Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζεται η υποτιθέμενη δημόσια διαβούλευση για το απίστευτο-φασιστικό νόμο με τον οποίο θα μας βάζουν φυλακή άμα θίγουμε τους λαθρομετανάστες.

Φυσικά, οι αντιδράσεις είναι οι αναμενόμενες. Ο κόσμος έχει εξοργιστεί και τα σχόλια (όσα περνάνε από τη λογοκρισία) είναι καταπέλτης εναντίον του νόμου-εκτρώματος! Το ποσοστό των διαφωνούντων ξεπερνά το 95%!!!!

Μπείτε και γράψτε τις απόψεις σας. Όσοι περισσότεροι αντισταθούμε, τόσο θα καταλάβουν οι προδότες ότι έχουν ένα τείχος μπροστά τους!

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου