Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό-αυτό-αυτό είναι σωστό. Γαμ@@στε τον Ραγκούση και τον Πρωθυπουργό, φωνάζουν χιλιάδες ταξιτζήδες

Καζάνι που βράζει μοιάζει το Ιβανώφειο στην προσυγκέντρωση των οδηγών ταξί που έχουν..
συγκεντρωθεί από όλη την Ελλάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα του επαγγελματος που σχεδιάζει η κυβερνηση.
Με συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ» και «Αυτό αυτό είναι σωστό γ...στε το Ραγκούση και τον πρωθυπουργό», το κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ δονούνταν συνεχώς δίνοντας στον καθενα να καταλάβει ότι οι οδηγοί δεν αστειεύονται.
Οι περίπου 2.500 οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Βελλίδειο κατά τις 5:30 το απόγευμα η οποία θα είναι περιφρουρούμενη προκειμένου να μην παρεισφρύσουν σε αυτή άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
spnews.gr

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου