Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται σήμερα... Αεροψεκασμοί Αθήνα - κέντρο και βόρεια προάστια 26-9-2013

(agiovasilema: Οι φωτογραφίες είναι από το psekasmata.blogspot αλλά την εικόνα επιβεβαιώσαμε και εμείς στα Βόρεια του λεκανοπεδίου, καθώς και emails με το ίδιο θέμα που λάβαμε από φίλους αναγνώστες. Μετά προβληματιζόμαστε γιατί ο Άγιος Σάββας είναι γεμάτος με καρκινοπαθείς και γιατί έχουμε 40.000 νέα κρούσματα κάθε χρόνο στη χώρα μας όπου ο καρκίνος έχει λάβει διαστάσεις πανδημίας....)
Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα. Δεχόμαστε καταιγισμό από αναφορές και υλικό για αεροψεκασμούς σε όλη τη χώρα!

Τι προσπαθούν να κάνουν σήμερα;

Γιατί τέτοια λυσσαλέα επίθεση;

Που είναι οι υπεύθυνοι; Υφίστανται ή απλώς έχουμε μαριονέτες;συνέχεια στις φωτογραφίες....
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου