Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο «ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΜΑΛ@ΚΑ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ‼!

 


SAMRASMERKES
Προειδοποιητικό μήνυμα προς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, Θ. Μπούρα, ο πρόεδρος του κόμματος, πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε πως σε περίπτωση που σε μελλοντική ψηφοφορία υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης σε
... άρθρο που να αποτελεί προαπαιτούμενο για την είσπραξη της δόσης, απαραίτητης για να βγει η χώρα από την κρίση, τότε η Νέα Δημοκρατία θα είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τον βουλευτή αυτόν.
Αυτό που προκάλεσε την οργή του Αντώνη Σαμαρά ήταν η απόφαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δ. Κυριαζίδη και Ν. Κακλαμάνη να δηλώσουν "παρών" στην τροπολογία για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο.
Με την αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα να αποτελεί βασικό στόχο της κυβέρνησης, πραγματοποιείται, σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων.
Θέμα της σύσκεψης είναι οι συγχωνεύσεις των γραμματειών και των εποπτευόμενων φορέων από τα υπουργεία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου