Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο! Ο Χρυσοχοιδης προαναγγέλει διώξεις για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παραλήρημα στο Μέγκα!

 (agiovasilema:Εσείς εκεί στο Σύριζα νομίζατε ότι θα γλυτώνατε απο τα ''δημοκρατικά'' νύχια της κατοχικής Κυβέρνησης??)



20130928-192006.jpg Απίστευτες δηλωσεις Χρυσοχοΐδη αυτη την στιγμη στο Μέγκα! Παραλλήλισε την δράση της ΧΑ με τις διαμαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε τ. Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και στις παρελάσεις, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, καθώς οι δηλωσεις περι δυο άκρων του Χ. Λαζαρίδη είναι ακόμη νωπές! “Καποιοι που θέλουν να μετατρέψουν τις συλλήψεις σε δημοψήφισμα”! Είπε απερίφραστα ενώ δεν απέφυγε την ασέβεια στην μνήμη του βαριά τραυματισμένου αστυνομικού απο επίθεση που δέχτηκε στο Ελληνικό πριν απο χρόνια που τον παρουσίασε ως
νεκρό!
Να σημειωθει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν εχει ζητήσει εξηγήσεις για τυχόν παρακολουθήσεις βουλευτών του για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”. Αναμένουμε να δουμε αν θα αντιδράσει απεναντι σε αυτο που προανήγγειλε στην ουσία ο τ. Υπουργός…

olympia.gr

Στην Ευελπιδων με χειροπέδες οι βουλευτές της ΧΑ.Δεν υπάρχει πλέον καμμιά δικαιολογία για να μην προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογές.


20130928-190702.jpg Δεν υπάρχει πλέον καμμιά δικαιολογία για να μην προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογές. Μετά από αυτές τις εικόνες, ουσιαστικά κοινοβουλευτική ομάδα
της ΧΑ δεν υπάρχει. Άρα η εικόνα του κοινοβουλίου είναι πλασματική, με μοναδικό όφελος για την κυβερνητική πλευρά που μπορεί να περνά νομοσχέδια με πλασματική, μειωμένη πλειοψηφία.
olympia.gr

Από τη Χρυσή Αυγή στο Μαύρο Σκοτάδι… Τα προβλήματα όμως ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

 
man
“Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε τον άνεμο της συγκυρίας πλέοντας ολοταχώς προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα κριτήρια όμως της μελλοντικής παραμονής της σε αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικά, πολυδιάστατα και πολύ πιο απαιτητικά.” έτσι έκλεινα ένα κείμενό μου τις παραμονές των εκλογών της 6ης Μαΐου σχετικά με το αν η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής ήταν τυχαία.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΑπό τα διψήφια ποσοστά της τρίτης θέσης και κατά πολλούς σύντομα δεύτερης, στο πέρασμα πίσω από τα κάγκελα. Εντυπωσιακή ανατροπή. Κι όσο και αν κάποιοι μιλούν για μια στημένη παγίδα, το θέμα είναι πως κι αυτό να ισχύει, η Χ.Α. έπεσε μέσα όσο καλύτερα μπορούσε και αυτό δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί.
Η Χρυσή Αυγή όπως σημείωνα τότε, δεν προέκυψε γιατί ξαφνικά οι Ελληνες έγιναν ναζιστές ή νοσταλγοί του Χίτλερ τον οποίο πολέμησαν. Η ελληνική κοινωνία αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα για τα οποία μόνο ο λαϊκός σύνδεσμος έκανε συζήτηση. Λαθρομετανάστευση κι εγκληματικότητα ήταν οι δύο βασικοί τροχοί που την πήγαν καρότσι στο κοινοβούλιο. Επίσης ο πατριωτικός χώρος δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση. Το ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου το μόνο που δεν υποστήριζε είναι πως η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες ενώ η Νέα Δημοκρατία επί Καραμανλή ήταν αυτή που “έσερνε το κάρο της Τουρκίας στην Ευρώπη” ατενίζοντας τις τουρκικές φρεγάτες στα ανοικτά της Αττικής. Το χώρο αυτό
...

Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό το πανηγύρι και το ανελέητο (ξαφνικό) και πρωτοφανές σφυροκόπημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ???

Που το πάνε;

Ξαφνικά τα στόματα «όλων» άνοιξαν και βγάζουν τα άπλυτα της Χρυσής Αυγής στη φόρα.Αλήθεια τόσο καιρό γιατί δεν τα έλεγαν. Τώρα τα έμαθαν; Τώρα τα είδαν; Το υλικό των αποκαλύψεων είναι πολύ παλιότερο όπως πχ τα βίντεο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που προανήγγειλαν επιθέσεις κατά κύριο λόγο δολοφονικές. Γιατί δεν αποτελούσαν είδηση όταν λέγονταν τα όσα λέγονταν απ’ τα στελέχη των Χρυσαυγιτών. Τι περίμεναν ή μάλλον γιατί περίμεναν τη δολοφονία του Φύσσα για να γίνουν ευρέως γνωστά μέσα απ’ την τηλεοπτική ζώνη των 8 με το Γιάννη Πρετεντέρη ας πούμε να καλεί «στ’ άρματα στ’ άρματα» κατά του φασισμού;
Παρεμβάσεις προαναγγέλλονται και μέτρα δρομολογούνται απ’ την κυβέρνηση.
Όπως πχ μέτρα που άπτονται της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων σε περίπτωση που βουλευτής ή βουλευτές αυτού του κόμματος διώκεται απ’ τη δικαιοσύνη για κακούργημα.
Το περίεργο είναι
ότι αυτά τα μέτρα και άλλα που ετοιμάζονται δεν διατυπώνονται ρητά ως μέτρα που αφορούν τη Χρυσή Αυγή και μόνο αλλά ως μέτρα τήρησης της νομιμότητας και του συντάγματος. Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι αφορούν στα άλλα κόμματα;ασχέτως της οικονομικής πολιτικής που προτείνουν και το πώς κανείς την κρίνει. Φιλολαϊκή ή αντιλαϊκή, μνημονιακή ή αντιμνημονιακή κλπ.
Τότε τι παίζει ακριβώς;
Απλά ορισμένες σκέψεις κάνουμε με αφορμή και τα όσα έχουν πει κατά καιρούς κυβερνητικά στελέχη ότι πχ «γιατί μια κατάληψη δημόσιου κτιρίου να μη θεωρείται κακούργημα;». Αλήθεια το κόμμα που θα υποστηρίξει έναν τέτοιο αγώνα θα θεωρείται κόμμα κακούργων;

Επιπλέον
η ανησυχία μας εντείνεται γιατί εκτός απ’ το ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού θεωρείται «εκτός συνταγματικού τόξου», όπως δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είναι «μια μεγάλη συζήτηση για το αν το ΚΚΕ ανήκει στο συνταγματικό τόξο».
Τι επιδιώκεται λοιπόν; Απλά και μόνο στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής το μαχαίρι να μην πάει στο κόκκαλο;Και φυσικά το κόκκαλο δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος, αλλά και τα διάφορα κέντρα που βρίσκονται από πίσω του. Και ενδεχομένως επικοινωνούν ή και καθοδηγούνται από ένα και μόνο κέντρο που καθοδηγεί την πολιτική ελίτ της χώρας.


Ή επιδιώκεται η νομιμοποίηση μιας πολιτικής λειτουργίας του τύπου «Κάγκελα Παντού» ή κατά τον Αντώνη Σαμαρά «Νόμος και Τάξη» και εάν και όταν χρειαστεί για να μπουν τα κάγκελα, το μαχαίρι να πάει στο κόκκαλο της Αριστεράς;

Η ιστορική εμπειρία στις συγκεκριμένες στιγμές που ζούμε είναι χρήσιμος σύμβουλος…

(Απόσπασμα άρθρου από το resalto )

Μήπως όλη αυτή η ιστορία με τις συλλήψεις των Βουλευτών της ΧΑ γυρίσει μπούμερανγκ προς το ...Συνταγματικό πολιτικό τόξο???

 

Nikos-Mixaloliakos-Ilias-Kasidiaris

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωϊ, συνελήφθησαν ο αρχηγός της ΧΑ βουλευτής Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος του ίδιου κόμματος.
Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.» Επομένως, σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν ήταν νόμιμο να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές.
Υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία μπορεί να συλληφθεί ένας βουλευτής. Σύμφωνα με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.». Επομένως, για να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί τέλεσαν κακούργημα, το οποίο εμπίπτει στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Με δεδομένο ότι η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα έγινε προ πολλού χρόνου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία περιμένει να μάθει ποιο ακριβώς κακούργημα τέλεσαν, μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου οι πιο πάνω βουλευτές. Ας σημειωθεί ότι δεν ενθυμούμαστε άλλη σύλληψη Έλληνα βουλευτή στο παρελθόν για αυτόφωρο κακούργημα. Υπάρχει μόνο μια περίπτωση. Να κατηγορήσουν το κόμμα που είναι στο Κοινοβούλιο και το ψήφισαν περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, ως μια διαρκή εγκληματική οργάνωση. Κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον!!! Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές της ΧΑ.
Πιστεύουμε πως τόσο η Δικαιοσύνη όσο και το πολιτικό «συνταγματικό τόξο» αντιλαμβάνονται πως αν δεν υπάρξουν καταδίκες για τους πιο πάνω βουλευτές, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Πέτρος Χασάπης
πηγή
 

Μόλις παραδόθηκε μόνος του και ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής... ''ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΟΥΖΩ ΠΟΥ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ'' !!!

 


panagiotaros-gada
Πριν απο λίγο προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Ηλίας Παναγιώταρος , για τον οποίο είχε εκδοθεί ένα απο τα 36 εντάλματα σύλληψης...Ο Παναγιώταρος εμφανίστηκε μπροστά στον...εμβρόντητο επικεφαλής των μέτρων ασφάλειας της ΓΑΔΑ και σχεδόν φωνάζοντας του είπε...
"Πείτε στους Κλουζώ που με ψάχνουν για να με συλλάβουν ότι πήγαν σε λάθος διεύθυνση, ήρθα μόνος μου" και παραδόθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον 12ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της αντιτρομοκρατικής και κρατούνται και οι Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης...

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!

mixaloliakostora
Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γ. Γ της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ του φόρεσαν και χειροπέδες.
Επίσης έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τρεις ακόμη βουλευτές, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ανάμεσά τους ο κ. Λαγός και ο Η. Κασιδιάρης.
Στην αυτόφωρη διαδικασία, δεν συντρέχει λόγος για βουλευτή, επομένως η δικαιοσύνη σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις άλλων 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αεροψεκασμοί - Πρωτοφανής χημική επίθεση στις 26-9-2013 στην Ελλάδα - H απάντηση του ΓΕΑ; 'Στρατιωτικό απόρρητο και καυσαέρια'!




Η ημέρα ξημέρωσε χαραγμένη από ουρές αεροπλάνων. Σου κοβόταν η αναπνοή βλέποντας την τρέλα που επικρατούσε στον ουρανό. Το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο και, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά ήταν απλή 'κίνηση' αεροπορικών γραμμών;
Στο Βόλο ζούμε, όχι σε κάποιο μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο!
Τα αεροπλάνα πετάγονταν από παντού, είτε σε παράλληλες πτήσεις, είτε το ένα μετά το άλλο είτε διασταυρώνοντας τις πτήσεις τους.
Για μια ακόμα φορά τηλεφώνησα στο ΓΕΑ και ζήτησα να μιλήσω με κάποιον αξιωματικό. Δυστυχώς δεν κατέγραψα την συνομιλία, αλλά αν την κατέγραφα θα έπρεπε να το πω και ίσως να μην άκουγα αυτό που άκουσα. Με ρώτησαν για ποιο θέμα πρόκειται κι
...

To JUMBO έστειλε άνεργο πατέρα στη φυλακή επειδή έκλεψε ένα κουτί μαρκαδόρους για το παιδί του....

 


 

Τα Jumbo έκαναν την επική σκηνή με τους γονείς που αλυσοδέθηκαν επειδή δεν είχαν να πάρουν σχολικά στα παιδιά τους, πραγματικότητα! Έσυραν και καταδίκασαν σε φυλάκιση τον άνεργο πατέρα που έκλεψε μαρκαδόρους για το παιδί του! Μπράβο στον εκσυγχρονιστή κύριο Βακάκη!

Αναδημοσιεύουμε:

JUMBO. Με € 48εκ.κέρδη, έδειξαν το ψυχρό τους πρόσωπο στα Χανιά & έστειλαν στον εισαγγελέα άνεργο πατέρα για κλοπή μαρκαδόρων στον Βόλο.

Η Εταιρία με τα 48εκ. € κέρδη που έδειξε το ψυχρό της πρόσωπο στην κοινωνία της Κρήτης

Μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου σκοπό είχε να συγκεντρώσει σχολικά είδη για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων & Δημοτικών Σχολείων των Χανίων, που ωστόσο όμως είχε και μία μεγάλη «παραφωνία» – μήνυμα για την Χανιώτικη Κοινωνία..
Ο Ε.Σ. Χανίων και οι Εκπαιδευτικοί έκαναν ανοιχτό κάλεσμα μέσω των ΜΜΕ σε όλες τις επιχειρήσεις, σε όλους του φορείς και τους πολίτες για την συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά και οικογένειες που τα έχουν

Ελλάδα της ρεμούλας; Όλοι τη φτιάξαμε!


 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ απ’ τα μικράτα του. Εθισμός στο «ψεύδεσθαι» για μικρά και ασήμαντα, πριν...μεγαλώσουν, όταν η ανάγκη θα χτυπάει την πόρτα της ζωής. Και δεν μιλάμε για την εκπαίδευση των αγορασμένων και αποστηθισμένων. Αυτό είναι σύμφυτο με την εκπαιδευτική διαδικασία κι όλοι…χαίρονται. Για το «άριστα» στο σχολείο απ’ τη…βιομηχανία παραγωγής «αριστούχων», με την…φιλότιμη προσπάθεια του διορισμένου εκπαιδευτικού και προς τέρψη του γονιού.

ΜΕΤΑ τις δραστηριότητες (καταλήψεις, αποχές…) των «μικρών ηρώων» του γυμνασίου, ακολουθεί η λυκειακή «μόρφωση» της…πενταήμερης. Και «κλείνει» απ’ το Πάσχα το λύκειο. Για να διαβάσουν στο σπίτι τα παιδιά. Με απουσίες «κρατημένες», που θα δικαιολογηθούν με ψεύτικο χαρτί. Όλοι
..

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται σήμερα... Αεροψεκασμοί Αθήνα - κέντρο και βόρεια προάστια 26-9-2013

(agiovasilema: Οι φωτογραφίες είναι από το psekasmata.blogspot αλλά την εικόνα επιβεβαιώσαμε και εμείς στα Βόρεια του λεκανοπεδίου, καθώς και emails με το ίδιο θέμα που λάβαμε από φίλους αναγνώστες. Μετά προβληματιζόμαστε γιατί ο Άγιος Σάββας είναι γεμάτος με καρκινοπαθείς και γιατί έχουμε 40.000 νέα κρούσματα κάθε χρόνο στη χώρα μας όπου ο καρκίνος έχει λάβει διαστάσεις πανδημίας....)
Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα. Δεχόμαστε καταιγισμό από αναφορές και υλικό για αεροψεκασμούς σε όλη τη χώρα!

Τι προσπαθούν να κάνουν σήμερα;

Γιατί τέτοια λυσσαλέα επίθεση;

Που είναι οι υπεύθυνοι; Υφίστανται ή απλώς έχουμε μαριονέτες;



συνέχεια στις φωτογραφίες....
 

Πέτρος Νομικός, ο επιχειρηματίας που διέγραψε 2 εκατ. ευρώ από το δημόσιο χρέος

 
greecedeptfree
Γράφει η Αναστασία Γαλάνη
Στη διαγραφή 2 εκατ. ευρώ από το δημόσιο χρέος προχώρησε την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από δωρεά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Greece Dept Free».
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, υπέγραψε Υπουργική Απόφαση με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο αποδέχεται τη δωρεά των ελληνικών ομολόγων που απέκτησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Greece Dept Free» και προχώρησε στην ακύρωσή τους, διαγράφοντάς τα, επί της ουσίας, από το σύνολο του δημοσίου χρέους. Πρόκειται για τη
...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Χατζηνικολάου: Oμαδική παραίτηση βουλευτών σχεδιάζει η Χρυσή Αυγή

 
xrysi-avgi-sxr
 
Ο Ν.Χατζηνικολάου αποκάλυψε στην ραδιοφωνική του εκπομπή πως στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής υπάρχει η σκέψη για παραίτηση όλων των βουλευτών και των αναπληρωτών σε 15 εκλογικές περιφέρειες ώστε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές στις περιφέρειες που εκλέγονται, οι οποίες σημειωτέον είναι από τις μεγαλύτερες της χώρας.

Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ειδικά στους κόλπους της Χρυσής Αυγής είναι καταιγιστικές… ακούγοντας το πρωί τον Νίκο Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή επιβεβαιώθηκαν οι… υποψίες πολλών εξ ημών.Το σενάριο αυτό συνιστά πράξη αποσταθεροποίησης του πολιτικού σκηνικού και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν τελικά στην Χρυσή Αυγή θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο.
Το μόνο σίγουρο είναι …. πως τα δημοσιεύματα που καρφώνουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες για τον τρόπο δράσης αλλά και την στρατιωτική εκπαίδευση μελών και στελεχών της Χ.Α, η σύλληψη του «φρουρό» του Κ.Μπαρμπαρούση και κυρίως η δικαστική εξέλιξη του θέματος της δολοφονίας Φύσσα έχουν προβληματίσει πολύ… τα «πρωτοπαλίκαρα» του κ.Μιχαλολιάκου.

www.briefingnews.gr

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ, ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 43ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ-ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Για αυτό το θύμα θα γίνει καμιά δήλωση συμπαράστασης;;;;;;; (Εννοείται πως όχι....)


maxairi

ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑΝ
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της περιοχής της νότιας Λακωνίας το αποτρόπαιο συμβάν της αιχμαλωσίας 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ο άγριος ξυλοδαρμός της και η ασέλγεια από άγνωστο ή αγνώστους κουκουλοφόρους χθες το πρωί.
Υπό την απειλή μαχαιριού πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο χωράφι της για να κάνει αγροτικές δουλειές. Αιφνιδιαστικά την πλησίασαν ένας ή δυο "μελαμψοί" κατά την περιγραφή της γυναίκας οι οποίοι- έχει καταθέσει- ότι φορούσαν κουκούλα(κατόρθωσε όμως από την προφορά και το χρώμα τους να αντιληφθεί ότι πρέπει να ήταν Πακιστανοί που γυρίζουν σε μια περιοχή που έχει πολλούς λαθραίους εργάτες.
Οι δράστες(η αστυνομία κάνει λόγο για έναν), την απείλησαν με μαχαίρι να κατεβάσει τα ρούχα της απο τη μέση και κάτω, την χτύπησαν(η γυναίκα έχει σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στα χέρια)και σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε "απόπειρα βιασμού".
Άλλες πληροφορίες όμως λένε ότι η γυναίκα έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.
Προνάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και το Α.Τ Σκάλας.
Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός ενώ κυριαρχούν και υποψίες για το λόγο που γίνεται κάτι τόσο βάρβαρο σε μια περίοδο που η χώρα βράζει από τις τελευταίες αποκαλύψεις.
πηγή

Στην Αντιόχεια τη Μεγάλη, βρέθηκε μαρμάρινο κεφάλι της Αφροδίτης

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών εκσκαφής και αποκατάστασης της αρχαίας πόλης της Αντιόχειας, έχουν βρεθεί νέα αντικείμενα αρχαιολογικής και ιστορικής αξίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στο ναό της αρχαίας πόλης, οι αρχαιολόγοι έχουν βρει το κεφάλι αγάλματος της θεάς Αφροδίτης.

Η επιστημονική αποστολή διευθύνεται από εμπειρογνώμονα των Ηνωμένων Πολιτειών, τον καθηγητή Michael Hoff του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα.
Σύμφωνα με τον καθηγητή το άγαλμα χρονολογείται στις αρχές του 3ου αιώνα π.Χ. Το κεφάλι είναι περίπου 25 εκατοστά και σκαλισμένο από μάρμαρο υψηλής ποιότητας.
Σύμφωνα΄, επίσης, με τους ειδικούς, τα χαρακτηριστικά, όπως το χτένισμα, η τρόπος που κάθονται τα μαλλιά στο κεφάλι και η κορδέλα στα μαλλιά δείχνουν ομοιότητες με την Ελληνίδα Θεά Αφροδίτη.
Ο Αμερικανός καθηγητής δήλωσε ότι πιθανόν πρόκειται για αντίγραφο του αγάλματος της Αφροδίτης που το πρωτότυπο χρονολογείται περί τον 4ο αιώνα π.Χ.
Ομάδα Τούρκων και Αμερικανών επαγγελματιών μελετητών καθώς και φοιτητών έχουν ανακαλύψει, επίσης, ψηφιδωτά δάπεδα σε εγκαταστάσεις λουτρών κοντά στο «Ναό της Αγοράς».
Τα αντικείμενα τα οποία εντοπίστηκαν δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί χρονικά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το μωσαϊκό μοιάζει με δείγματα που ανήκουν στην πρώιμη ρωμαϊκή περίοδο.
Σύμφωνα με τον Hoff οι εργασίες των αρχαιολογικών ανασκαφών θα συνεχιστούν και το επόμενο έτος στην αρχαία πόλη της Αντιόχεια της Μεγάλης, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
© mikres-ekdoseis- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο καθηγητής κ. Άκης Τσελέντης φεύγει πικραμένος απο το Πανεπιστήμιο Πατρών...



Την αποχώρησή του από το Πανεπιστήμιο Πατρών προανήγγειλε ο Ακης Τσελέντης! Ο γνωστός καθηγητής δήλωσε πικραμένος από τον «πόλεμο» που, όπως λέει, έχει δεχθεί κατά τη θητεία του στο ίδρυμα και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συνεχίσει αλλού του επιστημονικό του έργο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Γάμμα, ο διακεκριμένος σεισμολόγος υποστήριξε ότι έχει αποφασίσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, εξαιτίας κακής αντιμετώπισης.

«Στην Πάτρα βρήκα ένα υπόγειο με έναν στυλό κι έναν χάρακα. Μέσα σε είκοσι χρόνια φτιάξαμε ένα φοβερό σεισμολογικό κέντρο, με δορυφορικές επικοινωνίες στους σταθμούς μας, έχω φέρει 11,5 εκατομμύρια ευρώ ερευνητικά προγράμματα, εκπαιδεύσαμε κόσμο, κάναμε πολλές δημοσιεύσεις» δήλωσε ο κ. Τσελέντης και πρόσθεσε: «Εκείνο που εισέπραξα από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας γενικά είναι πίκρα, μεγάλη πίκρα. Τελικά έχω αποφασίσει, έχοντας μια
...

Συγκλονιστικό...Το τελευταίο σημείωμα του καθητητή και ποιητή Μανώλη Μαρώλια από τη Λέσβο: “Αποφάσισα την εκούσια ολοκλήρωση του βιολογικού μου κύκλου”

 
(agiovasilema: Κοιμήσου ήσυχος Αντώνη...το ''σαξές στόρυ''  συνεχίζεται με θαυμαστό ρυθμό. Τα αφεντικά σου θα πρέπει να σου δώσουν έχτρα μπόνους...)
letter
Συγκλονίζει! Το ιδιόχειρα σημείωμα του Εμμανουήλ ΜΑΡΩΛΙΑ που την Παρασκευή έδωσε τέλος στη ζωή του!Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας, συνταξιούχος καθηγητής, με καταγωγή από τη Σάμο είχε εγκατασταθεί εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά, συνέγραφε το τεράστιο ποιητικό του έργο, συνεργαζόταν με εφημερίδα της Μυτιλήνης και είχε μια πλούσια πνευματική δραστηριότητα στο νησί, επιλέγοντας έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής.
Λιτός, απλός, ανθρώπινος δεν επεδίωξε θώκους καταξίωσης παρά του ότι είχε πλούσια φιλοσοφική και λογοτεχνική παιδεία.Το Lesvosnews.net δημοσιεύσει το τελευταίο σημείωμα του Εμμανουήλ ως ένα «κόκκο αλήθειας στο οικοδόμημα των ψευδαισθήσεων». Είναι το μήνυμα που ήθελε να κοινοποιήσει στους πολίτες κάθως «ολοκλήρωσε το βιολογικό του κύκλο».Το μήνυμά του μια κραυγή για όλα όσα συμβαίνουν, κραυγή αγωνίας απέναντι στο «ειδεχθες άλγος».Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή ο 58χρονος Εμμανουήλ έδωσε τέλος στη ζωή πέφτοντας από
...

“Ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο”. Ναι αλλά ούτε κι εσύ Αντώνη!

 
 
samaras

“Φτάσαμε στο σημείο ο κόσμος να μην ξέρει τι του ξημερώνει αύριο και αυτή η κυβέρνηση να μην καταλαβαίνει, τι τραβάει ο κόσμος”, τάδε έφη Αντώνης Σαμαράς στο γνωστό απόσπασμα του youtube που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
του Στρατή Μαζίδη

Πραγματικά Αντώνη ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Για παράδειγμα:
> Λέει ΟΧΙ με 52-48 στο Μνημόνιο αλλά κατατμήθηκαν έτσι τα ποσοστά ώστε τελικά επικράτησε το μνημόνιο.
> Ψήφισε αριστερά (λέμε τώρα, μην το λαμβάνετε σοβαρά) ΔΗΜΑΡ και πήρε χαράτσια μετονομασμένα
> Επέλεξε 18 σημεία στο Ζάππειο αλλά είδε να εφαρμόζονται 100 από το Βερολίνο
> Μαύρισε το ΠΑΣΟΚ και το καταβαράθρωσε στις δημοσκοπήσεις αλλά το τρώει πάλι στη μάπα! Πώς γίνεται να κυβέρνα στο τέλος πάντα το ΠΑΣΟΚ;
> Τον στράγγιξαν για να βγει πλεόνασμα (που λέει ο λόγος) και τώρα του λένε κι άλλο μνημόνιο κι άλλα μέτρα. Ε τότε τι να το κάνουμε το πλεόνασμα; Έστω κι αυτό το μαγικό.
> Του είπες ότι θα πληρώσουν οι υπαίτιοι της εθνικής μας τραγωδίας, αλλά κάνεις την πάπια γιατί σε έκαναν πρωθυπουργό. Ο Γιωργάκης σε έκανε πρωθυπουργό Αντώνη! Το κατάλαβες αυτό; Να στο ξαναπώ! Ο Γιωργάκης σε έκανε πρωθυπουργό με
..

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Υπήρχε κανείς που πίστευε ότι οι Γερμανοί μας συμπαθούν????

Οι Γερμανοί ψήφισαν για τα κέρδη της Γερμανίας και όχι για τη σωτηρία της Ελλάδας.

 
15723663_12931520.limghandlerΌσοι ακόμα πίστευαν ότι οι Γερμανοί πολίτες τρέφουν κάποια συμπάθεια για μας και ότι φταίει μόνο η κακή γερμανική ελίτ, για την σκληρή πολιτική εναντίον μας, ελπίζουμε από σήμερα να αλλάξουν άποψη.
Η εκλογή της κ. Μέρκελ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Είναι η πρώτη που εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά στην καγκελαρία. Είναι η πρώτη που όχι μόνο εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά, αλλά και με σημαντική αύξηση των ποσοστών της και αυτό είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα στην παγκόσμια πολιτική ιστορία. Είναι η μόνη που παραλίγο να κερδίσει αυτοδυναμία στη Γερμανία, για πρώτη φορά μετά το 1957 επί Αντενάουερ.
Βλέπουμε λοιπόν πως ο γερμανικός λαός επιβράβευσε την κ. Μέρκελ για την σκληρή συμπεριφορά της απέναντι στον Ευρωπαϊκό Νότο και κυρίως εναντίον των Ελλήνων. Βλέπουμε ότι οι Γερμανοί ενέκριναν την εξόντωση ευρωπαϊκών λαών αρκεί να στηριχθεί το ευρωμάρκο που τους δίνει πλούτη. Όσοι θέλουν να πιστεύουν ότι μόνος του ο Χίτλερ, με
...

Έπεσε “σύρμα” και άρχισε η βία από κουκουλοφόρους σε όλη την Ελλάδα;

 
epeisodia
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Όποιος δεν μπορεί να δει την σύνδεση των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων με το παρακράτος, τότε φράζει την λογική του είτε για “ιδεολογικούς” λόγους ή επειδή φροντίζει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά μέσα της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι “στήνουν” το σκηνικό εξάπλωσης της βίας σε ολόκληρη τη χώρα, όμως οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό, είναι εκείνο το οποίο θα πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνήθως είναι θεατές της βίας
..