Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Aιχμάλωτο 12 αλλοδαπών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα το 13χρονο κορίτσι. Ευτυχώς βρέθηκε σώο χάρις την λυσσαλέα μάχη του Μανώλη Σφακιανάκη.

olympiada http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/SAFAKAIANKIS-SIEMENS-2.jpgΟ Έλληνας που έχει διαλύσει την βρωμερή κάστα των βιαστών ανηλίκων. Από την ώρα που ανέλαβε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει εξαρθρώσει εκατοντάδες περιπτώσεις, χωρίς να κολώσει ή να υποκύψει σε πιέσεις λόγω των “ονομάτων” ή της κοινωνικής θέσης.

Ο Σφακιανάκης είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου κοριτσιού από τον Πειραιά, σαν από ένστικτο. Έτσι, όταν ο απαγωγέας έκανε το
...
λάθος να την συνοδέψει για μία και μοναδική φορά σε ένα internet cafe, σήμανε συναγερμός και η ΔΗΕ εντόπισε το ίχνος.
Πόρτα πόρτα κινήθηκαν οι αστυνομικοί σαρώνοντας την περιοχή και όταν έφτασαν στο επίμαχο διαμέρισμα δέχτηκαν την επίθεση των αλλοδαπών. Κατάφεραν και συνέλαβαν 6 από αυτούς, μαζί με τον άνθρωπο που την είχε απαγάγει, ηλικίας 30 χρονών.
Το θλιβερό είναι πως όλοι σύντομα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι παρέα με τα υπόλοιπα κτήνη που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Και αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός του διοικητή και της ομάδας του, που παίζουν το κεφάλι τους για να προστατεύσουν ΠΑΙΔΙΑ από τα ανθρωποειδή και ο όποιος νομοθέτης τα επαναφέρει στην κοινωνία.
Σημ1. Περιττεύει να μιλήσουμε για τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα.
Σημ2. Και βέβαια έχουμε τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες του κοριτσιού. Το να δημοσιοποιείς όμως τα στοιχεία μετά από τέτοια είδηση, το αφήνουμε στα μεγαλοδημοσιογραφικά απόβλητα του διαδικτύου. Κάποια στιγμή, θα πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου