Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΜΥΡΤΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

      
hospital090912

Δεν έχει επανέλθει ούτε η εγκεφαλική της λειουργία!
Έξι μήνες νοσηλείας συμπλήρωσε χθες η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης από Πακιστανό το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.
Το νεαρό κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου και η κατάσταση της "παραμένει πολύ δύσκολη", όπως υποστηρίζουν οι προσωπικοί της γιατροί.
Αν και όπως αναφέρει η ιατρική ομάδα η έφηβη κοπέλα κάποιες στιγμές ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ενώ έχει καταφέρει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
Στις αρχές Ιανουαρίου μάλιστα, η αρμόδια επιστημονική ομάδα ανέφερε με ενθουσιασμό ότι "η 15χρονη Μυρτώ παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της έξι μήνες μετά την επίθεση στην Πάρο, καθώς κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012".
Παρ' όλα αυτά δεν έχει ανακτήσει ακόμα την συνείδησή της και η εγκεφαλική της λειτουργία δεν έχει επανέλθει.
"Η 15χρονη θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ακόμα για να ξεπεράσει τα τραύματα της", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.
"Δυστυχώς, δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της. Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση", είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι: "Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο ζήλος των γιατρών της κλινικής, που κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουν να βοηθήσουν την Μυρτώ να ζήσει μία φυσιολογική ζωή".
news247.gr

(agiovasilema:  Το κράτος-προστάτης του Πακιστανού δολοφόνου, τι κάνει γι αυτό το αθώο πλάσμα και την οικογένειά του? Έχει μεριμνήσει για την μεταφορά του παιδιού σε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο? Το παιδί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σταμάτησε να νοσηλεύεται ιδιωτικά και έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό εδώ και μια εβδομάδα. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου