Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ Τ Α ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜ «Ε» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτά που δέν θέλει η ΧΟΥΝΤΑ των Δοσίλογων Πολιτικοεργολάβων να μαθαίνει ο «υποταγμένος» στην ξένη κατοχή ελληνικός Λαός κάνουν τον γύρο του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ.
Βίντεο διάρκειας δύο λεπτών περίπου με προβολή πλάνων από τις συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων της περιοχής της Κερατέας και αστυνομικών δυνάμεων έχει αναρτηθεί στο ιστότοπο της ε/φ La Repubblica (Repubblica TV- Repubblica Tv- http://tv.repubblica.it/mondo/grecia-battaglia-in-strada/61666?video) με τίτλο: «Ελλάδα: οδομαχίες» και λεζάντα: « Στιγμές έντασης και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των κατοίκων της πόλης της Κερατέας για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης αποβλήτων.»
Σύντομα η πλατεία Συντάγματος θα αποδειχθεί πολύ μικρή σε μέγεθος για να χωρέσει τα πλήθη που θα ζητούν πίσω την χαμένη τους Πατρίδα.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου