Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Οι 3 κάλπες στη Βουλή είναι πραξικόπημα που ΔΕΝ θα περάσει!

Οι τρείς κάλπες ανα πρόταση, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει...

"*'Αρθρo 155:Συζήτηση της πρότασης

... 5. Η ψηφοφορία για όλα τα ζητήματα του άρθρου 86 του Συντάγματος είναι μυστική. Σ’ αυτήν δεν μετέχει εκείνος κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση άσκησης δίωξης, αν είναι Βουλευτής."

Άρα στην λογική να μην έχουν διαρροές και να μπεί κάλπη ανα πρόταση, στην δική μας πρόταση που έχει 2 εν ενεργεία Βουλευτές (Παπανδρέου, Βενιζέλο) δεν μπορεί να ψηφίσει ούτε ο ένας για την παραπομπή του άλλου αφού στην ίδια κάλπη παραπέμπεται και ο ίδιος.

Οι εγκάθετοι δε της ηγεσίας μπορούν να δούν αν τα ψηφοδέλτια ανα πρόταση του Βουλευτή είναι λευκά η όχι άρα καταργείται η μυστικότητα της ψήφου.

ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου