Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Troktiko – τρίτη ανάρτηση, λίγες μέρες πριν την μαύρη επέτειο δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια


Αναρτήθηκε στο κανονικό troktiko και είναι η ακόλουθη:

Ώπα ρε παιδιά… μας μπλοκάρατε!!

Τόσες χιλιάδες emails σε τόση λίγη ώρα δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε… πάτε να μας ξεσκουριάσετε αμέσως??

Υπομονή θέλουμε… το χρόνο μας!
Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή, αλλά το εργαλείο… για την ώρα θέλει service…για αυτό και δεν σας απαντάμε… μη μας παρεξηγείτε… όλα θα γίνουν…
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!
Υ.Γ. Τελικά κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης ο τσαμπουκάς στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει μεγαλύτερη ισχύ από
... τους νόμους? Πείτε μας ως αρμόδιος, γιατί δεν αποφυλακίζεται ο Σακκάς? Τιμωρείται επιπλέον για την κωλυσιεργία των αρχών που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον δικάσουν? Και αν όταν δικαστεί αθωωθεί τότε τι θα πείτε??
Υ.Γ.2 Είναι δυνατόν 2 γαλονάτοι να σέρνουν από τη μύτη όλο το σύστημα της δικαιοσύνης με μοναδικό κίνητρο να προλάβουν να αποστρατευτούν πριν την αποφυλάκιση του Σακκά? (Ωχ… έτσουξε αυτό…!!)
Και γιατί δε μερίμνησαν να τον δικάσουν μέσα σε όλο αυτό το διάστημα των 30 μηνών? Μήπως γιατί μέσα στη δίκη φοβούνται οτι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα βγουν πολλά από τα παραμυθάκια της ΓΑΔΑ στη φόρα?? (Ωχ… έτσουξε διπλά αυτό…!!)
Υ.Γ.3 Ρε ροχάλες (εκεί στο τρομακτικό και στο eu) ακόμα προβληματίζονται ο επιχειρηματίας, ο δημοσιογράφος και ο διαφημιστής πως θα διαχειριστούν το θέμα ή δεν έχετε πάρει χαμπάρι τις αναρτήσεις μας??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου