Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Επισκέφτηκες τους γονείς σου; Ο σύζυγος έχει κάθε δικαίωμα να σε σκοτώσει ΧΩΡΙΣ να τιμωρηθεί. Πακιστάν, το λίκνο του πολιτισμού....

Θύμα απίστευτης βαρβαρότητας από τον ίδιο τον άνδρα της έπεσε ένα 17χρονο κορίτσι στο Πακιστάν. Αιτία; Ο Πακιστανός-ζώο-σύζυγος, θεωρούσε πως αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στους γονείς της παρά στον ίδιο, οπότε έπρεπε να την τιμωρήσει! Λεπτομέρεια: Οι αρχές αρνήθηκαν να καταχωρήσουν την καταγγελία της.


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια περίπτωση ακρωτηριασμού έρχεται από το Πακιστάν και συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο απομονωμένο χωριό Καρκάνα, στα νότια της χώρας.

Το ζώο-Πακιστανός, έκοψε τη μύτη και τα χείλη της γυναίκας του, Σάλμα Μπίμπι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Με χαστούκιζε αδιάκοπα. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα ξυράφι. Ούρλιαζα από το φόβο μου αλλά μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και μου έκοψε τη μύτη και τα χείλια» είπε η νεαρή γυναίκα από το νοσοκομείο του Μουλτάν όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αλλά το δράμα της δε σταμάτησε εκεί. Η τοπική αστυνομία αρνήθηκε να καταγράψει την καταγγελία της, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η αξία της γυναίκας για πολλούς Πακιστανούς είναι μικρότερη από την αξία ακόμα και ενός σκύλου ή μιας κατσίκας!
«Θέλω δικαιοσύνη και αν δεν μου τη δώσουν θα αυτοπυρποληθώ μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θα σταματήσω να μάχομαι μέχρι να τιμωρηθεί ο άνδρας μου για το έγκλημα που διέπραξε», ξεκαθάρισε η νεαρή γυναίκα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο περίπου αλλά, σύμφωνα με το θείο της κοπέλας, καυγάδιζαν συχνά επειδή εκείνη περνούσε πολύ χρόνο στο πατρικό σπίτι της.

Εκατοντάδες γυναίκες πέφτουν καθημερινά θύματα βίας από τους συζύγους, τους αδελφούς, ακόμη και από τους ίδιους τους γονείς τους.

Πριν από δύο χρόνια, ένα νομοσχέδιο που θα τιμωρούσε πιο αυστηρά τους δράστες αποσύρθηκε γιατί διαφωνούσαν τα θρησκευτικά κόμματα.
Μη κυβερνητικές οργανώσεις και ενώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών κατηγορούν συχνά τις πακιστανικές αρχές ότι αφήνουν ατιμώρητους τους δράστες βίαιων εγκλημάτων σε βάρος γυναικών. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις "εγκλημάτων τιμής", ακόμη και από τους ίδιους τους γονείς των γυναικών.
Ας μην ξεχνάμε, ότι κάτι εκατομμύρια ασύδοτα ζώα από αυτά, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και εγκληματούν σε βάρος των Ελληνίδων γυναικών. Μετά απορούμε πώς γίνεται να χτυπάνε εγκύους στην κοιλιά ή να βιάζουν γιαγιούλες και  Ελληνίδες μάνες μπροστά στα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου