Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Έμποροι ναρκωτικών πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα της Καλαμάτας με θύμα τον Άλβανό και το 3χρονο παιδάκι του. Ως φυσικοί δράστες φέρονται δυο Αλβανοί, οι οποίοι ανακρίνονται.

Σπείρα ναρκωτικών πίσω από το διπλό φονικό
Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της υπόθεσης της διπλής δολοφονίας στη Μεσσηνία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με θύματα ένα τριχρονο αγοράκι και τον 35χρονο Αλβανικής καταγωγής, πατέρα του.

Έρευνες της αστυνομίας έφθασαν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς δολοφονίας που διαπράχθηκε στο χωριό Πλατύ έπειτα από 23 ημέρες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηθικός αυτουργός αυτού του συμβολαίου θανάτου είναι  ένας γνωστός κακοποιός της
...
περιοχής και αρχηγός σπείρας ναρκωτικών. Ο αδίσταχτος άνδρας, είχε απασχολεί στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Οι άνδρες της αστυνομίας του είχαν περάσει χειροπέδες, ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.!!!!!!

Οι φυσικοί αυτουργοί, όμως του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρονται να είναι δύο Αλβανοί, οι οποίοι δε δίστασαν να κόψουν το νήμα της ζωής του 35χρονου πατέρα και του δίχρονου αγοριού.


Συνολικά, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τριών συνεργών τους.

Οι συλλήψεις Αλβανών αλλά και κάποιων Ελλήνων, οι οποίοι είναι πιθανότατα μέλη της ίδιας συμμορίας, έγιναν σε Αθήνα και Καλαμάτα και αυτήν την ώρα ανακρίνονται στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σπείρα ναρκωτικών, οι οποίοι εκβίαζαν ακόμα και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Το χρονικό της διπλής στυγερής δολοφονίας
Ήταν 29η Νοεμβρίου, όταν ο ανυποψίαστος άνδρας έλαβε ένα περίεργο τηλεφώνημα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 35χρονος μόλις είχε μιλήσει με τους δολοφόνους που θα σκότωναν το δίχρονο παιδί του μπροστά στα μάτια του και στη συνέχεια τον ίδιο.

Οι δολοφόνοι μαχαίρωσαν στον λαιμό το αγοράκι, πιθανότατα για να εκδικηθούν τον πατέρα του με τον οποίο είχαν διαφορές, και στη συνέχεια με καραμπίνα πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 35χρονο πατέρα από την Αλβανία.

Για να εξαφανίσουν μάλιστα τα ίχνη τους έριξαν το αυτοκίνητο του 35χρονου σε ένα ρέμα, οι δύο σωροί όμως βρέθηκαν από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική.
Αμέσως οι άνδρες των δύο Σωμάτων ανέσυραν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί, ο 35χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, καθώς και το αγοράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου