Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομικός με πολιτικά και με το προσωπικό του πιστόλι απειλεί αδιακρίτως τους ...Έλληνες κατοίκους της Κερατέας.

Απαράδεκτα γεγονόταoplo
Μόνο ως απαράδεκτες, απάνθρωπες και αντιστρόφως ανάλογη πορεία, σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες, βρίσκονται οι εντολές του ΠΑΣΟΚ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στην Λαυρεωτική.
Στην περιοχή υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ομαλά και ειρηνικά. Οι διαταγές που έχουν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να καταστείλουν με απόλυτη βία τους κατοίκους της περιοχής. Είδαμε ελικόπτερα, πλαστικές σφαίρες, τεθωρακισμένες υδραντλίες, ΜΑΤ και σήμερα είδαμε την... απόλυτη προσβολή για το Ελληνικό κράτος. Αστυνομικός με πολιτικά να απειλεί (!!!) κατοίκους με το προσωπικό του πιστόλι! Η ΓΑΔΑ έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με βίντεο της ιστοσελίδας lavreotiki.com, που δείχνει τον αστυνομικό, σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί κατοίκους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου