Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ- ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΣΠΑΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ( ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...)

 

kaith ierissos 308:34 Δικηγόροι των συλληφθέντων εκφράζουν την απορία τους για την επιχείρηση, καθώς, όπως λένε, οι πελάτες τους ήταν στη διάθεση των αρχών και παρουσιάστηκαν όποτε τους ζητήθηκε
08:30 Κάτοικοι της Ιερισσού έχουν ήδη φτάσει έξω από το Α.Τ. Πολυγύρου
07:47 Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις αφορούν έναν 44χρονο και έναν 33χρονο και έγιναν παρουσία δικαστικών λειτουργών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.
Δείτε το video από τον ΑΝΤ1:


07:35 Η ΕΛ.ΑΣ. με ενημέρωσή της προς τους αστυνομικούς συντάκτες, κάνει λόγο για εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές και για φθορές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
07:10 Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους δικηγόρους τους από την Αστυνομία ειπώθηκε ότι οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον Πολύγυρο. Κάτοικοι της Ιερισσού ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τον Πολύγυρο.
Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι, νωρίτερα αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια και "άρπαξαν" δύο 40χρονους οι οποίοι κοιμόντουσαν μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτή την ώρα έχει σημάνει συναγερμός σε όλο το χωριό που βρίσκεται στους δρόμους...
Λίγο μετά τις 03:00 δύο ομάδες αστυνομικών ταυτόχρονα πραγματοποίησαν συλλήψεις δύο ανδρών οι οποίοι είναι από τους 20 κατοίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Όπως καταγγελούν οι κάτοικοι, οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν σπάζοντας την είσοδο του σπιτιού με λοστό, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος άνοιξε την πόρτα, εκείνη τη στιγμή τον συνέλαβαν μπροστά στην οικογένεια του.
Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με μια κλωτσιά αρπάζοντας επίσης τον ιδιοκτήτη μπροστά στα μάτια των παιδιών του.
Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν στο ΑΤ της Ιερισσού, το οποίο όπως λένε βρήκαν κλειστό, χωρίς κανέναν αστυνομικό, ούτε καν φρουροί.
Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και
...
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΉΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
σύμφωνα με πληροφορίες το έκαναν "γυαλιά - καρφιά"...

(σ.σ Η δύναμη του Α.Τ. είναι 13 αστυνομικοί)
Από εκείνη την ώρα χτυπούν οι καμπάνες του χωρίου, ενώ οι κάτοικοι μαζεύονται στους δρόμους προσπαθώντας να αποτρέψουν νέες συλλήψεις.
porta1a
porta2a
porta3akaiti4a
kaith ierissos 3
kaith10
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου