Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Tα μέλη του ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' βάζουν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα. Οι επιχειρήσεις αρχίζουν και πανικοβάλλονται...


Eλλάδα: Καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων σε πολλούς σταθμούς Μέσων Σταθερής Τροχιάς από μέλη του «Δεν Πληρώνω»

  1. Με συντονισμένη ενέργεια σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, "κτύπησε" πάλι, και μάλιστα με πρωτοφανή ένταση, το "κίνημα" του "Δεν πληρώνω", με αποτέλεσμα να γίνουν και καταστροφές, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των διοικήσεων των εταιριών.
  2.     Συγκεκριμένα, από το πρωί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου... κινήματος "Δεν πληρώνω" επισκέφθηκαν τους περισσότερους σταθμούς των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και τοποθετούσαν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα, προκειμένου αυτά να μπλοκαριστούν και να μη γίνεται η ακύρωση των εισιτηρίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, "ξήλωσαν" ολόκληρα τα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν οι ιδιωτικοί φύλακες των σταθμών να αντιδράσουν.
  3.     Η ζημιά για τις επιχειρήσεις είναι μεγάλη, καθώς εκτός από την αποκατάσταση των ζημιών στα μηχανήματα, έχουν απώλεια εσόδων, από τη μη ακύρωση των εισιτηρίων.
  4.     Ανάλογη κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν και σε σταθμούς των διοδίων, μπλοκάροντας τους σταθμούς και ανοίγοντας τις μπάρες, ώστε τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου