Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Η “ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ...ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!


 Πεταμένος στο τρίτο υπόγειο του Χάρβαρντ της Νέας Υόρκης ο μεγάλος στοχαστής! Άλλωστε το “κύρος” του φάνηκε από το βίντεο που διέρρευσε και αποκάλυψε ότι η προηγούμενη αίθουσα που χρησιμοποιούσε θύμιζε αποθήκη καθαριστικών: Ο ΓΑΠ καθηγητής του Harvard. Ακολουθεί ο καραγκιόζης αστροναύτης και το καταραμένο φίδι.

Η τελευταία του ομιλία λοιπόν έγινε στα έγκατα του ιδρύματος με το πολυπληθές κοινό των …32 μαθητών, αλλά η εφημερίδα “Ελλάδα” αποκαλύπτει κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό:

Ο ΓΑΠ κάνει …φυλετικό έλεγχο στους ακροατές του! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, “οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι για τον ΓΑΠ ακόμα και στην Αμερική”, αφού ζητά να ελέγχεται η εθνικότητα των ακροατών του!

Μάλιστα φαίνεται πως διδάχθηκε και από την διαρροή του προηγούμενου βίντεο που ελήφθη από κινητό και πλέον έξω από την κατακόμβη που φιλοξένησε την τελευταία του ομιλία υπήρχε η πινακίδα: “Αφήστε τα κινητά σας πριν εισέλθετε”!! Κάποιος από τους 32 άλλωστε παρά τον έλεγχο, θα μπορούσε να ήταν προβοκάτορας – πληροφοριοδότης με σκοπό να τον εκθέσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου