Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πόλεμος στην Πειραϊκή – Πατραϊκή ανάμεσα σε κατοίκους και λαθρομετανάστες, με αφορμή τη δολοφονία του Έλληνα από Αφγανούς. Η αστυνομία, όπως συνήθως, προστάτευε τους αλλοδαπούς.

Aποκαλυπτικά βίντεο…

Αντίποινα για την δολοφονία 29χρόνου Έλληνα από Αφγανούς…
Στο ύψος της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ έπιασε φωτιά φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας. Αγανακτισμένοι κάτοικοι τα έβαζαν με την αστυνομία γιατί τα χημικά έφθασαν μέχρι τις πόρτες των σπιτιών τους. Κινδύνευσε και μία ηλικιωμένη γυναίκα που είδε
....
 χημικό να εκσφενδονίζεται στο μπαλκόνι της. Είναι χαρακτηριστικό πως χημικό παρ ολίγο να αποβεί μοιραίο και για τον δημοσιογράφο του “Κόσμου” και του dete.gr Αχιλλέα Ροδίτη καθώς πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Αλλά και κάποιοι κάτοικοι που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους ή κοιτούσαν χωρίς να συμμετέχουν σε επεισόδια κινδύνευσαν από τα χημικά.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση με αφορμή τη δολοφονία του 29χρονου θανάση Λαζανά αό 3 Αφγανούς λαθρομετανάστες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου