Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα της παρακμής. Ο Γαβαλάς αντί να κρύβεται από ντροπή για τους εργαζόμενους και τους βιοτέχνες που άφησε απλήρωτους, συνεχίζει το ίδιο μπουζουκοβιολί...Κατάντια...

Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς ξεφαντώνει στα μπουζούκια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ για την υπαγωγή της εταιρείας του στο «σωτήριο» άρθρο 99...
«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;», ρωτήθηκε προ ημερών ο Λάκης Γαβαλάς. «Άντε και να τα εκατοστίσω!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ, που έχει στείλει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και έχει αφήσει απλήρωτους βιοτέχνες και προμηθευτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.
Διακωμωδώντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι

η πτώχευση και

 δίχως ίχνος σεμνότητας, σε μια εποχή που οι πολίτες προσπαθούν να «γεμίσουν» με ό,τι απομένει από τον μισθό τους τα δημόσια Ταμεία, ο κ. Γαβαλάς δεν χάνει καθόλου το κέφι του.
Σύμφωνα με το Έθνος, τα Χριστούγεννα τα πέρασε σε πρώτο τραπέζι πίστα στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, πνίγοντας την πίκρα του στα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και της Έλενας Παπαρίζου.
Το ίδιο επανέλαβε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτήν τη φορά στο αθηναϊκό «Rex», διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση.
πηγη
η πτώχευση και δίχως ίχνος σεμνότητας, σε μια εποχή που οι πολίτες προσπαθούν να «γεμίσουν» με ό,τι απομένει από τον μισθό τους τα δημόσια Ταμεία, ο κ. Γαβαλάς δεν χάνει καθόλου το κέφι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου