Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

162 μέρες, με Αστυνομία και Στρατό κυνηγάνε 5 επικίνδυνους Αλβανούς και δεν μπορούν να τους πιάσουν...Αυτή είναι η προστασία που προσφέρει ο κύριος Υπουργός στους Έλληνες πολίτες.

       

dendias

H μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού των Αλβανών δραπετών και οι εντατικές έρευνες καλά κρατούν και η θριαμβευτική τους παρουσίαση απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ, επίσης το ίδιο καλά κρατεί...

Όλοι οι κυβερνητικοί ελπίζουν και παρακαλούν να συλληφθούν οι Αλβανοί φονιάδες, ώστε όλα να έχουν ένα αίσιο τέλος. Όμως η αλήθεια είναι πως τα πάντα είναι ρευστά αφού καμιά επιχείρηση δεν έχει εξασφαλισμένη επιτυχία εκ των προτέρων και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση που οι ελληνικές αρχές τρώνε τη σκόνη των Αλβανών αλητών επί 160 μέρες, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα, συνεχίζοντας στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία, για να καταλήξουν στην Άρτα και τη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με το epirusgate, το κλίμα στα βουνά της Θεσπρωτίας δεν είναι πανηγυρικό και γι' αυτό ίσως ο  Δένδιας δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στα πεδία των επιχειρησιακών ερευνών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου