Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Κακοποίηση των ΜΑΤ προς διαδηλωτή των Αγανακτισμένων.Του κλείνουν μέχρι και το στόμα για να μην μπορέσει να πει το όνομά του! Η αστυνομία συνεχίζει ακάθεκτη την απροκάλυπτη στήριξη της ΧΟΥΝΤΑΣ!!

Η αστυνομία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μίσος όλου του λαού που τους ταυτίζει με τη χούντα που μας κρατά αιχμάλωτους.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος διαδηλωτής που βρισκόταν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων προκάλεσε λεκτικά έναν άνδρα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τότε, άνδρες των ΜΑΤ αρχίζουν να κυνηγούν τον διαδηλωτή και όταν τον πιάνουν αρχίζουν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο διαδηλωτής βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και δέχεται κλοτσιές και χτυπήματα από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια όταν
...
φωνάζει το όνομά του, ένας άνδρας των ΜΑΤ βάζει τα χέρια του μέσα στο στόμα του διαδηλωτη για να του το κλέισει... Οι σκηνές δύσκολα περιγράφονται με λόγια!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η ΕλευθεροτυπίαΑξίζει να σημειωθεί πως αυτό το περιστατικό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Newsit Λευτέρη Σουχάιμπ, που ήταν μπροστά στο περιστατικό καθώς κάλυπτε τη συγκέντρωση, όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το βίαιο περιστατικό, οι υπόλοιποι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να τους απωθούν και να υψώνουν τις ασπίδες τους για να τους εμποδίσουν με κάθε τρόπο. Στη συνέχεια άρχισαν να τους σπρώχνουν και να ρίχνουν χημικά προς το μέρος τους.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της έντασης στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων σημειώθηκαν δύο συλλήψεις.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι χαρακτηριστική της βιαιότητας από μέρος της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και στο παρελθον, στη συγκέντρωση υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών που κατέβηκαν στο Σύνταγμα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της φτώχειας και της λιτότητας που βιώνει η Ελλάδα.ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΥΜΟΥΛΕΑ ΙΩΑΝΝΑ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου