Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Μυστήριο με εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης!

 

-Έχουν χαθεί τα ίχνη του από την Παρασκευή
-Είχε μαζί του πολλά χρήματα, χτενίζουν την περιοχή οι Αστυνομικές Αρχές

-Ο ανθοπώλης Β.Κ. έφυγε το βράδυ της Πέμπτης έχοντας μεγάλη ποσότητα χρημάτων μαζί του!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από την Πέμπτη το βράδυ.

Ο ανθοπώλης Β.Κ. που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Πέμπτη όταν και έφυγε έχοντας μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτήματος.

Εκ τότε οι συγγενείς και οι φίλοι του έχασαν τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές την Παρασκεύη. Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε
...
έρευνες το Σάββατο για τον εντοπισμό του γνωστού ανθοπώλη, έρευνες που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο η τελευταία δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του Β.Κ. καταγράφηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων της ορεινής περιοχής της Γαλάνης και πλέον οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον της στη συγκεκριμένη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον Β.Κ. να έχει πέσει θύμα ληστείας, καθώς ο ίδιος έφερε πάνω του χρήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τα αμέσως επόμενα δύο εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, με τη Αστυνομία να κλιμακώνει τις έρευνές της. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στα πρόσωπα με τα οποία ήρθε λίγο πριν την εξαφάνισή του σε επαφή ο Β.Κ. αναζητώντας στοιχεία για τον εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου