Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

1 Δισεκατομύριο (δραχμές) κόστισε το διαζύγιο – μαμούθ στον Έλληνα σύζυγο…



“Ας μου δώσει 1 δισεκατομύριο και του δίνω το διαζύγιο” ήταν το μήνυμα που έστειλε η νόμιμη σύζυγος στον Έλληνα σύζυγο της. Ίσως με το δίκιο της.
“Δεν μπορεί να σου κάνω 4 παιδιά, να ξενιτεύομαι, να ανέχομαι εξώγαμα και γκομενιλίκια και τώρα να θες να με ξεφορτωθείς αναίμακτα”.
Κάπως έτσι άρχισε ένας αγώνας δρόμου για να συγκεντρωθούν τα φράγκα, καθότι ο σύζυγος μπορεί να είχε πρεστίζ και ισχύ, δεν είχε όμως τόσο μετρητό. Ξεκίνησε έτσι η προσπάθεια από δύο φίλους ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό από γνωστούς επιχειρηματίες και να λήξει η υπόθεση. Όπερ και εγένετο.
Πως τα φέρνει όμως η άτιμη η μοίρα. Να έχει φέρει κάποιος ένα δίς ζεστό στη μαμά σου και τώρα το παιδί να υποχρεώνεται να τον κυνηγήσει (για άσχετο λόγο με την υπόθεση). Τον κυνηγάς; Δεν θα θεωρηθεί …αχαριστία;
http://www.olympia.gr/


(agiovasilema: Σωστό και αυτό...Πώς να κυνηγήσει το παιντί τον ευεργέτη της οικογένειας?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου