Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 700.000 ΕΥΡΩ!


silipsi-pakistanou

Όταν οι Έλληνες συνταξιούχοι στη δύση της ζωής τους, κατάντησαν να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα για να τραφούν, όταν παιδιά με σοβαρές σπουδές αμοίβονται με μισθούς Ζιμπάμπουε, υπάρχουν εκατομμύρια αλλοδαπών που θησαυρίζουν κάνοντας οποιαδήποτε παρανομία. Στους μεγαλοοφειλέτες λοιπόν του Δημοσίου, μπήκαν και οι ....Πακιστανοί. Αυτά είναι τα χάλια μας....
Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη ενός μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος χρωστά στο ελληνικό δημόσιο το αστρονομικό ποσό των..... 700.000 ευρώ! !!!!!!!!!!
Στο δελτίο της ημέρας, το ... ρεκόρ χρεών στις τελευταίες συλλήψεις κατέχει Έλληνας επιχειρηματίας με χρέη πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά σίγουρα η σύλληψη του Πακιστανού ξεχωρίζει.
Πάνω από 900.000 ευρώ τα χρέη μιας 49χρονης την οποία οι αστυνομικού συνέλαβαν στο Ελληνικό, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και σε τρεις άνδρες στην Αγία Παρασκευή και το Ηράκλειο για χρέη από 200.000 ως 400.000 ευρώ. (την πληροφορία είμαμε στο makeleio του Σ.Χίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου