Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Αδελφός πολιτικού καλύπτει σκάνδαλο με αδιαφανείς εξετάσεις σχολείου

Μια παρέμβαση που έχει ανάψει... φωτιές σε γνωστό ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, μετά από καταγγελία και μήνυση μητέρας.
Η μητέρα του μαθητή, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας έφτασε μέχρι τον εισαγγελέα για τις αδιαφανείς εξετάσεις που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο σχολείο για την απόκτηση διεθνούς διπλώματος.

Ο αδελφός μεγαλοστελέχους πολιτικής παράταξης που διατηρεί επαγγελαμτικές σχέσεις με το σχολείο, προσπάθησε να παρέμβει στην υπόθεση, επικοινωνώντας...
 με τη μητέρα που έκανε την καταγγελία και τη μήνυση και ζητώντας της να την αποσύρει.

Η μητέρα αναφέρει στη μήνυσή της ότι, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία, οι μαθητές που αγοράζουν τα θέματα για τις συγκεκριμένες εξετάσεις πετυχαίνουν, ενώ όσοι προσπαθούν να τις περάσουν με την αξία τους, δεν πετυχαίνουν ποτέ. Αναφέρει μάλιστα κραυγαλέο πρόσφατο παράδειγμα, εξαιτίας του οποίου έφτασε ο... κόμπος στο χτένι.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις διότι το ίδιο σκάνδαλο είχε προηγηθεί και σε άλλο σχολείο, την προηγούμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το δικαίωμα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο  να πραγματοποιήσει ξανά αυτές τις εξετάσεις.
Πάντως, από ότι φαίνεται, οι απειλές προς τη μητέρα που έφερε την υπόθεση στα χέρια του εισαγγελέα, φαίνεται να μην την πτοούν, ενώ η ίδια διεμήνυσε ότι θα φτάσει την υπόθεση στο τέλος με όποιο τίμημα.
newsbomb.gr

(agiovasilema: Και παλαιότερα είχαν ακουστεί παρόμοια θέματα και πάλι καλύφθηκαν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει το ίδιο και τώρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου