Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Στρος Καν, ανωμαλάρα. Ο Σόρος, ανωμαλάρα. Ο τρίτος της παρέας;

Μπα… το δικό μας παιδί, την βρίσκει με βραχιολάκια και κολάν. Άλλωστε η μαμά είναι αυστηρή και δεν σηκώνει τέτοια..

Ο 81χρονος Σόρος προσπάθησε να πνίξει την 28χρονη ερωμένη του

Eυτυχώς η αγάπη δεν αγοράζεται με χρήματα κι έτσι ο συγκεκριμένος οι-κωλόγερος, ακριβοπληρώνει τα γούστα …
Πενήντα εκατομμύρια δολάρια ζητάει από το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος μία βραζιλιάνα ηθοποιός σε σαπουνόπερες. Η 28χρονη Αντριάνα Φερέιρ ισχυρίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τη χαστούκισε, αλλά και..
 ότι αθέτησε την υπόσχεσή του να της αγοράσει ένα πανάκριβο διαμέρισμα στο Upper East Side του Μανχάταν, την πιο ακριβή περιοχή της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Σύμφωνα με το BBC, στο κείμενο της αγωγής η Φερέιρ υποστηρίζει ότι ο Τζορτζ Σόρος της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει ένα διαμέρισμα, αξίας 2 εκατ. δολαρίων, στην
...
πανάκριβη περιοχή του Μανχάταν, αλλά όταν η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τής ζήτησε να χωρίσουν.
Τον Ιούνιο του 2010, το ζευγάρι ξανάσμιξε, και τότε ο Σόρος της είπε ότι χάρισε το διαμέρισμα σε μία άλλη φίλη του. Κατά τα λεγόμενά της, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε ο 80χρονος επενδυτής τη χαστούκισε και «προσπάθησε να την πνίξει, βάζοντας τα χέρια του στο λαιμό της», όπως αναφέρει στην αγωγή της.
Η Φερέιρ υποστηρίζει ότι κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν ασκήθηκαν κατηγορίες.
Στους ισχυρισμούς της Φερέιρ απάντησε ο δικηγόρος του Σόρος, υποστηρίζοντας ότι η μήνυση είναι «εντελώς αβάσιμη» και πως το κίνητρό της είναι οικονομικό. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 28χρονης Βραζιλιάνας είπε στο Associated Press που το ζήτημα θα λυθεί στα δικαστήρια.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2006 στα Χάμπτονς. Η περιουσία του Σόρος, ο οποίος είναι 81 ετών, υπολογίζεται από το Forbes στα 14,5 δισ. δολάρια.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου