Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Βενιζέλος ομολόγησε κατοχή εγγράφων για την άμυνα της χώρας και δεν τον συνέλαβαν!

 


Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα σημαίνει χίλιες λέξεις. Οι αντιδράσεις όμως από το ευφυώς ρητορικό λογοπαίγνιο που έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ερμηνείες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;».

Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με το γνωστό ευφυολογικό, ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.

Μπορούμε, άραγε, να κατανοήσουμε τι ακριβώς σημαίνει να υπάρχουν έγγραφα που.....
αφορούν την άμυνα της χώρας (πιθανότατα διαβαθμισμένα) στο σπίτι ενός πολιτικού;
Μπορεί ο κ. Βενιζέλος να εγγυηθεί πως δεν θα κλαπούν ή δεν έχουν αντιγραφεί τα συγκεκριμένα έγγραφα;

Ποια ευθύνη (πολιτική και ποινική) φέρει ο κ. Βενιζέλος, όταν έχει στην κατοχή του έγγραφα που δεν επιτρέπεται να κατέχει; Είναι δυνατόν, κάποιος πολιτικός να αντιμετωπίζει σαν προσωπική «περιουσία» του τα έγγραφα που σχετίζονται με την άμυνα της Ελλάδας;

πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου