Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Βράβευσαν τον ιταλό δήμαρχο που δώρισε το μισθό του για την Ελλάδα. Μπράβο τους!


Ο Ρωμιός αποδεικνύει πως έχει ακόμη φιλότιμο και το απέδειξαν οι καλοί μας φίλοι στον “Επιμένων Ελληνικά” που βράβευσαν τον ιταλό δήμαρχο που δώρισε το μισθό του για την Ελλάδα.
«Βραβείο Τιμής»  λοιπόν στον ιταλό φιλέλληνα δήμαρχο της πόλης Cava de Tirreni κο Marco Galdi απένειμε ο Γενικός Διευθυντής του «Επιμένων Ελληνικά» κ. Απόστολος Φορλίδας σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 σε αθηναϊκό ξενοδοχείο.
Ο ιταλός δήμαρχος είχε συναντήσεις σε δήμους και πόλεις της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου που ήταν προσκεκλημένος. Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην Αθήνα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με στελέχη του «Επιμένων Ελληνικά». Στο περιθώριο της συνάντησης, δόθηκαν οι βάσεις για μια σειρά από κοινού συνεργασίες στην Ιταλία που θα προωθήσουν την γενικότερη εικόνα της πατρίδας μας στη γείτονα χώρα. Η πρώτη κοινή δράση θα γίνει στις 28 Απριλίου 2012 και ξεκινά ο σχεδιασμός για μια σειρά από δράσεις για τον Ιούνιο.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γεν. Δντης μας κ. Φορλίδας, ο αναπλ. Δντης κ. Αρτόπουλος, ο υπεύθυνος του τεχνικού τομέα κ. Σκλάβος και ο
...
διευθυντής του γραφείου του κ. Galdi. Παρούσα ήταν και η αντιδήμαρχος Κορυδαλλού κ. Λαμπρινή Μάνου που βοήθησε μεταφράζοντας στα ιταλικά και ελληνικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Φορλίδας απένειμε το «Βραβείο Τιμής» του «Επιμένων Ελληνικά» τυπωμένο σε πάπυρο στον ιταλό δήμαρχο για την μεγάλη προσφορά του στην Ελλάδα. Επίσης δόθηκε με ειδική αφιέρωση συλλεκτικό αντίγραφο σε κλίμακα αρχαϊκής Κόρης που το πρωτότυπο φιλοξενείται στο μουσείο της Ακρόπολης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πόλη Cava de Tirreni εγκαταστάθηκε το 1944 για δυο εβδομάδες η Ελληνική Κυβέρνηση που βρισκόταν στο Κάιρο κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου πριν φθάσει στην ελεύθερη Αθήνα.
Συνεχίζουμε κι επιμένουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου