Μόνο οι δαπάνες κινητής τηλεφωνίας του πολιτικού γραφείου του Χάρη Παμπούκη, από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2011, μας στοίχισαν  (στους Έλληνες φορολογούμενους) 38.559.72 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που έχει αναρτηθεί και στο diavgeia.gr.
Τόσα τηλέφωνα από κινητά που τα έκανε; Έπαιρνε τους επενδυτές έναν έναν και τους παρακαλούσε; Και να είχε και κανένα αποτέλεσμα, να λέγαμε. Αλλά για να σοβαρευτούμε και λίγο: όταν πρόκειται για τα ευρώ του Έλληνα εργαζόμενου, που με τόσο κόπο τα
βγάζει και με τόση ευκολία του τα παίρνουν, δεν θα έπρεπε να δίνουν λογαριασμό όλοι αυτοί που τα ξοδεύουν τόσο αβασάνιστα;
Τα χρήματα που ξόδεψε, δε, για δημόσιες σχέσεις και ταξίδια στο εξωτερικό με «κυβερνητικά μέσα» και όχι μόνο  είναι ιλιγγιώδη.
Και για να σταματήσουν σιγά σιγά το παραμύθιασμα. Όταν λένε ότι θα κοπούν οι υπερωρίες και τα επιδόματα, δεν κάνουν την αρχή από το Μέγαρο Μαξίμου; Εκεί όπου οι ευνοούμενοι τους που προσλαμβάνονται με  υπέρογκους μισθούς (με τη δικαιολογία ότι κάθονται μέχρι αργά κτλ) λαμβάνουν επιπλέον χιλιάδες ευρώ για …υπερωρίες και νυχτερινά!
Κ.Κ
πηγή