Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!

mixaloliakostora
Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γ. Γ της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ του φόρεσαν και χειροπέδες.
Επίσης έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τρεις ακόμη βουλευτές, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ανάμεσά τους ο κ. Λαγός και ο Η. Κασιδιάρης.
Στην αυτόφωρη διαδικασία, δεν συντρέχει λόγος για βουλευτή, επομένως η δικαιοσύνη σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις άλλων 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου