Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μαροκινοί οι δράστες της φρικτής ρατσιστικής δολοφονίας στα Εξάρχεια.

 

Μαροκο ισλαμιστες

Διαστάσεις πογκρόμ έχουν πάρει οι δολοφονίες ηλικιωμένων και γυναικών από ρατσιστικά κτήνη αλλά το κράτος τους αντιμετωπίζει ως “κλέφτες” του κοινού ποινικού δικαίου! Παρότι τα φασισταριά χτυπούν αποκλειστικά κοινωνικά αδύναμες ομάδες.


Τρεις Μαροκινοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της φρικτής δολοφονίας μιας 82χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισεγγονού της.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από ασφυξία το μεσημέρι της 9ης Μαΐου από τον δσέγγονό της που επέστρεφε από το σχολείο καθώς οι τρεις Μαροκινοί αφού έψαξαν το σπίτι της, την φίμωσαν και στη συνέχεια την παράτησαν αβοήθητη.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δολοφόνοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημά τους καθώς μια ημέρα νωρίτερα είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διπλανού διαμερίσματος από αυτό που έμενε η άτυχη ηλικιωμένη.

Αρχικά συνελήφθη ένας 35χρονος που ομολόγησε την πράξη του ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ένας 33χρονος με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον 28χρονο ομοεθνή συνεργό τους.

Οι δύο πρώτοι Μαροκινοί, όπως αποδείχθηκε, είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου