Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

H καταστροφή της μεσαίας επαγγελματικής τάξης : τα λουκέτα αναμένεται να φτάσουν τις 225.000

H καταστροφή της μεσαίας επαγγελματικής τάξης συντελείται καθημερινά και το αποδεικνύουν και οι αριθμοί :
Σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδας, τα λουκέτα αναμένεται να φτάσουν τις 225.000 μέσα στους επόμενους μήνες με ορατό τον κίνδυνο απώλειας 320.000 θέσεων απασχόλησης!
Η προηγούμενη έρευνα υπολόγιζε σε.....
170.000 τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο «κόκκινο» και αναμένεται να....
 κλείσουν έως το τέλος του 2011.
Αίσθηση όμως προκαλεί και το γεγονός, ότι με βάση τα στοιχεία της έρευνας, οι επιχειρήσεις προκρίνουν σε ποσοστό 51% ως αποτελεσματική μορφή δράσης στην κλιμακούμενη ύφεση, τη στάση πληρωμών προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι επιχειρηματίες είναι σε απόγνωση, αφού ο τζίρος των επιχειρήσεων μειώθηκε κατά 30%, ενώ σημαντικό ποσοστό επιχειρήσεων, που φτάνει και το 30%, καθυστερούν τις υποχρεώσεις τους προς τις ΔΕΚΟ και προς τους προμηθευτές τους.

http://politicanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου