκίντερ Ετινγκερ. Εκτός από τους φοροεισπράχτορες που θέλει να μας στείλει λόγω της κυβερνητικής “αδράνειας”, όπως λέει, δηλώνει και τα εξής:
Υπάρχει επίσης η πρόταση οι σημαίες των κακών μαθητών στον τομέα του χρέους να είναι μεσίστιες μπροστά από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό θα ήταν φυσικά συμβολικό, αλλά θα είχε και αποτρεπτικό αποτέλεσμα“.
Δηλαδή ο Γερμανός μας ζητά να είναι μεσίστιες οι σημαίες της Ελλάδας για
να φαίνεται η ξεφτίλα και επίσης να δεχθούμε Ευρωπαίους επιτρόπους για να βοηθήσουν την κυβέρνηση που πελαγοδρομεί.
Μοιάζει η πρότασή του με τους Εβραίους που τους σφράγιζαν με το αστέρι για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
Μήπως να βάλουν σε όλους τους Έλληνες ένα σημάδι στο πρόσωπο ώστε μόλις πηγαίνουν ταξίδι στο εξωτερικό να γνωρίζουν οι άλλοι ποιοι είναι;
Να γράφει ίσως στο σημάδι τεμπέληδες, μπατίρηδες ή απλά… Ελληνες.
Βρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Που καταντήσαμε.
Αριστερός Ψάλτης
πηγή

Βίντεο Ντοκουμέντο! Τα Εγκλήματα του Τρίτου Ράιχ Εναντίον των Ελλήνων.

Δυστυχώς το τέταρτο Ράιχ έχει έρθει στη χώρα μας με βελούδινο τρόπο (τράπεζες και χρέος) και συνεχίζει να απλώνει τα πλοκάμια του στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στο παρακάτω video θα δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την πείνα που υπέστη ο Ελληνικός Λαός στη Γερμανική κατοχή 1941-44 καθώς και τα εγκλήματα των ναζί.
Ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από το video αυτό . Ή θα διώξουμε το Τέταρτο Ράιχ και τα εδώ υποχείριά του με οποιονδήποτε τρόπο όσο συντομότερα γίνεται, ή είναι πολύ πιθανόν να ξαναβιώσουμε τις εικόνες που θα δείτε στο video.
ΠΡΟΣΟΧΗ . ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Συνέλαβαν πριν από λίγο μια γυναίκα επειδή τόλμησε να...σηκώσει το κινητό της και να φωτογραφίσει τον Αυτοκράτορα ΓΑΠ. Η χούντα δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπό της



Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ των υπαλλήλων του δήμου που πραγματοποιούν στάση εργασίας και αστυνομικών, οι οποίοι έχουν περικυκλώσει το κτίριο αποκλείοντας την πρόσβαση των διαδηλωτών.
Μία γυναίκα απομακρύνθηκε βίαια από τα ματ, την ώρα που σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο για να φωτογραφήσει τον δικτάτορα και τους πραιτωριανούς του. Τα όργανα άρχισαν..........

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο προδότης ΓΑΠ εγκαταλείπει την πολιτική ζωή (και την Ελλάδα;), με εκλογές στις 13 Νοεμβρίου!

 Στα χνάρια του Μένεμ; Έτσι νομίζει ότι θα την γλιτώσει;

Μα είναι δυνατόν όλοι οι αστέρες του παγκοσμίου στερεώματος να “φεύγουν” ταυτόχρονα;
Ο Στρως Καν εγκατέλειψε το ΔΝΤ…
Ο Σόρος, εγκατέλειψε τις επενδύσεις
Και τώρα ο Γιώργος εγκαταλείπει την πολιτική; Και μάλιστα προαναγγέλει ταξίδι στην Αμερική;;;

GAPNOEMVRIOS-2.jpg
Σοκ από τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής!

Ο Παπανδρέου κάνει εκλογές στις 13 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φεύγει για μακρύ ταξίδι στο εξωτερικό όπως και ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής.
Ο συνδυασμός των δύο-για τις εκλογές στις 13 Νοεμβρίου έχει ξαναγίνει λόγος-μοιάζει σενάριο συνομωσίας κι όμως οι γνωρίζοντες λένε πως ο Παπανδρέου έχει πάρει την απόφασή του ν αποστασιοποιηθεί από τη πολιτική ζωή του τόπου, όσο πιο άμεσα γίνεται.
Τις σκέψεις του πρωθυπουργού γνωρίζουν κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, και (σωστά κάνουν) παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα.
Το σενάριο αποκαλύπτει τη κόλαση που περιμένει τη χώρα.
Μια κόλαση που οδηγεί στην απόδραση τον δεύτερο κατά σειρά πρωθυπουργό της!
πηγη

Όλα τα σχολικά βιβλία. Ο σύνδεσμος για να τα κατεβάσετε, μέχρι να “κατέβουν” αυτοί που παίζουν με την παιδεία.

Ο σύνδεσμος για να κατεβάσετε τα σχολικά βιβλία, εδώ: digitalschool.minedu.gov.gr.

''Δεν αυτοκτόνησε ο Τσαλικίδης''


thumb 
Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης


Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξή τύπου που παρέθεσε η οικογένεια του Κ. Τσαλικίδη, αμφισβητώντας το ιατροδικαστικό πόρισμα περί αυτοκτονίας του και παρουσιάζοντας φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά τον θάνατό του…
Οι συνήγοροι της οικογένειας επιδιώκουν την ανάσυρση της υπόθεσης που με… επιμέλεια είχε εναποθέσει στο αρχείο η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ανοχή των δικαστικών αρχών, παρά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει, και στην

Ο δικτάτορας ΓΑΠ δεν θα εγκαινιάσει την ΔΕΘ γιατί δεν αισθάνεται ...ασφαλής.

Οι 11.000 αστυνομικοί δεν φθάνουν στον δικτάτορα Πινοσετ-ΓΑΠ, ο οποίος αισθάνεται τρομοκρατημένος. Αντιλαμβάνεται ότι μετά από το πλήρες ξεπούλημα της χώρας και του λαού, η οργή πλέον λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έτσι, δεν θα κάνει τα εγκαίνια κι ούτε θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου στον αγιασμό, ενώ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αποθήκη Γ' του Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης κι όχι στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.
 

Ο φόβος λαϊκής αντίδρασης, καθώς υπήρχε σχετική πληροφόρηση των αρχών ασφαλείας, οδήγησε τον πρωθυπουργό στην απόφαση να αποφύγει, όσο το δυνατόν, την έκθεσή του σε χώρους που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αστυνομευθούν. Ετσι:

* Ο αγιασμός με τα εγκαίνια που ούτως ή άλλως έχει καθιερωθεί να γίνονται στα γραφεία της Helexpo, θα γίνουν αύριο πρωί με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
* Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σε μια περιοχή που ευκολότερα

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Άγρια φραστική επίθεση στον Παπακωνσταντίνου, από εξοργισμένους πολίτες και εργαζόμενους στην Κοζάνη.Μαλάκα, προδότη και Εβραίο τον αποκαλούσαν. Τα ψέματα τελείωσαν για τους προδότες!

Τα ψέματα τελείωσαν. Η οργή ξεχειλίζει και δεν θα γλυτώσουν....


H συνέντευξη του Κύπριου ΥΠΟΙΚ

Συνέντευξη στον Θάνο ΔημάδηΠρώτη συνέντευξη του Κίκη Καζαμία σε ελληνικό ΜΜΕ
Αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Κίκης Καζαμίας. Η συνέντευξη του Κύπριου Υπουργού Οικονομικών έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου από τους οίκους αξιολόγησης, ένα 24ωρο μετά την προειδοποίηση του οίκου Standard and Poors που έχει θέσει την κυπριακή οικονομία υπό καθεστώς creditwatch και εν μέσω προβλέψεων ότι η Κύπρος θα είναι το επόμενο θύμα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέος.

Ο κύπριος υπουργός Οικονομικών απορρίπτει το ενδεχόμενο να υπαχθεί η Κύπρος στο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης αλλά δεν απορρίπτει τις εκτιμήσεις που κάνουν πολλοί ότι ίσως τελικά η Κύπρος "σπρωχτεί" σε μία τέτοια εξέλιξη. "Δεν θέλουμε να

Ανακοίνωση-Κάλεσμα σε αγώνες της ΔΑΚΕ ΟΤΕ

Πρόσω ολοταχώς με νέα μέτρα… για να ξεπεράσουμε την Μποτσουάνα


Γράφει η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη

«Όταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρή τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του», έγραφε το 1797 ο Ρήγας Φεραίος στο κείμενο «Νέα Πολιτική Διοίκησις»
Πέρασαν 214 χρόνια από τότε και σήμερα στην εποχή του Μνημονίου, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι αφουγκράζεται τις κοινωνικές ανοχές, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να θέλει κάποιος να  καθυστερήσει (σ.σ. τις μεταρρυθμίσεις) διότι θίγεται κάποιο
...

«Δεν αυτοκτόνησε ο Κώστας Τσαλικίδης»

Την ανάσυρση από το αρχείο της υπόθεσης του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη και τη συσχέτισή της με τη δίωξη για την υπόθεση των υποκλοπών ζητεί η οικογένεια του εργαζόμενου στη Vodafone, που βρέθηκε κρεμασμένος στις 9 Μαρτίου 2005. Είναι πεπεισμένοι ότι δεν αυτοκτόνησε, όπως σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας.
"Η δίωξη που ασκήθηκε πρόσφατα, μετά το διάβημα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και τα διαβήματα της οικογένειας Τσαλικίδη, για την ανάσυρση της σχετικής δικογραφίας από το αρχείο, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια κι αξιοπιστία της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης" δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των δικηγόρων, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξαν ότι ο Κώστας Τσαλικίδης δεν αυτοκτόνησε, ανέφεραν ότι έχουν στα χέρια τους

Έρχεται το … χάος. Στους δρόμους όλοι

Έρχεται κοινωνικό χάος οσονούπω κι όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Τα μέτρα – σοκ που ανακοίνωσε ο Ευ. Βενιζέλος ουσιαστικά στρώνουν το δρόμο στον κόσμο να βγει και να διεκδικήσει τα αυτονόητα. Ο ωμός εκβιασμός δύσκολα μπορεί να περάσει και ο φόβος της δραχμής που έριξαν στο τραπέζι τα στελέχη της κυβέρνησης είναι πολυπαιγμένος μπαμπούλας.
Από σήμερα έρχονται απεργίες και συγκρούσεις που αναμένεται να βάλουν τη χώρα σε μια πορεία χάους. Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει μετρό και σιδηρόδρομος για 4 ώρες, προαναγγελία μεγάλων απεργιών που θα έρθουν στις συγκοινωνίες.
Χωρίς ταξί θα παραμείνει η χώρα για 24 ώρες καθώς οι ιδιοκτήτες προκήρυξαν τελικά 24ωρη απεργία από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 5 τα ξημερώματα

Για αυτό είμαστε “LARGE”:Ένα τζαμί ζήταγε ο πρέσβης…πολλά υποσχόταν η κ.Διαμαντοπούλου

Διαβάστε τι αναφέρει το wikileaks σχετικά με τις απόψεις που εξέφρασε η κ.Διαμαντοπούλου, για τα τζαμιά στηνΑθήνα, στην συζήτηση που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη Σπέκχαρντ στις 17/12/2009.
6. (C) Finally, Ambassador Speckhard urged the GOG to live up to its commitment to establish a mosque in Athens, a city of 5,000,000 with no legal house of worship for the Muslim community.
The Ambassador stated that doing so would be proof to the international community of Greece’s support for religious freedom. Land owned by the Greek Navy had been identified as a site for a mosque, but the process appeared to be stuck. Diamantopoulou stated that Greece was planning to open several mosques to meet the needs of different sects, rather than to have only one mosque serving the whole city of Athens. This

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ , ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

Οι ΜΚΟ που προχώρησαν στην υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο των προσκλήσεων προς τις Περιφέρειες της χώρας για την «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» έγιναν γνωστές από το υπουργείο Εργασίας. Είναι οι ΜΚΟ για τις οποίες γίνονται πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και για τις οποίες προκλήθηκαν επίσης πολλές αντιδράσεις.

Παραθέτουμε πίνακες για κάθε Περιφέρεια της χώρας,  με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου , για κάθε ΜΚΟ ξεχωριστά.

Μητροπολίτες (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) και ΟΛΑ τα γνωστά και μη εξαιρετέα καθάρματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής ( συνδικαλιστές , πρώην βουλευτές , πολιτικά στελέχη κομμάτων, πρώην δήμαρχοι , πανεπιστημιακοί ) .

Διαβάστε τα με προσοχή....... Μπορεί να βρείτε και κανένα ...γνωστό σας!



ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
<> 
.........

Aιχμάλωτο 12 αλλοδαπών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα το 13χρονο κορίτσι. Ευτυχώς βρέθηκε σώο χάρις την λυσσαλέα μάχη του Μανώλη Σφακιανάκη.

olympiada http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/SAFAKAIANKIS-SIEMENS-2.jpgΟ Έλληνας που έχει διαλύσει την βρωμερή κάστα των βιαστών ανηλίκων. Από την ώρα που ανέλαβε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει εξαρθρώσει εκατοντάδες περιπτώσεις, χωρίς να κολώσει ή να υποκύψει σε πιέσεις λόγω των “ονομάτων” ή της κοινωνικής θέσης.

Ο Σφακιανάκης είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου κοριτσιού από τον Πειραιά, σαν από ένστικτο. Έτσι, όταν ο απαγωγέας έκανε το
...

Είναι πραγματικά απίστευτα αυτά που συμβαίνουν....Πόσα πληρώσαμε για το κινητό του κυρίου Παμπούκη?

Μόνο οι δαπάνες κινητής τηλεφωνίας του πολιτικού γραφείου του Χάρη Παμπούκη, από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2011, μας στοίχισαν  (στους Έλληνες φορολογούμενους) 38.559.72 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που έχει αναρτηθεί και στο diavgeia.gr.
Τόσα τηλέφωνα από κινητά που τα έκανε; Έπαιρνε τους επενδυτές έναν έναν και τους παρακαλούσε; Και να είχε και κανένα αποτέλεσμα, να λέγαμε. Αλλά για να σοβαρευτούμε και λίγο: όταν πρόκειται για τα ευρώ του Έλληνα εργαζόμενου, που με τόσο κόπο τα

Μπορεί (επιτέλους) το πολιτικό προσωπικό να σηκώσει ΑΝΑΣΤΗΜΑ;


Σήμερα ανακοινώνονται νέα μέτρα. Έχουμε χάσει πλέον τον λογαριασμό. Η  κοινή γνώμη βομβαρδίζεται, καθημερινά, με πληροφορίες που την φοβίζουν και την οδηγούν σε πανικό. Το πιο τρομακτικό απ΄όλα είναι ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, ορίζοντας και…φως στο τούνελ.
Τι πραγματικά συμβαίνει; Λένε ότι το χρέος έχει πάψει να είναι διαχειρίσιμο. Και τι κάνουν; Τροποποιούν το λογισμικό στις μισθοδοσίες και στις συντάξεις, αυξάνουν το
...

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Το νέο αναγνωστικό του ΠΑΣΟΚ:Έ-λα Μί-μη, πά-ρε μια φω-το-τυ-πί-α

200.000 στρέμματα ελληνικής γης, παραχωρούνται στους Γερμανούς. Εμείς απλώς θα ζούμε εδώ για να παράγουμε φασόν ήλιο για τους σύγχρονους κατακτητές.

Γη και Ηλιος στους Γερμανούς

Δημόσιες εκτάσεις 200.000 στρεμμάτων σε όλη τη χώρα, μαζί με έτοιμες άδειες παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, προτίθεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση σε Γερμανούς επενδυτές, προκειμένου να υλοποιηθεί το φαραωνικό σχέδιο «Ηλιος» που φιλοδοξεί να καταστήσει την Ελλάδα χώρα παραγωγής «φασόν» ηλιακής ενέργειας, την οποία θα εξάγει εικονικά στη Δυτική Ευρώπη.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο βήμα του συνεδρίου για την ηλιακή ενέργεια στο Αμβούργο Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο βήμα του συνεδρίου για την ηλιακή ενέργεια στο Αμβούργο Οπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέδριο για την ηλιακή ενέργεια στο Αμβούργο, το σχέδιο προβλέπει την παραχώρηση δημόσιων εκτάσεων σε επενδυτές έναντι μισθώματος και για διάστημα τουλάχιστον 25 ετών. Οι περιοχές αυτές θα λειτουργούν λίγο πολύ με χαρακτηριστικά «Ειδικών Επενδυτικών Ζωνών», καθώς σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό θα είναι «πλήρως απαλλαγμένες από γραφειοκρατικά και διοικητικά εμπόδια», ενώ οι επενδύσεις θα
...

Και ο διευθυντής του γραφείου της Αννας Διαμαντοπούλου στο κόλπο με τις ΜΚΟ



Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το μεγάλο κόλπο με τη φάμπρικα προσλήψεων «ομήρων» ανέργων μέσω... αμαρτωλών ΜΚΟ, που είχε στήσει η κυβέρνηση. Μετά τον κουμπάρο της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου, που είχε στήσει ΜΚΟ στην Περιφέρεια Αττικής (εκλογική περιφέρεια συμπτωματικά της υφυπουργού) και το θέμα είχε ξεσκεπάσει η «δημοκρατία», ήταν η σειρά της πολιτικής προϊσταμένης της, κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, να φιγουράρει στο colpo grosso των «πράσινων» προσλήψεων το οποίο καταγγέλλει η Ν.Δ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» ο στενός συνεργάτης της υπουργού Παιδείας και νυν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της κυρίας Διαμαντοπούλου, Κώστας Μπάστας, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης - κοινωφελής εργασία» του υπουργείου Εργασίας κατάφερε να
...

Μετά από τα κρέατα και τα σουτζουκάκια, ανάκληση και μολυσμένου χαλβά από τα LIDL.

xalvas_NausikaΣτην ανάκληση χαλβά που διατίθεται από τη «Lidl Hellas» προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά από ανίχνευση μικροοργανισμού σαλμονέλας στο συγκεκριμένο προϊόν. Πρόκειται για χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.». Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο χαλβά να μην τον καταναλώσουν.

                           http://agiovasilema.blogspot.com/2011/07/e-coli-10-lidl.html
                         

Giorgo, poly wraio! Εμείς μπορεί να μην ξέραμε γιατί πανηγύριζαν, αυτοί γνώριζαν πολύ καλά…




Εμείς τουλάχιστον  το αποκαλύψαμε έγκαιρα και με στοιχεία: Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!
Πολλά τα φράγκα. Τρελλά κέρδη. Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα χρηματοδοτείται από το χρήμα του γνωστού “εμπορίου”…

του Στάθη.....

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το πιο ισχυρό χαρτί της Νέας Τάξης είναι το περίφημο πρόγραμμα "Γαλάζια Ακτίνα"



Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.
Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι ΝΤΠ σημαίνει την με.... 
κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα. Πραγματικά, σήμερα είμαστε βέβαιοι πια ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, ώστε να ... καθυποτάξουν την ανθρωπότητα.
Ίσως το πιο ισχυρό τους χαρτί να είναι το περίφημο πρόγραμμα γαλάζια ακτίνα ή Blue Beam Project. Τι είναι το Blue Beam Project;
Είναι με λίγα λόγια ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA, με σκοπό την μαζική εξαπάτηση της ανθρωπότητας μέσω της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας. Το μυστικό αυτό πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ένας Καναδός δημοσιογράφος, ο Serge Monast, στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Ο Monast ισχυρίζεται ότι η ΝΑSΑ έχει εγκαταστήσει πάνω
...

Οι «νονοί» της Νέας Υόρκης μιλούν αλβανικά



Τη θέση των Ιταλών γκάνγκστερ έχουν πάρει οι φατρίες των Αλβανοαμερικανών...
Αν ένας σύγχρονος Τζόζεφ Πιστόνε αποφάσιζε να διεισδύσει στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος της Νέας Υόρκης, σε μια σύγχρονη εκδοχή της επιχείρησης «Ντόνι Μπράσκο», η γλώσσα που θα έπρεπε να γνωρίζει άπταιστα δεν θα ήταν η ιταλική αλλά η αλβανική.Δεν θα είχε να κάνει με.....
τη διαβόητη οικογένεια Μπονάνο,αλλά με κάποιο συνδικάτο σκληροτράχηλων Αλβανών, εκπαιδευμένων για πόλεμο στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα των Βαλκανίων.

O υπόκοσμος της αμερικανικής μεγαλούπολης δεν έχει πλέον «γεύση» Ιταλίας:οι ιταλοί γκάνγκστερ,μετανάστες τρίτης και τέταρτης γενεάς,αντικαθιστώνται από Αλβανούς των οποίων η εγκληματική δράση στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ξεκινήσει ήδη από τα μέσα
...

Ακόμα ένα ηλικωμένο ζευγάρι μαρτύρησε στα χέρια αλλοδαπών δολοφόνων. Νεκρός ο άντρας...

Ένα άτυχο ζευγάρι ηλικιωμένων ήταν αυτη τη φορά ο στόχος αδίστακτων ληστεών στη περιοχή Βούβουρα.


Οι τρεις αλλοδαποί εγκληματίες μπήκαν χθες το βράδυ στο σπίτι ενός 77χρονου και της 79χρονης συζύγου του με σκοπό να τους ληστέψουν.

Για να αποσπάσουν όμως τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι χτύπησαν άγρια και βασάνισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι γείτονες του ζευγαριού βρήκαν νεκρό τον 77χρονο άνδρα.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟ  ΤΟΥΡΙΣΤΑ-ΣΕΡΦΕΡ-ΜΕΣΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.

Αλβανός εμπρηστής: «Δεν είμαι τρελός. Μου έταξαν λεφτά συμπατριώτες μου να κάψω την Αιτωλία».

Γράφει ο Γιώργος Μεστός
Εφημερίδα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Βόμβες» σοβαρών αποκαλύψεων, που το περιεχόμενό τους ήδη διερευνούν κλιμάκια της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας, έριξε ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου ο Αλβανός εμπρηστής που εμπλέκεται στις μεγάλες φωτιές στην Αιτωλία.
Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος «τούμπαρε» την απολογία του και ισχυρίστηκε ότι έβαζε τις φωτιές έναντι αμοιβής που θα του έδιναν συμπατριώτες του,οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει από τον περασμένο Ιούνιο και του ζητούσαν πιεστικά να κάψει τα δάση της περιοχής.
Ο 38χρονος φέρεται οικειοθελώς να δίνει νέα συγκλονιστική διάσταση στην υπόθεση, αφού αρχικά στην Αστυνομία είχε επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και είχε πει ότι έκαψε το δάσος για να εκδικηθεί τη γυναίκα του.
Τώρα όμως ο δράστης, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, υποδεικνύει ως αυτόπτη μάρτυρα της πληρωμένης εντολής εμπρησμού την ίδια τη σύζυγό του, καθώς, όπως είπε στον ανακριτή, γνώριζε και αυτή ότι ομοεθνείς του θα του έδιναν πολλά χρήματα για τις
...

Οι Γερμανοί και οι τσολιάδες τους θέλουν να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο: “Έτοιμο το σχέδιο για τη δημιουργία «ελληνικού ευρώ» – Θα είναι υποτιμημένο κατά 20% !!”

Αφού οι απατεώνες την γλίτωσαν με το χρηματιστήριο, την Siemens, τα υποβρύχια κλπ, ετοιμάζονται για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Είναι όμως τόσο σίγουροι ότι θα την γλιτώσουν αυτή την φορά;
Εάν υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, που θα πάνε να ζήσουν τα καθάρματα του μνημονίου; Που θα κρυφτούν οι δημοσιογραφικές βουβουζέλες που από την μία υμνούσαν τον Παπανδρέου και από την άλλη έβγαζαν τα Ευρώ τους στο εξωτερικό;
Που θα εξαϋλωθούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”; Γιατί για τα πράσινα ασπόνδυλα δεν το συζητάμε...
Ακόμα και ο δρόμος τους για τα ελικόπτερα θα είναι κλεισμένος. Από αποφασισμένους ανθρώπους, από πολίτες υπεράνω υποψίας. Κάθε Έλληνας θα γίνει μία ασύμμετρη απειλή.
Το άρθρο:
Άκρως επικίνδυνες σκέψεις για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αρχίζουν να αναπτύσσονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας που επιχειρείται κατά τα τελευταία δύο χρόνια.
Όσο τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας δεν χαλιναγωγούνται και η ύφεση εξακολουθεί να κινείται εκτός ελέγχου, τόσο ενισχύονται οι φωνές και οι απόψεις

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Βαγγέλης έχει νεύρα…

Νευράκια έχει φαίνεται ο Ευ. Βενιζέλος και δεν του αρέσει τι γράφει ο Κυριακάτικος τύπος για το ναυάγιο των συνομιλιών με την τρόικα. Αποφάσισε λοιπόν κυριακάτικα να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα και να μας κάνει και μαθήματα εθνικής ευθύνης. Όλοι εμείς που βλέπουμε να καταρρέει η κυβέρνηση εγκλωβισμένη στα λάθη της και στην αδυναμία της να χαράξει μια σωστή οικονομική πολιτική, είμαστε οι τρελοί. Είναι μήπως τρελοί και οι τροικάνοι που βλέπουν ότι τίποτε δε γίνεται σωστό στη χώρα αυτή;
Ο κ. Βενιζέλος στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για δημοσιεύματα που στοχεύουν στην καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας και κινδυνολογίας και συνεχίζει: «Η αναλυτική αυτή παρουσίαση δεν απευθυνόταν μόνο στην ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και στο διεθνές ακροατήριο. Τελούσε, άρα, υπό τον έλεγχο και των θεσμικών συνομιλητών μας. Η σχετική ανακοίνωση της τρόικας είχε το ίδιο περιεχόμενο με την ανακοίνωση που έκανα. Είναι, συνεπώς, λυπηρό να
...».

Αμερικανοί εκπαιδεύουν Έλληνες και Κύπριους αστυνομικούς για «Διαχείριση Εθνικής Κρίσης»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το 12ημερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, σε θέματα «Διαχείρισης Κρίσιμου Περιστατικού», που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α.

Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συμμετοχή τριών εξειδικευμένων Αμερικανών εκπαιδευτών, παρακολούθησαν 11 Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και 12 Στελέχη της Κυπριακής Αστυνομίας.


Στόχος του σεμιναρίου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ήταν η ανάπτυξη ικανοτήτων σε θέματα οργάνωσης, σχεδιασμού, συντονισμού και διοίκησης αστυνομικών Υπηρεσιών σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις

Ας υποδεχτούμε τους “φίλους” Γερμανούς….

Προκειμένου να επενδύσει η Γερμανία στη χώρα μας, θέλει τη σύσταση ειδικών ζωνών όπου θα ισχύει διαφορετικό νομικό, διοικητικό και εργασιακό καθεστώς, όπως διαβάζουμε στην διαδικτυακή εφημερίδα enet.gr.

Μέσα στο πνεύμα αυτό, σχεδιάζεται επίσκεψη στη χώρα μας (χώρα με περιορισμένη Εθνική Κυριαρχία μην το ξεχνάμε), 100 Γερμανών επιχειρηματιών με επικεφαλής τον αντικαγκελάριο Philpp Roesler, στις αρχές Οκτωβρίου. 
Στην ουσία δηλαδή θα δημιουργηθούν στη χώρα μας ζώνες, οι οποίες δεν θα υπάγονται στην Εθνική μας Κυριαρχία. Θα ισχύουν διαφορετικά πράγματα για τις σχέσεις εργασίας (χαμηλοί μισθοί και ημερομίσθια, ελεύθερες απολύσεις, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, εκ περιτροπής εργασία κ.λ.π.), διαφορετικό φορολογικό καθεστώς και διαφορετικό νομικό καθεστώς. Δηλαδή δεν θα ισχύουν…. οι ελληνικοί νόμοι και αρμόδια δικαστήρια δεν θα είναι προφανώς τα ελληνικά κ.λ.π.. Στην πραγματικότητα στις ζώνες αυτές θα ισχύει
... imperium της Γερμανίας. Μάλιστα η πρόθεση των Γερμανών είναι να επεκταθεί αυτό το καθεστώς και σε άλλες χώρες του Νότου.

Η Press Time βγάζει στην σέντρα τον Γ.Α.Παπανδρέου! Του ζητά να βάλει φυλακή τον ...αδελφό του για απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου!

(H εφημερίδα ζητά από τον ΓΑΠαπανδρέου να βάλει ΦΥΛΑΚΗ τον αδελφό του, μιας και το δημόσιο ζημιώθηκε 25δισ ευρώ!!!)
Ακόμη ένα πρωτοσέλιδο που έφερε το -γνωστό σε εμάς- θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!
(Διαβάστε περισσότερα εδώ)