Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο Ντοκουμέντο! Τα Εγκλήματα του Τρίτου Ράιχ Εναντίον των Ελλήνων.

Δυστυχώς το τέταρτο Ράιχ έχει έρθει στη χώρα μας με βελούδινο τρόπο (τράπεζες και χρέος) και συνεχίζει να απλώνει τα πλοκάμια του στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στο παρακάτω video θα δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την πείνα που υπέστη ο Ελληνικός Λαός στη Γερμανική κατοχή 1941-44 καθώς και τα εγκλήματα των ναζί.
Ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από το video αυτό . Ή θα διώξουμε το Τέταρτο Ράιχ και τα εδώ υποχείριά του με οποιονδήποτε τρόπο όσο συντομότερα γίνεται, ή είναι πολύ πιθανόν να ξαναβιώσουμε τις εικόνες που θα δείτε στο video.
ΠΡΟΣΟΧΗ . ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου